Jaký byl váš harmonogram při odpoledním obřadu?

Profilova fotka
Krásný den všem :-) zajímalo by mne, jak probíhal váš svatební den, když jste měli obřad až v odpoledních hodinách. Tedy kdy jste se začali chystat, v kolik se sjížděli svatebčané, fotili jste se před nebo až po obřadu a v kolik hodin jste zahájili přípitek s hostinou/rautem... těším se na vaše náměty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme obřad ve 14 hod. vizážistka přijela na 8 hod, líčila a česala mě do cca 10 hod. Focení nás dvou bylo dopoledne cca od 10,30 do 12,00h. V průběhu focení vizážistka líčila a česala mojí mamku a svědkyni. Kolem 12,30 se k nám začali sjíždět hosté a v 13,00 byl hromadný odjezd směr obřad (hostina a obřad na jednom místě). Tam jsme byli v cca 13,30 - hosté dostali drobné občerstvení, od 14 hod. byl obřad, pak focení s rodinou a hostina začala v 15 hod. :-) Bylo to fajn...díky focení dopoledne jsme pak nemuseli nechávat hosty dlouho čekat, odpolední focení nás dvou bylo taky, ale jen na cca 30 min.
Odpovědět
Profilova fotka
@kimcat Perfektní, takhle jsem si to představovala, moc děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lasveronicas Odpolední čas na obřad na nás vlastně zbyl a nebylo na výběr, ale vůbec nelituji - žádné vstávání v 5 hodin ráno a focení ještě jako neolíbaná a nerozcuchaná. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad jsme měli v 17 hod, přípravy probíhaly v sobotu po obědě, v 15 hod jsme se fotili, v 16 přijeli svatebčané, v 17 hod obřad, v 19 hod večeře v restauraci, ve 22 hod jsme jeli na romantický penzion :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kimcat ...a neuplakaná s rozmazanýma očima že?To je další důvod, proč se fotit ještě před obřadem ;-)
Odpovědět
@lasveronicas s kvalitním make-upem rozmazané oči nehrozí...a pláč u odpoledního focení po hostině taky ne :-) a jestli budeš brečet, tak na fotkách z obřadu to stejně bude :-)
Odpovědět
@kimcat Děkuju za tip! Máme obřad ve 13:45, takže podobně jako vy, taky vše na jednom místě, takže to taky vidím tak, že se tam i odfotíme dopoledne :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli obřad ve 14, dopoledne přípravy a líčení, malé občerstvení pro hosty,co se sjeli v hotelu,kde byly přípravy,kam se pak vracelo na hostinu a kde většina i spala,obřad skončil po 15h, pak jsme se fotili asi do 18h,příjezd na hostinu cca 19h, zametání,přípitek,krájení dortu,polévka,tanec,už si to přesné pořadí nepamatuju, kapela hrála cca od 20h a bylo to akorát,bylo vedro,tak to stačilo. Odpolední obřad jsme chtěli, nejdřív ve 13h,nakonec jsme se s farářem domluvili na 14h a bylo to,všechno v klidu a v pohodě,žádný stres a užili jsme si to my i hosté a vzpomínají na to doteď :-)
Odpovědět
Obřad ve 13, nevím, zda už je to odpoledne :-) Od 8 do 10.30 kadeřnice a líčení (myslím, nejsem si jistá), od 11 se sjížděli hosté na místo. Ve 13.00 obřad, cca 13.45 oběd, focení jsme záměrně naplánovali až po něm (teda kromě toho u obřadu), aby lidé nebyli hladoví a nervózní. od nějakých půl třetí už byl poměrně volný program, jedlo se, pilo, semtam se fotilo, sami jsme odjížděli na hodinové focení někdy kolem čtvrté
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?