Svatba na statku Na Stránce, Zápy

Ahoj, zajímalo by, na kolik se Vám vyšplhala svatba na statku Na Stránce v Zápech? Plánujeme ca 50 lidí, obřad, oběd, raut, prase. Bohužel ceny jsou pro mě ještě španělská vesnice, tak potřebuji nějak začít. Děkuji za příspěvky! :)
Odpovědět
Ahoj, hlavně počítejte s tim ze tam maji hodne obsazeno, ptala jsem se tam v listopadu na záři dalšího roku a uz bylo úplně plno... Jinak my měli svatbu taky v penzionu v podobným ražení jako na zápech (všechno jsme si zařizování sami, včetně jídla a pití) a pronájem a spaní asi pro 50 lidi vyšlo na 32 tisíc. A byl to pronájem na 3 dny, v pátek přípravy, v sobotu svatba, v nedeli úklid....Tak Hodne štěstí při vyberu mista:-)
Odpovědět
@lolam10 Koukala jsem, že mají ještě nějaké volné termíny, takže tam asi v pátek zajedu a s paní se rovnou domluvím. Vím, že se tam platí pronájem, ale nevím, kolik chtějí za hostinu. Chtěla jsem vědět jen tak přibližně :) Tak děkuji za info ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@lolam10 Ahojky, nemohla by sed prosim podelit o misto, kde jste nakonec svatbu meli? Dekuji moc! :-)
Odpovědět
@allinka15 ahoj,v Malikovicich https://www.ubartousku.cz Moc se nam tam libilo a domluva byla perfektni.Cele si to clovek pronajme vc.ubytovani a haly kde jsme meli vecerni tancovani.jedina nevyhoda je ze si musis zajistit obsluhu a vsechno si sam pripravit ale cenove je tohle nejprijatelnejsi varianta svatby☺
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?