Svatba ve Frýdku-Místku. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Chystáte někdo svatbu ve Frýdku-Místku? Máte zkušenousti se svatbou v tomto městě? Zatím mám ještě chvíli čas na zařizování, tak ráda přivítám jakoukoli zkušenost. Kde se konal obřad, kde hostina, kde sehnat všechny nezbytnosti. Děkuji za jakoukoli odpověď.
Odpovědět
1
2
8
Ahoj sweety, nevim jestli ti muj nazor neco pomuze, ale taky jsem z oresu FM (Kozlovice) a o Frydku -Mistku jsme dlouho uvazovali, ale nakonec jsme to provedli na Hukvaldech. Duvod byl ten, ze ve Frydku ani v Mistku neni zadne pekne misto. Klasickou obradni sin jsme nechteli. A obrady na Frydeckem zamku jsou pry hrozne, jednak te ta hrozne odbudou casove a jednak ti i davaji najevo, ze po tobe maji dalsich 10, neni to pry moc prijemne a ani vyzdoba neni nijak uznasna.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem přemýšlela o Hukvaldech, protože v okolí vážně nic pěkného nějaký zámeček nebo tak není, nebo o tom aspoň nevím a na zámku to mě nezaujalo právě z těch důvodů o kterých píšeš. Tak k těm Hukvaldům, jestli se tedy můžu zeptat, není to komplikované s příjezdem nahoru? Vejde se tam třeba kolem 60 lidí a ještě bych se chtěla zeptat, jestli v případě děště se tam dá najít i zakryté místo.
Odpovědět
Profilova fotka
Svetluskah: Kde jsi měla hostinu? Taky na Hukvaldech? Já vidím Hukvaldy doma z okna.. taky mě to lákalo, ale pak jsem to zavrhla... a budem to mít ve Frenštátě..
Odpovědět
Ahojky, Taky jsem z FM, svatbu jsme ale meli ve Frydlante n/O v Janackove sini...Je to tam moc pekny... Na frydeckem zamku jsme to nechtei proto, ze to tam jede jak na bezicim pasu, jedna svatba tam mij druhou, v zahradach se na foceni ceka,protozenaraz se tam foti treba 5 svateb, coz je o nicem...Fakt to ve Frydku nedoporucuji...Kamoska se tam brala a bylo to fakt desny... Doporucuju ten Frydlant,je to sice taky jen klasicka obradni sin, ale je krasna, ta Frydecka je hrozna... Pekny den preju...
Odpovědět
Prijezd na Hukvaldy na hrad neni slozity, musis zajit za spravcem obory (lesy CR) a on ti da povoleni, zaplatis asi 500,- ... plati se teda 100,- za auto a pokud jich mate vic jak 5, tak 500,-. Vejde se tam neomezeny pocet aut a lidi, nahore je parkoviste a pokud nedostacuje, tak se parkuje podel cesty dolu. Je tam nekolik mist, ktere ti nabidnou, vsechna jsou odkryta. Jedno tam ale zakryte je, je to takova tmava mistnost, dajitam lavice a sviti se loucema. Ale neni to moc pekne, faktjenom kdyby prselo. Chodi to tak, ze se s nima domluvis na nejakem venkovnim miste a kdyby rano prselo, tak oni to narychlo prehodi. Kota a proc jste Hukvaldy zavrhli??? Hostinu jsme meli na Celadne, hotel Prosper - paradni, doporucuju!!! A nebylo to ani moc drahe, bali jsme se toho a sli tam spise jen to zkusit a poptat se, ale prekvapili nas srovnatelnymi cenami.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se rozhodli pro Frenštát, protože by bylo komplikované dostat právě všechny známé co dojedou na Hukvalkdy... Přijedou mi lidičky milovaní až z Ústí nad Labem vlakem do Frenštátu, tak nevím, jak bych všechny dostala nahoru :-D Tak to bude rovnou ve Frenštátě na radnici.. a pak na Valašské rychtě hostina.. když jsem z vlašska, tak ať se kouknout všichni moji hosti do valašské hospůdky.. :-) Bude jednodušší mít to celé na jednom místě když nebudeme mít tolik aut..
Odpovědět
Ahojte, já jsem z Frýdku Místku (mimochodem super město :-D) a obřad mám zajištěný na frýdeckém zámku - mužeš si ho zařídit i venku, ale to se pak dej na modlení, ať nezačne pršet, protože jinak máš pak smůlu - respektive tvoji hosté, protože budou stát na dešti - Vám tam postaví něco jako provizorní stan. Jinak Ti můžu vřele doporučit restauraci Mama (je to ve Frýdku - když jedeš směrema na Havířov). Původně jsem tam chtěla mít oslavu, ale můj budoucí manžel je z Olomouce, takže jsem se musela postarat o ubytování celé jeho nepovedené rodiny :-S, takže to mám na Mostaři (u přehrady Žermanice). Ale ten Mostař fakt doporučuji. Pokud máš do 50 lidí, tak to bude super.
Odpovědět
Kurna, ja jsme ale blbá, chtěla jsem napsat, že doporučuji Mamu a napíšu Mostař ]-( Asi jsem už přepracovaná. Ale i ten Mostař není špatný, ale je to blbé z odjetím.
Odpovědět
Profilova fotka
baris: a jak dlouho dopředu jste byli domlouvat na zámku obřad?? a taky se chci zeptat, zda jste platili za obřad.. díky za odpověď.. Lucie
Odpovědět
Lucie2108 - obrad se da zamluvit maximalni pul roku dopredu. Tzn. kdyz ja se budu vdavat 15. dubna, tak jsem tam byla 1. listopadu jak na koni - mela jsem totiz uz zamluvenou restauraci a nechtela jsem proto nic nechat nahode. Nejdrive si te zapisou - termin, datum a pak Ti daji formulare na vyplneni - jmeno, svekdy a dalsi ptakovinky. To tam muzes dat klidne az za 1,5 - 2 mesice. Potom zaplatis poplatek 500Kc a oni Ti jeste pujci, pokud budes chtit CD s hudnou, kterou jsou schopni zahrat. Muzes jim ale dones noty a oni to to zahrajou. Ale protoze jsem lina, tak jsem si radeji vybrala. Vyberes si 1 svatebni pochod a pak dalsi 2 - pri prichodu a odchodu. Vaznou jsme zamitli, protoze to bylo jak na pohrbu, tak tam mam Elvise a Beatles (to chtel muj nastavajici milasek). Ale bacha - hraji to housle a harvany, takze to zni uplne jinak. A pokud chces obrat venku, tak platis myslim 1500Kc (nejsme si jista). Ale to ti nesmi prset. Je to sice hezke, ale za ty nervy to nestoji, protoze bud se spokojis s plachtou nad hlavou a kdyz ne tak Te daji do rytirskeho salu a tam stoji pronajem 10 000Kc!!!!! :-( Stacilo??? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
na zamku urcite svadbu nechci je to tam hrozne spis nejake venkovni protory pred restauraci ci na zahrade nevite o nicem?
Odpovědět
ahoj vsichni tak prvni email nevysel ten predeslej je az druhy. tak bydlim ve fm a pristi rok se vdavam :-D a strasne se tesim akorat nemam tucha kde bude obrad a hostina atd. nevite kde sezenu originalni dorty ne podkovy a srdicka a kde maji super saty atd. proste beru jakoukoli radu. chtela jsem se zeptat jak je to stou mamou vleze se tam 80 lidi? a da se slavit i venku? v pripade vedra je to urcite uvnitr nesnesitelne. a co kulate stoly nevite kde bych je sehnala. dekuji predem za jakoukoliv radu ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
sweethy jak si nakonec dopadla a kde tu svadbu mate? muzes sdelit nejake typy? predem dekuji :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No s tím místem obřadu Ti moc neporadím, nakonec to máme na zámku, tak doufám, že to přece jen nebude tak strašné nebo aspoň, že to nebudu vnímat. Hostinu máme na Ranči, je to tam dost velké pro hodně lidí, i na tancování, i pro živou hudbu a jsou tam ochotní. Dorty(podkovu, srdíčka, knížku :-D ) nám bude péct kamarádka a hlavní dort budeme mít z Paskova, paní byla velice ochotná, že stačí přinést obrázek a pokud to bude v jejich silách, tak nám ho udělá, ale my máme opět klasiku :-D
Odpovědět
dneska mi ten pocitac nejak stagnuje tak do tretice dekuji za opoved. ranc by me vubec nenapadl hned se tam zajdu podivat jeste jsem uvazovala nad mamou ale uvidim podle lidi ted jich je 80 tak uvidime jak se to za rok zmeni. jinak nebylo by to cislo na tu pani z paskova taky bych to vyzkousela s obrazkem a uvidime jestli nejdem silena a nepredstavuju si to jak hurvinek valku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! Taky bydlíme ve FM, a svatbu budeme mít v říjnu.Obřad máme taky na zámku, snad to bude v pohodě.;-) Hostinu máme na Olešné u Toma. Na šaty se chystám příští týden do Adelaidy v Místku. Když si tam nevyberu tak pak asi projdu salóny v OV. Jinak ještě nic zajištěného nemáme, ale snad to vše stihnem. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem šla do Adelaidy, že Ostravu nechám, jestli nic nevyberu ve F-M, ale hned mi padly jedny do oka a už jsem u nich zůstala, tak ani nevím, jak velký mají výběr ;-) Ale byli tam úplně ochotní, milí, no klíďo bych si tam chodila zkoušet šaty každý den :-D
Odpovědět
Profilova fotka
silwieta: IP
Odpovědět
dik kouknu se. to se nam to tu hezky sbira to mam radost jen jsem to zkusila a jaky vysledek. ja to chci mit venku i kdyz je to risk ale predstav si 80 lidi natestnanych na zamku v te jejich sini to bych ty vune taky nemusela rozdychat zvlaste jestli leto bude zas tak huste jak toto. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sweethy: :-D tak to jsem ráda že jsou v adelaide v pohodě, už se na tu zkoušku těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
silwieta: :-D 80 lidí, tak to je teda síla, my budeme mít asi 30, a i to mi stačí...
Odpovědět
regi: u toma to mate vevnitr? kolik se tam vejde lidi? mame velkou rodinu je to hruza :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Právě hledám ve FM nějakou kadeřnici a kosmetiku, nemáte holky nějaký typ?
Odpovědět
Profilova fotka
jo máme to vevnitř, taky v tom říjnu nepočítám s moc teplým počasím ;-) Mají restauraci a pak jídelnu, kde bychom se tak akorát mohli vejít. My máme taky velkou rodinu, ale zveme jen rodiče a sourozence s rodinami a je nás tak akorát :-) ;-)
Odpovědět
regi: skvela je marketka primo nad cajovnou ve fm na namesti cisl. je 736609605. je ochotna a strasne prijemna ma vlastni napady ale cese i podle fotek tak to zkus. kosmetiku nevim jen na slezske salon jana ale je dosti extravagantni a musis ji hodne kontrolovat
Odpovědět
Profilova fotka
Taky začínám nějak přemýšlet nad svatbou venku, že kdyby třeba vyšlo počasí, tak by to tam mohlo jít, jinak normálně v té obřadní síni, asi se zajdu poptat na matriku ;-) Jinak nás bude na hostinu 45 a na obřad asi přijde nějak kolem 70 lidí, tak si právě myslím, že se dovnitř prostě vlézt nemůžou, je to tam maličké.
Odpovědět
no prave je to mazec to tam vsechno nacpat a za tisicovku ti prijede ten oddavajici i na ten ranc a budete to mit jednim vrzem kdyz tak si tam muzete dat stan anebo nekde pod strisku ja myslim ze se to urcite nejak vymyslet da :-D uvidis co i tam reknou
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte všichni! Taky jsem z FM a vdávám se 26. srpna ve Frýdlantě. Měl to tam před pár lety kamarád a moc se mi to líbilo. No a ve Frýdku to ani v tento termín nešlo, protože jsou zámecké slavnosti... Ale už je nám to jedno :) U koho si necháte dělat kytku? Máte nějaký tip? A kde děláte oznámení? Už mám nejvyšší čas... :-.
Odpovědět
ahoj janco, to uz mas za chvili, ja si kytku vyberu na netu mam jeste rok cas a asi si ji necham uplest u krhuta v zahradnictvi delaji tam nadhesrne kytky a vzdycky kdyz potrebuji udelat nejakou hezkou kyticku tak si tam skocim. jinak si myslim ze podle predlohy ti to udelaji vsude. pozvanky si asi udelame sami nebot chceme mit nejake originalni :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, oživila bych tuhle diskuzi, je tu někdo z Frýdku-Místku a okolí na rok 2009? 8-)
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?