coverphoto
Neaktivní

majulinkaaa

Marie  /  30 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. led 2012
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 4. 5. 2019
1820
dní po svatbě
Aktivita
28 příspěvků ve fotoblozích
391 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (29)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +26
Svatební album
Marie a Jirka
4. 5. 2019 Brno | 30 fotek
výzdoba
A&L Wedding
Výzdoba byla překrásná! Hosté ji moc chválili :-). Bylo vidět, že si na tom Aleš s Luckou dali záležet. Některé komponenty jsme dodali my, oni to pak doladili k dokonalosti. Postarali se nám o kompletní výzdobu kostela i restaurace, půjčili košíček pro družičku a zásobu deštníků pro případ, kdyby pršelo. Nadto ještě dělali částečné koordinátory, dodali nám spoustu užitečných kontaktů (na zlatnici, varhanici, květinářku, oblek pro ženicha, majitelku restaurace...) a v den D pomáhali, kde se dalo, aby všechno klapalo :-).
fotograf
obrjen
Úžasný Pan Fotograf! Jsem ráda, že jsme si z desítek oslovených vybrali právě jeho. Před svatbou jsme měli dvě schůzky, kde jsme probrali snad úplně všechno, poradil nám s harmonogramem, tradicemi, … V den svatby dorazil přesně ve smluvený čas, nenechal se rozhodit vším tím zmatkem, v cizím prostředí se rychle zorientoval a celkově nám byl v ten den nápomocen nejen při focení, ale v celém tom svatebním shonu – od rad typu “Jak a kam připnout korsáž?”, “Jak se krájí dort?” až po vázání kravaty :-)). Odpoledne během focení pršelo, což ale pana fotografa vůbec nerozhodilo, když bylo potřeba, šel si dřepnout i do mokré trávy… Vydržel s námi do půl jedenácté, zachytil všechny podstatné okamžiky celého dne, během obřadu jsme o něm vůbec nevěděli (chvíli jsem si říkala, jestli tam vůbec byl :-)), naopak když bylo potřeba zorganizovat společné focení, věděli o něm úplně všichni. Hosté si chválili jeho přístup a nejeden pak nad fotkami poznamenal, že tak nádherné fotky ještě neviděl, že je vidět, že je to profík! :-)
ubytování
Tišnovská Rychta
Měli jsme pronajatý celý penzion od pátku do neděle. Veškerá domluva byla skvělá, nic nebyl problém; když jsme si něco nestandardního vymysleli, tak na Rychtě nám ten nápad nejen že nezamítli, ale naopak ještě vylepšili :-). Díky tomuto místu probíhal celý náš svatební víkend v uvolněné atmosféře, všichni nám vycházeli vstříc a byli strašně příjemní. Jako bonus jsme mohli strávit svatební noc v hotelovém wellness :-), bratrancovi zase pomohli připravit překvapení k výročí pro jeho přítelkyni, ... Nikdo z hostů neměl jedinou výtku, co by se dalo vylepšit, všichni byli opravdu naprosto spokojení :-)
hostina
Tišnovská Rychta
Vynikající jídlo, pití (obzvlášť domácí limonády), prostě všechno. Obsluha usměvavá, pořád chodili mezi hosty a kontrolovali, zda jsou všichni spokojení. Lepší místo jsme si vybrat nemohli, všichni si to tu moc vychvalovali :-)
svatební agentura
Mementerra
1. května vyšel Svatebník - svatební deník a já jsem měla tu čest, že se ke mně stihl dostat ještě před svatbou :-). Je to hezká kniha k uchování vzpomínek kolem plánování svatby a svatby samotné, je v ní hromada prostoru na vlepení fotek nebo může sloužit i jako kniha hostů. Přiznám se, že jsme ještě neměli moc času k vyplňování, ale už se strašně těším, až do ní s manželem zapíšeme všechny své vzpomínky :-)
obuv
Deichman
Boty pro nevěstu. Jelikož se mi žádné jiné nelíbily nebo mi nesedly, dala jsem na doporučení zdejších nevěst a pořídila balerínky na klínku. Pohodlné, nebylo jim co vytknout. :-)
obuv
CCC
Boty pro ženicha. Bylo nám řečeno, že tady seženeme. A taky že jo, během deseti minut jsme měli koupeno, a to i přesto, že normálně nosí vel. 47/48 a je strašně těžké pro něj sehnat boty... :-)
koláče
NOVOJAN Čebín
Měli jsme mandlové a tvarohové koláčky, a to jak do výslužek v době rozvážení oznámení, tak potom na hostinu. Byly vynikající, vydržely čerstvé několik dní, určitě doporučuji :-)

Ahoj holky 🙂 Prosím vás, která jste už byla na svatebním veletrhu v Brně, co od toho čekat? Co si pohlídat, na co se mrknout? Ať nepřijdu o něco zajímavého 🙂