Ročník 1980 III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládáme tímto naše třetí téma jako poctu k narození nového života, a to Maxíka fon Dedulka x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak hodne stesti, ja ted zabalila muzi tasku a uvidime se az ve ct vecer :-(
Odpovědět
Profilova fotka
aaale, neplakej, on se brzo vrati ... celej natěšenej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobre rankoooooo
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,nestiham. Mia jeste spinka a za pul hodky mame jit tancit, takze bude jak vyorana mys :-D dneska to chci fotit, tak uvidime
Odpovědět
Profilova fotka
zdááááááááár já se byla 2,5 hod projít, takovou blbost už do porodu neudělám :-D bolí mě nohy, prdel, kyčle, pipina, prostě všechno :-D malá je taky pěkně nasraná, tak tady sedím a ani nedutám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no teda, ty chces fakt porodit uz driv, co? chudak mala a chudak ty, si pamatuju tu bolest trisel a pipiny, to sis teda dala. my jsme doma, nedelame nic, nemusime nic, prooste klidecek
Odpovědět
Profilova fotka
no jsem blbá no včera jsem byla celý den doma, tak jsem si říkala, venku je hezky, projdu se, ale už to není vončo, jak je narvaná dole tak chodím jak kačena, každou chvíli mě tam někde bolelo, no děs běs
Odpovědět
Profilova fotka
no,tak aspon vis, ze uz mas jen odpocivat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a to zítra jedu vlakem do Prahy a máme ten vánoční večírek
Odpovědět
Profilova fotka
doprdele, to je telo http://www.youtube.com/watch?v=_4IbIM...
Odpovědět
Profilova fotka
uau no švihadlo to je bomba na hubnutí
Odpovědět
Profilova fotka
jdu žehlit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem tuuuu... deska prevzata, zaplacena ..... super :)) svihadlo dobry, uz asi tri mesice si ho chci koupit, jen Petruv kamarad mi slibil, ze mi nejaky svoje specialni pujci, abych si ho vyzkousela, kdyz ho ted nepotrebuje, jestli se mi to vubec bude libit.... no a zapomnel na me a ja se porad nedokopala si ho poridit... ale asi zainvestuju.... chci takovy telooooooo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ze je krasna, vid? je ty ruce ma az moc, ale jinak je to fakt pekny. Zato neverim, ze je to jen kvuli tem cvikum co dela, to musi neco zrat k tomu
Odpovědět
Profilova fotka
tak to ma z posilovny.... to svihadlo je jen na vyrysovani, aby shodila ten zbytek tuku, co na sobe jeste mela....
Odpovědět
Profilova fotka
dobre ranko... jako mam cukani http://www.fler.cz/zbozi?id=538135 pristi rok by se mi uz mozna hodil.... je kraaasny x-) jaka byla noc??? ;-) ja spala krasnych 7,5hodiny a jsem vyspinkana do ruzova.... baaajecny :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
i kdyz tenhle je vic moje krevni skupina... jen uz je fuc a asi by se ani nikam nehodil... i kdyz by se mi libila loznice v takovyhle barvach http://www.fler.cz/zbozi?id=550314
Odpovědět
Profilova fotka
brééééééééééééé ty věnce jsou nádherný x-) škoda, že na to moc nejsem, budu ráda, když budem mít stromek :-D jinak s tím švihadlem, ono je to fakt maso, jeden můj ex byl takový pašík trochu a pak začal s kámošem chodit do tělocvičny a tam skákali jen na švihadle, měl z toho tak neskutečně vymakanou postavu, že jsem fakt čučela kristi: budeš chtít ty body do toho Marka na tu žehličku?
Odpovědět
Profilova fotka
hooooj ... :)) no, me se ty vence libej... by se mi to libilo třeba na stůl ... a to by asi taky byla cela nase vyzdoba :-) jako fakt to švihadlo??? sakraaaa .... jsem si ho fakt před těma třema měsicema měla koupit ... no, tak to ještě doženu x-)
Odpovědět
Profilova fotka
a to profi švihadlo je nějaký drahý?
Odpovědět
Profilova fotka
neni... ja strankach boxeru stoji do 300,- poptam se kamose, on mi poradi ... maji se zavazim, s loziskama, s pocitadlem... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
hmmmmmmmm tak pak dej vědět co ti doporučil
Odpovědět
Profilova fotka
bre ranko, devcata, ty vence jsou nadherny, ten ruzovej uplne bozi. svihadlo teda taky prikupime. Eli, bodiky asi nevim, my tam snad ani nepojedem, a ja jsem na ni cetla naky recenze divny, na mall.cz, tak ti nevim, jeste to promyslim. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
oka, tak se rozmysli rychle, jinak je dám kámošce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky... ten ruuuzovej je super... skoda ze neni... svihadlo si mam koupit ložiskový... asi spíš kožený, rpotpže ocelový mi nafackuje :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Amálka http://evmi.rajce.idnes.cz/Miminko/
Odpovědět
Profilova fotka
jéééééé ta je krásná x-) x-) x-) fakt moc hezké miminečko a jak je vidět na těch hadříkách, že nejsou z ČR :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jj, jsou z USA :-) je krasna
Odpovědět
Profilova fotka
jj to je ta zn. Carter, co kupoval i Bobík malé
Odpovědět
Profilova fotka
holky, já se pomalu loučím pro dnešek jdu se chystat a před druhou vyrážím na nádro a pak vlakem do Práglu chci si skočit ještě v Praze do krámků a pak máme ten firemní večírek tak se mějte a zítra fááááááááááááá
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?