Svatební hostina a after party na jednom místě nebo ne?

Stále řeším otázku zda je lepší mít vše v jednom místě - oběd s rodinou a pak i večírek pro kamarády nebo jestli to rozdělit. Skoro se kloním k variantě rozdělit, protože večírek by nemusel být v žádné lepší restauraci jako oběd. Máte někdo zkušenost?
Odpovědět
no tak z hlediska přesunů je to asi pohodlnější na jednom místě, ale zase přesunem se často ušetří. Taky jde o to, když to rozdělíš, zda zvládneš na obou místech splnit minimální konzumaci....tu spousta restaurací vyžaduje, pokud má restauraci zavřít jen pro vás. jinak jsem to už zažila a bylo to to v pohodě a všichni to tak brali
Odpovědět
No já jsem teda zatím byla na svatbě, kde bylo vše dohromady a moc se mi to líbilo... Přišlo mi to super, že nebylo nějaké další cestování, neřešilo se, kdo bude řídit, nebyla část rodiny strikně poslána pryč (babičky a dědové vydrželi do desíti a užili si to), nezdobily se dvě místa... Nemám zkušenosti s přesunem, určitě pokud zvolíte na večer chatu, tak to vyjde finančně levněji... A na svoji svatbu plánuju vše v jednom místě, jen ho objevit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my to máme právě rozdělené. Bereme se mimo místo bydliště, tak máme v pátek před svatbou rodinnou sešlost v místě svatby. V sobotu je obřad, hostina - v restauraci na zámku, pak převážná část rodiny odjede domů (stařešinové) a začnou se sjíždět kamarádi na afterparty, kterou máme ve vinném sklípku a v jeho okolí - na zahradě. Přijde nám to jako prima varianta a moc se na to těšíme. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, řešíme podobný problém - mít svatební oběd v jedné restauraci a následnou party pro všechny, kdo chtějí příjít (pár kamarádů, rodina), na stejném nebo jiném místě. Bohužel já jsem za variantu "stejná", přítel za variantu "jiné". Co je podle vás lepší?
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme to na jednom místě,nechtělo by se mi nikam stěhovat a na žádné ze svateb,kde jsem byla jsem to ani nezažila, že by to rozdělili ;-)
Odpovědět
My to budeme mít na jednom místě, ale třeba moje kamarádka měla obřad na jednom místě, hostinu pro rodinu v restauraci a večerní párty na zahradě a taky to bylo super. Hlavní výhodu asi vidím v tom, že člověk může pozvat některý lidi jen na obřad nebo na párty, další na všechno apod. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Řeším stejný problém. Nejraději bych měla hostinu a party na jednom místě, bohužel, vzhledem k našim speciálním požadavkům(bowling) už jsem se vzdala toho, že bychom našli v Praze (a okolí) takové místo, kde by se zvládla jak hostina, tak následná zábava. Pokud to rozdělíme, řeším dilema jak a co na kterém místě.....první svatební tanec atd. Taky mne mrzí že to pak bude všechno ,,roztrahné". Kdyby člověk aspoň měl zkušenosti, ale první svatba je první svatba, asi zešedivím.
Odpovědět
Profilova fotka
my to vyřešili následovně-oběd nebude :-) , všichni se pojedou převléct domů a odpoledne se dle svých možností sjedou na pečení prasete, který se proháhne asi až do ranních hodin 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?