zdááááááááár
já se byla 2,5 hod projít, takovou blbost už do porodu neudělám :-D
bolí mě nohy, prdel, kyčle, pipina, prostě všechno :-D
malá je taky pěkně nasraná, tak tady sedím a ani nedutám :-D
no teda, ty chces fakt porodit uz driv, co? chudak mala a chudak ty, si pamatuju tu bolest trisel a pipiny, to sis teda dala.
my jsme doma, nedelame nic, nemusime nic, prooste klidecek
no jsem blbá no
včera jsem byla celý den doma, tak jsem si říkala, venku je hezky, projdu se, ale už to není vončo, jak je narvaná dole tak chodím jak kačena, každou chvíli mě tam někde bolelo, no děs běs
jsem tuuuu...
deska prevzata, zaplacena ..... super :))
svihadlo dobry, uz asi tri mesice si ho chci koupit, jen Petruv kamarad mi slibil, ze mi nejaky svoje specialni pujci, abych si ho vyzkousela, kdyz ho ted nepotrebuje, jestli se mi to vubec bude libit.... no a zapomnel na me a ja se porad nedokopala si ho poridit... ale asi zainvestuju.... chci takovy telooooooo ;-)
dobre ranko...
jako mam cukani http://www.fler.cz/zbozi?id=538135 pristi rok by se mi uz mozna hodil.... je kraaasny x-)
jaka byla noc??? ;-)
ja spala krasnych 7,5hodiny a jsem vyspinkana do ruzova.... baaajecny :-)
i kdyz tenhle je vic moje krevni skupina... jen uz je fuc a asi by se ani nikam nehodil... i kdyz by se mi libila loznice v takovyhle barvach
http://www.fler.cz/zbozi?id=550314
brééééééééééééé
ty věnce jsou nádherný x-)
škoda, že na to moc nejsem, budu ráda, když budem mít stromek :-D
jinak s tím švihadlem, ono je to fakt maso, jeden můj ex byl takový pašík trochu a pak začal s kámošem chodit do tělocvičny a tam skákali jen na švihadle, měl z toho tak neskutečně vymakanou postavu, že jsem fakt čučela
kristi: budeš chtít ty body do toho Marka na tu žehličku?
hooooj ... :))
no, me se ty vence libej... by se mi to libilo třeba na stůl ... a to by asi taky byla cela nase vyzdoba :-)
jako fakt to švihadlo??? sakraaaa .... jsem si ho fakt před těma třema měsicema měla koupit ... no, tak to ještě doženu x-)
bre ranko, devcata, ty vence jsou nadherny, ten ruzovej uplne bozi.
svihadlo teda taky prikupime.
Eli, bodiky asi nevim, my tam snad ani nepojedem, a ja jsem na ni cetla naky recenze divny, na mall.cz, tak ti nevim, jeste to promyslim. :-)
holky, já se pomalu loučím pro dnešek
jdu se chystat a před druhou vyrážím na nádro a pak vlakem do Práglu
chci si skočit ještě v Praze do krámků a pak máme ten firemní večírek
tak se mějte a zítra fááááááááááááá