Ranní přípravy na místě hostiny nebo doma?

Ahoj nevěsty. Mám takový malý problém. Včera jsme si byli vyřizovat hostinu a paní provozní v hotelu nám nabídla, že budeme mít po celý den volný pokoj, kde se můžu v klidu připravovat až do obřadu. Byli jsme s přítelem nadšení. Problém je, že ačkoliv už u maminky nebydlím téměř 15.let, ona si vždy přála aby takový ten svatební chaos probíhal u ní doma.. Vlastně tak jak se to dělá nebo dělávalo...Vím, že jí na tom záleží, ale my by jsme měli v hotelu klid a o vše postaráno...Vím, že mamča se zlobit nebude, ale mrzet jí to asi bude. To bych nerada. Proto bych to nějak vyřešila ke spokojenosti všem. Neřešila jste nějak tuto situaci????
Odpovědět
Ahoj, my tohle taky řešíme. Nakonec to bude tak, že já se budu připravovat u rodičů a pokoj využije ženich. Všichni tak budou spokojeni a nám je to jedno :-) :-) :-)
Odpovědět
Pokusila bych se to mamince vysvětlit a rozhodně bych se chtěla připravovat na místě hostiny, měla jsem to tak a bylo to k nezaplacení, spoustu ušetřených nervů, času a přejezdů..
Odpovědět
No u nás to ještě asi bude boj. :-(. Ale snad to nakonec pochopí, že by se jí ani tolik lidí do bytu nevešlo :-).
Odpovědět
Mamince to určitě vysvětlíš, je to přece hlavně Tvůj den a ona určitě bude chtít, aby to bylo, co nejlepší pro Tebe - a myslím, že by jí potěšilo, kdybys jí pozvala, aby to tam strávila s Tebou ty přípravy, třeba, aby jí tam taky líčili a česali, ale zároveň může kdykoli přivítat svatební hosty apod. My jsme to tak měli a myslím, že to bylo nejlepší řešení :) Ať se to povede ;)
Odpovědět
Děkuji. S naší maminou je to těžký. Samozřejmě jsem ji řekla, že bych byla ráda aby tam od rána byla se mnou, že jí tam účesou, nalici, ale přesto, že mi na to kývla vím, že mi to potom odmítne ;-(. Tak já už jsem z toho na prášky teď :-S.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?