Děti u obřadu?

Profilova fotka
Ahoj holky, má kamarádka se vdává a už má dva chlapečky. A zajímá jí jestli kluci mají stát u ní u ltáře nebo mají sedět u babičky či někoho jiného? Děkuji :)
Odpovědět
Myslím, že to záleží hlavně na nich. Syn byl s námi. Přece svatba nebyla o nás dvou, ale o nás třech :)
Odpovědět
Taky budeme mit deti u sebe ...nakonec jsme se domluvili ze nas primo povedou
Odpovědět
Profilova fotka
A nevěsta má tříměsíční miminko a může ho mít teda na ruce? Nebude to blbé? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kuliiiisek v dobe svatby jsme meli 3,5 leteho syna a rocni dceru. Pri obradu mela syna na starost manzelova maminka a dcera byla u mych rodicu. Kdyz se nas oddavajici zacal ptat, jestli se snatkem souhlasime, tak se dcera rozbrecela. Asi tim neco chtela naznacit :-D vzala jsem si ji do naruce, aby se uklidnila, pred vymenou prstynku jsem ji zase predala prarodicum. Osobne si nedovedu predstavit, ze bychom meli obe deti u sebe behem celeho obradu. Ze zaznamu jsme koukali, ze to ani jednoho z nich moc nebavilo. Dcera si sundavala capacky, syn koukal kde co lita a placal babicku... ALE naseho dalsiho syna jsem zacala nosit v satku a timhle zpusobem bych si dovedla predstavit mit u sebe male miminko. Ve skupine se par holek vdavalo s navazanym miminkem :-)
Odpovědět
My měli svatbu venku, všichni si stáli jak chtěli, takže jsem to nechala na dceři (tehdy téměř tříleté), ať je kde chce, bylo mi jasné, že bude spíš u našich. Když mě táta přiváděl, tak za námi přiběhla, vzala ho za ruku (já neměla ruce volné) a šla s námi, to bylo moc krásné :-) Pak ji někdo zavolal k sobě a stáli jsme sami. Abych pravdu řekla, tak já to zase cítila spíš tak, že je to především o nás dvou. Nicméně dceru jsem si pak zase vzala na chvíli k sobě a zpívaly jsem spolu manželovi připravenou písničku. Takže součástí taky byla (manželova dospělá dcera mu svědčila).
Odpovědět
Já mám dvě tříleté holky a svatba bude v červenci. Upřímně spoléhám na mamku, kterou holky zbožňujou a doufám, že u ní vydrží. No a pokud ne, tak to asi hrotit nebudeme a prostě budou u nás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?