Fotograf co umí "naaranžovat" :-)

Ahoj :-) , hledám fotografa na svatbu (18.7.2015) a chci někoho, kdo nám opravdu poradí kam a jak si máme se snoubencem stoupnout a co máme dělat, abychom vypadali opravdu co nejlíp, ideálně ještě líp než ve skutečnosti :D. Jsem trochu perfekcionistka a nechci, abychom na jedné fotce stáli rozpačitě vedle sebe pod stromem a na další úplně stejně akorát pod altánem apod... A mám strach že to takhle bez odborné pomoci dopadne :D. Víte o někom kdo by nám s tím pomohl?
Odpovědět
Profilova fotka
@suzyzuzicka Ahoj, nás fotila Alena Šreflová a můžu ji vřele doporučit. Když jsme se fotili jen my dva, tak nám přesně říkala jak si stopnout, jak se natočit (abychom vypadali štíhlejší :) a co dělat. Ostatní fotky máme spíš jako momentky. Mě to takhle naprosto vyhovovalo. Má tady profil jako alieska.
Odpovědět
Jeee díky moc, mrknu se na ni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Zuzi, Toto by měl umět každý fotograf, pokud je to opravdu fotograf ;) Můžete mrknout na mé stránky. Jestli Vás moje práce osloví, klidně mi pošlete nezávazný mail a pošlu Vám více fotek a informací ;) Hezký den, Vašek :)
Odpovědět
Profilova fotka
@suzyzuzicka projdi si alba/weby fotografu a podle fotek uvidis, jestli jsou to co hledas nebo ne :-) je potreba si ujasnit jaky styl foceni hledas - jasne, zive barvy nebo neco jemneho, jak novomanzele na fotkach vypadaji a jestli jen stoji nebo je tam nejaka "akce" a potom na druhou stranu jestli vy budete ochotni si treba lehnout do travy nebo se fotit na netradicnim miste. Vyber neni jednoduchy proces :-) ja vedela, respektive jsme se s manzelem shodli, ze chceme trosku netradicni fotky, takze jsem hledala fotografa, ktery nema problem fotit jak na zamku, tak v rozpadle budove, ktery nebude videt problem v tom, ze hostina bude ve vinnem sklipku, kde neni super svetlo, atd. Chvilku nam hledani trvalo, ale nasli jsme a byli jsme spokojeni. Jelikoz byli dva, tak nam i nektere pozy ukazali a my je pak napodobili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, budu moc rád, když si prohlédnete i moje portfolio na stránkách v odkazu zde pod čarou. Posouzení přirozenosti póz nechám na vás, každému připadá pěkné a přirozené něco jiného. Pokud by Vám styl s ceníkem sedl, naplánujeme schůzku, kde si i nějaké ty pózy vyzkoušíme a zároveň sepíšeme smlouvu. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
@suzyzuzicka Dobrý den, s portréty mám dlouholeté zkušenosti jak se svatebními, tak hlavně s aranžovanými snímky ze studia atp. Když budete mít chuť, jukněte ke mě.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, také jsem k dispozici :) V případě zájmu mrkněte ke mně na web :)
Odpovědět
Já musím teda říct, že kolikrát nejlepší fotky jsou ty bez "instalování", prostě momentky :) Taky pár takových ze svatby máme a jsou to zrovna ty, kdy jsme se prostě jen něčemu smáli, fotografka to cvakla a bylo to :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Umístění focených lidí, korekce pohledu, postoje, výrazu... Tahle režie je významnou a nedílnou součástí práce fotografa. Nejen svatebního. Pokud to je na místě (jsou samozřejmě momenty, kde do situace nezasahuji, protože by uplně zmizelo kouzlo toho okamžiku), pracuji s lidmi důsledně a hledám ideální záběr, ale současně se snažím zachovat přirozenost. Jo a...Váš termín mám volný. Mějte se hezky. David
Odpovědět
Profilova fotka
většina přirozeně vypadajících fotek z portrétování nevěsty a ženicha je aranžovaných. Aspoň za sebe můžu říct že jich mám na webu v sekci portrétování určitě 90%. To patří věřím k základům dovedností každého svatebního fotografa, říct vám kam si stoupnout, kam se dívat, jak se chytit, obejmout,apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, s aranžovanými snímky máme poměrně velké zkušenosti. Vždy chceme, aby fotografie vypadala přirozeně a skvěle vystihla daný moment či portrét. Budeme moc rádi, když se podíváte na naši kartu, kde naleznete veškeré důležité informace. Budeme se těšit :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mrkněte ke mě do galerií na web. Do svatby nezasahuji až na skuponovky a párovky, to pak šteluji:) Ve Vašem případě by bylo možná dobré, pokud budete mít možnost s fotografem absolvovat párové focení předem, nebudete pak nervózní když budete vědět co od toho čekat:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?