Fotograf, co umí fotit i zvířata. Máte tip?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo tip na fotografa/fotografku, ideálně z Moravy, který umí neotřelé, originální fotky a umí pěkně vyfotit i koně a psy? Plánuju mít na svatbě koně a své dva psy a vyfotit pěkně třeba koně není vůbec lehké. Tak sháním někoho, kdo by to uměl. Moc díky za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@otherspace Myslím, že není z Moravy, ale jednoznačně Magdalena Straková... koukni na její stránky, protože zvířata i lidi fotí naprosto dokonale ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@otherspace Zdravím Vás. Myslím (vím), že pokud dáte dostatečný prostor kvalitním jménům, které se zde na beremese stále točí dokola (stačí projet starší foto diskuze), tak nemůžete udělat chybu. Výborný svatební fotograf si poradí v každé situaci (neb musí), tj. zahrnout do focení i zvířátka je pro něj spíše potěšením, neb má alespoň netradičnější fotografie. Tudíž bych se vůbec nebál projet portfolia fotografů a zaměřit se zejména na to, jak Vám jejich práce sedne celkově.
Odpovědět
Ahoj, pokud si vybereš dobrého fotografa, tak jak říká Honza, poradí si s tím. Nechávám pravidelně v ateliéru fotit svou dceru a naposledy jsem se domluvila na jejím focení s našimi třemi psy, fotky naprosto úžasné a fotografka byla moc ráda změnu. Neboj se toho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám zkušenosti se zvířátky! Jednou na svatbě jedna paní křičela na pána "vy dobytku!" a já to fotil. Bude to podobný jako koně, fakt ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?