Ročník 1980 III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládáme tímto naše třetí téma jako poctu k narození nového života, a to Maxíka fon Dedulka x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja nevim, Michal s Luckou byli na pokoji u nas, nebyl s tim zadnej problem
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak asi fakt jak kde, v HK i v PCE jsme byli dycky na chodbě
Odpovědět
Profilova fotka
no, dneska nemam auto a zitra uz asi pujdou domu, tak uvidime
Odpovědět
Profilova fotka
no, tak nasi byli taky u segry na pokoji v Benesove... u kamaradky v Nymurce i Horovicich taky byli rodice na pokoji...
Odpovědět
Profilova fotka
j auklizim, prijde chuva dneska, tak at nejsem za prasatko
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem doprala, máme oba sušáky plné mimi hader a zítra budu pokračovat se zbytkem a mám dost jdu si dát sprchu, pak si dám a o musím do města do banky a k notáři
Odpovědět
Profilova fotka
mne to pradlo sere, mela jsem si koupit susicku rovnou. Ale zase vim, ze v lete bych to stejne davala ven, ja miluju kdyz je to vyfoukany
Odpovědět
Profilova fotka
tak, my jdeme ven, s kocarkem at si dam do tela trosku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pavel byl proste dobrej http://revue.idnes.cz/video-dobrodruh...
Odpovědět
Profilova fotka
dobre ranko... tak jsem byla vcera koupit listky na ty Rammstein ... tak pojedeme smuzem v breznu poprve v zivote do Ostravy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
brééé rááánko satyyy: tys ještě nebyla v Ostravě? kristi: a nemělas včera ty BB?
Odpovědět
Profilova fotka
dobre dobre.... jeste nerodis??? :-D nojo, nebyla jsem nikdy v Ostrave... to je straaaaaasne daleko :-N
Odpovědět
Profilova fotka
nerodím, ale dnes opět v 2,30 vstávačka 8-( , totálně čilá, tak jsem se přesunula do obýváku a četla si, pak jsem vyprovodila pG do práce, dostala od něj mega důležitý úkol na dnes, a to zabalit si tašku do porodky :-D , pak jsem dala prát a od půl šesté do sedmi si zdřímla tjo, to je maso, žes nebyla ještě v OV :-D :-D hele kde se daj pustit na netu ty píšničky od superstáráků? já včera viděla ukázku od Šmajdy, jak zpíval Guns a málem jsem padla tjo
Odpovědět
Profilova fotka
no, tak dobry... ve 2,30h bych teda v postele nelezla .... :-p tak pekne poslechni muzicka a zabal tasku ;-) http://archiv.nova.cz/search?type_id=... tady jsou ty viiidea ... nojo, ja jeste nebyla ve spouste mest.... a ta OV mi uz prijde jak cizina, fakt strasne daleko :-N
Odpovědět
Profilova fotka
hmmmm dobrý šmajda dobrý a chodúrovi Lenny vůbec nesedl teda tak to já v těch asi základních byla, nebo aspon projížděla :-D , Praha :-D , Brno, Ostrava, Znojmo, České Budějovice, Plzen, Karlovy Vary, Jablonec nad Nisou, Mladá Boleslav, Pardubice :-D , Hradec Králové, atd.atd.atd.
Odpovědět
Profilova fotka
no Chodur mi nesedi nikdy... ja proste miluju Bendiga :-D a Šmajda dobry... libilo se mi i jak miluje zpival Gotta :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jsem zjistila, že Bendig je z Třebechovic, to je taková romská vesnice, kde maj tchánáci na okraji chalupu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mne v nedeli SS nebavila, nesedelo nikomu nic, ja nevim, proc jim vybiraji tak debilni pisnicky... vcera tam bylo tak 7tis. lidi, docela dobra nuda, zacli presne v 8, ale zase zahrali vsechny hitovky a pohoda. Tak jsme se nazrali a v 10 jsme byli doma ja v OV taky nikdy nebyla,ale byla jsem v Opave, tam odsud jsme meli psa
Odpovědět
Profilova fotka
a co chůva?
Odpovědět
Profilova fotka
chuva je super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jen 7tis. lidi?? to neni moc teda... nojo, uz jsou trochu zapomenuty
Odpovědět
Profilova fotka
no, to jsem i cekala, ze jako to nebude nic moc, ale jidlo bylo mnam :-) na idnes je recenze, velmi vtipna
Odpovědět
Profilova fotka
tak recenze dost dobrá, hlavně to s tím Carterovým zadkem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja na dalku nevidim, takze jsem to nemohla posoudit. Vubec bych zrusila koncerty bez projekce
Odpovědět
Profilova fotka
to víš, kuci šetří :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no,to asi jo.. sakra, Mia mi vcera zasantrocila lesk a normalne se zdejchnul a neni nikde, fakt je sikovna
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi... asi ho vypotrebovala... tak uz neniiiiiiii ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ne, byl novej a plnej, jeste se s nim mazala, tak ted nevim, zda jsem ho nekam dala ja nebo ona, kua drat, byl tak dobrej
Odpovědět
Profilova fotka
tak si ho prozvoň :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jdu si zacvicit,tyhlety podelany rauty uz mi lezou krkem, vzdycky se prezeru
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?