Ročník 1980 III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládáme tímto naše třetí téma jako poctu k narození nového života, a to Maxíka fon Dedulka x-)
Odpovědět
Profilova fotka
to jsi teda fakt blazen...ja bych jen lezela, spala atd... hele, v sobotu to vypada, ze jako jo. Stejne bychom se doma s M nudily, tak vyrazime na navstevu, Kikine napisu, at dojede k nam a necha tady auto a nejak bychom dorazily, ale jedine, kdyz udelas kachnu :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D jako fkat chcete kachnu?
Odpovědět
Profilova fotka
jako fakt neprijedeme na obed asi, ja se s Kiki jeste napevno nedomlouvala. Neblazni, ale je fakt ze vypadla fakt dobre...
Odpovědět
Profilova fotka
no jestli chcete, tak na o přijedte ;-) , Bobík bude odjíždět tak po 10 hod
Odpovědět
Profilova fotka
bych upekla jen stehna ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
neeee, fakt ne.....ale jsi hodna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bréééééééééééééé dneska ránu jdu s kámoškou se projít do města, tak nevím jak vás tady stihnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo Kristi, jsem se chtěla jen připomenout s tou klíčenkou x-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jdeme tancovat, pak s holkama na obed a pak asi budem uz doma, tak uvidis.... jj, pocitam s tim, ze ti ji dovezu v sobotu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
přeji hezký den všem já jako obvykle nic nestíhám ... a do toho kejchám a prskám ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky jsem zpátky z města, vše vyřízeno a jsem totál mrtvá, takže si jdu hajnout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme taky tedka dorazily, Mia to usla pesky z Narodni az domu, to cumim.....ale tech nervu, co me to stoji
Odpovědět
Profilova fotka
Miuška je šikovná ;-) Kikiny, nejedete náhodou do Ikey ted do soboty?
Odpovědět
Profilova fotka
no, ja teda asi ne, resp. co bys potrebovala??? u nas zmena, s Kiki jsme tak nejak domluvene, ja budu nechavat nakonec Miu v Miku, protoze musim jit vecer s Robou na ty motorky, Roman nejak nemuze a nikdo jinej jit nechce...ani ja ne :-|
Odpovědět
Profilova fotka
nic důležitého ;-) takže v tu sobotu dorazíte? a v kolik asi?
Odpovědět
Profilova fotka
ja myslela tak ve 13-13:30, ze bychom byly u tebe, vyhovuje?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mě je to fakt jedno ;-) jen abych cca věděla
Odpovědět
Profilova fotka
tak cca nejak takhle, no.... :-) asi jeste predtim vyhodim Miu v Kriceni, pac tam tchynka asi budou
Odpovědět
Profilova fotka
jj a ty se večer vracíš ke tchýni a kikina jede do práglu?
Odpovědět
Profilova fotka
ne, ja se vecer vracim do Praglu s Kikinou , pac jdeme na ty motorky... kolaudacku s chlastem udelame az dokojis :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D oka
Odpovědět
Profilova fotka
pockame na tebe, to by prece nebylo fer...max. proste odstrikas do lahve a das si s nama, mala to vydrzi 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
to jste hodnéééé
Odpovědět
Profilova fotka
cos potrebovala v te Ikei?
Odpovědět
Profilova fotka
ále nic důležitého, Bobík tam ted byl a z šesti věcí veze tři :-D , tak byl nasraný jak svina :-D
Odpovědět
Profilova fotka
áá už dorazil domů, tak zatím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
chudaaaaak zatim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to jsou novinky hnedka po ranu http://kultura.idnes.cz/anna-k-bojuje...
Odpovědět
Profilova fotka
šůůůš měla jsem tady od rána doted kámošku z Prahy s miminem, tak ten den rychle uběhl ted čekám na Bobíka a jedeme do AFI kouknout se na nějaké botky s tou annou k je to maso =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, dobre porid, ja konecne koupila boty Mie..ufff
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?