coverphoto
Neaktivní

majulinkaaa

Marie  /  30 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. led 2012
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 4. 5. 2019
1813
dní po svatbě
Aktivita
28 příspěvků ve fotoblozích
391 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (29)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +26
Svatební album
Marie a Jirka
4. 5. 2019 Brno | 30 fotek
výzdoba
A&L Wedding
Výzdoba byla překrásná! Hosté ji moc chválili :-). Bylo vidět, že si na tom Aleš s Luckou dali záležet. Některé komponenty jsme dodali my, oni to pak doladili k dokonalosti. Postarali se nám o kompletní výzdobu kostela i restaurace, půjčili košíček pro družičku a zásobu deštníků pro případ, kdyby pršelo. Nadto ještě dělali částečné koordinátory, dodali nám spoustu užitečných kontaktů (na zlatnici, varhanici, květinářku, oblek pro ženicha, majitelku restaurace...) a v den D pomáhali, kde se dalo, aby všechno klapalo :-).
fotograf
obrjen
Úžasný Pan Fotograf! Jsem ráda, že jsme si z desítek oslovených vybrali právě jeho. Před svatbou jsme měli dvě schůzky, kde jsme probrali snad úplně všechno, poradil nám s harmonogramem, tradicemi, … V den svatby dorazil přesně ve smluvený čas, nenechal se rozhodit vším tím zmatkem, v cizím prostředí se rychle zorientoval a celkově nám byl v ten den nápomocen nejen při focení, ale v celém tom svatebním shonu – od rad typu “Jak a kam připnout korsáž?”, “Jak se krájí dort?” až po vázání kravaty :-)). Odpoledne během focení pršelo, což ale pana fotografa vůbec nerozhodilo, když bylo potřeba, šel si dřepnout i do mokré trávy… Vydržel s námi do půl jedenácté, zachytil všechny podstatné okamžiky celého dne, během obřadu jsme o něm vůbec nevěděli (chvíli jsem si říkala, jestli tam vůbec byl :-)), naopak když bylo potřeba zorganizovat společné focení, věděli o něm úplně všichni. Hosté si chválili jeho přístup a nejeden pak nad fotkami poznamenal, že tak nádherné fotky ještě neviděl, že je vidět, že je to profík! :-)
ubytování
Tišnovská Rychta
Měli jsme pronajatý celý penzion od pátku do neděle. Veškerá domluva byla skvělá, nic nebyl problém; když jsme si něco nestandardního vymysleli, tak na Rychtě nám ten nápad nejen že nezamítli, ale naopak ještě vylepšili :-). Díky tomuto místu probíhal celý náš svatební víkend v uvolněné atmosféře, všichni nám vycházeli vstříc a byli strašně příjemní. Jako bonus jsme mohli strávit svatební noc v hotelovém wellness :-), bratrancovi zase pomohli připravit překvapení k výročí pro jeho přítelkyni, ... Nikdo z hostů neměl jedinou výtku, co by se dalo vylepšit, všichni byli opravdu naprosto spokojení :-)
hostina
Tišnovská Rychta
Vynikající jídlo, pití (obzvlášť domácí limonády), prostě všechno. Obsluha usměvavá, pořád chodili mezi hosty a kontrolovali, zda jsou všichni spokojení. Lepší místo jsme si vybrat nemohli, všichni si to tu moc vychvalovali :-)
svatební agentura
Mementerra
1. května vyšel Svatebník - svatební deník a já jsem měla tu čest, že se ke mně stihl dostat ještě před svatbou :-). Je to hezká kniha k uchování vzpomínek kolem plánování svatby a svatby samotné, je v ní hromada prostoru na vlepení fotek nebo může sloužit i jako kniha hostů. Přiznám se, že jsme ještě neměli moc času k vyplňování, ale už se strašně těším, až do ní s manželem zapíšeme všechny své vzpomínky :-)
obuv
Deichman
Boty pro nevěstu. Jelikož se mi žádné jiné nelíbily nebo mi nesedly, dala jsem na doporučení zdejších nevěst a pořídila balerínky na klínku. Pohodlné, nebylo jim co vytknout. :-)
obuv
CCC
Boty pro ženicha. Bylo nám řečeno, že tady seženeme. A taky že jo, během deseti minut jsme měli koupeno, a to i přesto, že normálně nosí vel. 47/48 a je strašně těžké pro něj sehnat boty... :-)
koláče
NOVOJAN Čebín
Měli jsme mandlové a tvarohové koláčky, a to jak do výslužek v době rozvážení oznámení, tak potom na hostinu. Byly vynikající, vydržely čerstvé několik dní, určitě doporučuji :-)

Ahoj holky 🙂 Prosím vás, která jste už byla na svatebním veletrhu v Brně, co od toho čekat? Co si pohlídat, na co se mrknout? Ať nepřijdu o něco zajímavého 🙂

  • rena24Kdy je?
    • julcagtaké se chystám, tak jsem zvědavá :o)
      • jamesieZáleží na tom, proč tam jdeš. Jestli na celkovou inspiraci nebo kvůli něčemu konkrétně. My jsme třeba šli cíleně kvůli prstenům a protože na veletrzích mívají prodejci slevy, tak jsme si odnesli 10% slevu k Rýdlovi, kterou jsme pak využili u objednávky těch našich. Stejně tak 5% sleva u Bandi na obleky. Akorát některé slevy platí omezenou dobu, většinou týden. No a jinak je tam celkem šrumec, tak se nám moc nechtělo cárat kolem, protože spoustu věcí už jsme měli rozhodnuto, ale probíhají tam i nějaké soutěže a mají různé akce. Koukni do programu, určitě tam budou informace.
        • petrajavorhodně i záleží na jaký veletrh jedeš a co od něj čekáš....já se chystám až na poslední v téhle sezóně (taky Brno-Malá Amerika) 12-13.2. měl by být i prodejní a chtějí představit nové dodavatele...co od něj čekat se neví je to první ročník...jinak většinou jsou veletrhy stejné, můžeš udělat rezervaci, podívat se na různé dodavatel, případně něco koupit či dostat slevu...co se ti líbí vyfotit a nabrat inspiraci...
          • iv_smMy jsme na Svatební show ve Wanieck Gallery v Brně vybrali fotografa (byl skvělý), našli DJe, před-vybrali snubní prstýnky a udělali si představu, jaké služby se nabízí a za kolik. Mnoho vystavovatelů nabízí slevy - to se oplatí využít.
            • majulinkaaa
              AUTOR
              Holky, děkuji za reakci. Svatbu zatím cíleně neplánujeme, mám ji slíbenou, a dokončím školu 😃 Což by snad mělo být letos, takže chci jen zkusit popostrčit přítele 😃 Kupodivu i souhlasil, že se tam můžeme mrknout, takže se chceme prostě jen mrknout, o čem všem to vůbec je 😃 A vybrala jsem si zatím teď 23.-24. leden (Adam Gallery, Vaňkovka)...