Fotobudka na svatbě. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj všem. Chtěla bych mít na svatbě fotobudku, jako zábavu na večer. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nevíte kde se dá sehnat/pronajmout. Funguje to vůbec v ČR?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, fotobudkou přímo nedisponujeme ale máme kontakt na firmu, která to dělá a i na akce půjčuje, pokud máš zájem napiš mi na andrea.sustrova@atprosecka.cz.
Odpovědět
Ahoj, ja bych taky moc rada mela na svadbe fotobudku a uz jsem si i zjistovala, kde, co a jak :) Dej si do googlu David Cerovsky smilebox a najdes tam vsechno potrebne :) Jsou tam moc hezke fotky a vypada to jako skvela zabava :) Snad jsem pomohla :)
Odpovědět
Ahoj. David Čeřovský nám bude fotit svatbu. Při schůzce nám o fotobudce povídal, je to jeho projekt a úplně to žere (v dobrém slova smyslu). Netuším ale kolik stojí, my o ní moc neuvažujeme, už máme dost napnutý rozpočet. Každopádně, když mu zavoláš/napíšeš, rozhodně se rád pochlubí a dá dostatek informací. Když se dozvíš cenu, budu ráda, když ji sem písneš. Jsem zvědavá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, "studovala" jsem tuto zábavu na všech možných zahraničních serverech a dospěla k názoru, že kromě těch profecionálních budek vypadá skvěle i stěna vytvořená v rámci vybraných svatebních barev, téma nebo podobně..Buď vytvořená z látky, tapet a tak..je to určitě levnější varianta, ale moc hezká
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny! Zrovna minulý týden jsem seděla na kafi s Davidem Čerovským, který fotobudku ještě s kolegy v ČR přivedl na trh. Na svatbu doporučuji! Je to perfektní zábava. Pokud byste chtěli kontakt přímo na Davida, napiště do message. Případně je to možné vygooglit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotobudka je něco jako ateliér na svatbě či fotokoutek, který dělám na požádání již řadu let. FOTOBUDKA: + automatické focení + automatický tisk fotek FOTOKOUTEK - výhody: - fotit musí fotograf, který je přítomen i pro ostatní focení, ale na hostině je na toto foto času až až + fotograf může focené motivovat k "odvážnějším" výrazům + 2 plnohodnotná ateliérová světla U fotobudku netuším jak je to s elektrikou, "fotokoutek" je schopen jet i z baterii.
Odpovědět
@freylach Poslal bys mi do IP kolik to asi tak stojí? pokud ti to pan Čeřovský řekl...
Odpovědět
Tak dnes jsem mluvila se známým, který si fotobudku na svatbu objednal a stojí 10 tisíc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Včera jsem byla na svadbe kde byl smile box, bylo to uplně úžasné (mám asi 5 fotek a na webu asi 20) člověka to uplně strhne. Kolik to stálo nevím, protože manželé jsou kamarádi kluka co smile box přivedl na trh, tak to měli asi ze slevou :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ten smilebox je bohuzel docela drahy, chtela jsem ho na narozeninovou party a bohuzel za to chteji asi 10.000. na cca 3hodiny, asi 200 fotek. Na svatbu se to urcite vyplati, ale takto na soukromou party je to pase:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, provozuji automatickou fotobudku (hosté si sami na dotykovém monitoru spouštějí odpočet před fotkou, nefotí je živý člověk), na profilu mám více informací i ukázkové fotky, budu se těšit na případnou spolupráci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete tápat jak zabavit svatebčany (například při focení novomanželů) či v průběhu svatby, ráda bych Vám doporučila naší fotobudku! 3,4 nebo 6 hodin neomezené zábavy včetně neomezeného tisku fotografií - pro jakoukoli věkovou kategorii. Jako památku si od nás můžete nechat vyrobit nádhernou svatební knihu hostů, do níž se mohou lepit fotografie z fotobudky a k nim psát nádherné vzkazy od Vašich hostů. JAK TO FUNGUJE? 1. Nejprve si vyberte z našich rekvizit dle vlastního gusta, postavte se před pozadí a zmáčkněte na dotykovém monitoru tlačítko ,,START,, (obsluha to zvládne za Vás) 2. Každý má možnost se na monitoru vidět a doladit poslední detaily před koncem odpočtu a cvaknutím spouště. Nahoďte úsměv a 3…2…1…sýýýr. 3. Pokud je fotografie dle představ všech zúčastněných, je možnost si ji nechat na místě ihned vytisknout…klidně dvacetkrát! 4. Výslednou fotografii si můžete nechat zaslat v elektronické podobě na e-mail. Rádi Vám zodpovíme jakékoli dotazy a budeme se těšit na případné zpestření Vaší svatby! Váš Fotodroid
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?