Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tri =-)
Odpovědět
Profilova fotka
dva??? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
9000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak kde jste vsechny, otviram sampicko x-)
Odpovědět
Jé, já to prošvihla! :-D Jsem tu, šampus já ráda! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
loony: tak na nas, vetve vetvovaty x-) x-) x-)
Odpovědět
Ano, a na další tisíce příspěvků! Nazdar! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
zdar zdar zdar :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
šampíčko by mě musel někdo otevřít :-D tak si načnu jinou láhev ;-) holky tak na nás ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
adis-ty jsi zvíře :-D masérka byla maličká thajka, ale měla páru jako kůň :-N . chvílema jsem měla strach, že mě zlomí :-D , ale dobrý, prokřupala mi záda, prošlapala celý tělo, trošku se bojím, že budu mít modřiny. taky připíjím na větvičky skleničkou červeného. x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
fsv: no vidíš to, já na to zapoměla... do kdy je termín v tom fotostaru? aaa: teda tys to měla nabité... a jaká byla thaj.masaz a kde jste na ni byli? jo už čtu dále :-D to je tak když se tu rozepíšete hi hi .. jak jsme byli na thaj.masáži tak sice některé tahy byly bolestivé, že jsem si řekla, že ještě chvilku a pak ji kopnu :-D ale pak jsem se cítila jaak holubička, žádná unava nic. tak vy jste tu včera měly mejdan jo? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a co říkáte na toho Kaplického?
Odpovědět
Profilova fotka
dobré ránko :-) pandama; popravdě, mě to teď pěkně dostalo, když jsem si zapla net a tam zpráva o jeho smrti :-( . A zrovna v den porodu jeho ženy...to je příšerný...chudák holka ;-( . No jo, pořádali na něj hon na čarodějnice, tak se teď ty nekulturní primitivové dočkali...Bém je asi spokojenej ]-( . No nic, radši se hodím do klidu aaa; mohla si jí navrhnout, že se pak prohodíte a ty se po ní taky projdeš :-D . Ale takovou masážičku bych docela ráda taky prubla ;-)
Odpovědět
Kaplického je mi taky líto ;-( . A na nějakou takovou masáž bych taky ráda šla, ale mě se všechny tyhle asijské masáže pletou a nerada bych skončila v nějakém erotickém klubu. :-D 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
loony :-D :-D to by byla pak hlavně masáž peněženky :-D
Odpovědět
No při mých současných finančních problémech bych si to tam spíš musela odpracovat. :-D :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
koch: no taky mě to šokovalo... zrovna min. týden jsem viděla reportáž kde mluvil.... to jsem nečekala, ráno tu sedím, oblíkám se a slyším to v rádiu, jsem myslela, že ještě spím, ale oni to pak jeste opakovali... no chudák jeho žena.. ta může mít i poporodní deprese. loony: to se taky dá ne? masáž jako masáž :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
loony :-D :-D :-D :-D :-D ty zvíře :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak už tu je pátek, já se těším na víkend ani nevíte jak... budu muset vygruntovat, jak jsme furt někam jezdili ,tak to nestíhám a přes týden se mi zase až tak nechce :-N a taky koupit nejaké maso na víkend.... co vaříte? Inspirujte.... no teda jestli to nebude jen samé chilli :-D :-D :-D
Odpovědět
Já vařit nebudu, ježto je manžel celý víkend v práci. ;-) To je inspirace co? :-D Ne, v sobotu se nějak odbydu zbytkama a v neděli jsem se vnutila k našim na chlupaté knedlíky s červeným zelím, se kterýma tedy mamce pomůžu, jelikož je sama neumím udělat, tak to aspoň okoukám. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
loony-až je okoukáš, písneš recept? ale polopatický, pro natvrdlé, prosím ;-) :-D :-N
Odpovědět
Nojo, mamka už vaří všechno od oka. Složky můžu napsat, ale jak popíšu konzistenci.... :-| :-D
Odpovědět
Profilova fotka
fsv: jsem koukala na tu akci fotostaru a moc závratné ty ceny teda nejsou.... při množství 200ks to vychází na 2,99kč... ty do toho jdeš? loony: no tak to je inspirace jako blázen :-D mnam mnam to bych si taky dala.... i moje mamka vaří výýýborně :-) já bych chtěla taky receptík, at se doma nějak taky předvedu i hi ... něco jiného nez klasika. tak to popises taky nejako od oka ;) a nebo si to pis vedle ;)
Odpovědět
Profilova fotka
loony-tak to mám smůlu, knedlíky neumím a kdybych měla množství brát od oka, tak to vyhodím i s kastrolem :-D . holt si je budu muset dát někde v hospodě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj větvulky při pondělku :-) tak jak je po víkendu? My ho měli vyloženě relaxační... jak furt někam jezdíme, tak ted jsme si užívali vyloženě klidu.... poklidili jsme, požehlili jsme a taky jsme zjistili, že nám soused vytopil byt... ale jen trošku.. zvonili jsme, zvonili, nikdo neotvíral. Pak jsme se dozvonili v noci a zjistili, že to paní co tam bydlí v pronájmu teče ze střechy :-( ale ráno už to neteklo, takže super... no snad nebudou moc fleky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj větvuldy, my měli v sobotu ten firemní večírek, ale organizace celkově selhala, zahráli jsme si bowling, k původně vyhlášeným cenám se nakonec šéf nějak nedostal, raut během bowlingu pikolíci sklidili... při proslovu jsme se dozvěděli, že nám šéf nemůže všem poděkovat za uplynulý rok, že by to prý nebyla pravda a ať si to každý přebere, jak myslí... :-| pandama - s tím bytem je to pech :-( ta 50% akce na fotky je od HappyFota, 10*(15)cm je za 1,95Kč - je jedno kolik si jich objednáš a platí to do 26.ledna, ale já se k tomu ještě pořád nedostala ;-) ale plánuju přidělat nějaké ze svatby a z adventu
Odpovědět
Profilova fotka
fsv-tak to je mazec ]-( , vánoční večírek má být pro to, aby se zaměstnanci pobavili a né aby šéf prudil ]-( Já celý víkend makala, dneska mám volníčko, musím uklidit-už je tom urgentní, zajdu na poštu a nakoupit nějaké dobroty, od pěti musím do práce na zatracený meeting... :-|
Odpovědět
Fsvojap, to je tedy mák ten váš šéf, on na vás chce shodit zodpovědnost za finanční krizi, ne? Pando, to zamrzí no, ale mě v paneláku taky teklo ze střechy a většinou moc stopy nezůstaly. Já se měla celkem O.K., asi líp než kdybych víkend strávila s manželem, případně jeho synkama, protože poslední dobou právě vůbec nic neděláme a já už jsem z toho pěkně otrávená. Takhle jsem pracovala a pak jela k našim na ty knedlíky, který byly moc dobrý, jen to zelí bylo bílý a ne červený, což mě trochu mrzelo. :-( :-D A zjistila jsem, že u chlupatých knedlíků je asi nejdůležitější ingredience ty roky praxe, ježto jinak jsou to jen syrové strouhané brambory (ale co nejvíc na těch ďubkách, jen zbytky jsme strouhali na jemné nudličky), pak tam mamka dává i vařené strouhané brambory, skoro půl na půl, osolí to, přidá se vajíčko (my měli asi 10 středních syrových brambor, asi 8 vařených, tak na to dala 2 vajíčka) a pak se to polohrubou moukou zahustí do požadované hustoty, tedy celkem husté (mouky bylo celkem dost, ale množství fakt od oka). A pak se lžící vykrajují knedlíky a hážou do vařící vody a vaří podle velikosti cca 6 - 8 minut (pokud se vám nepřilepí ke dnu, tak vyplavou na povrch). :-D A bylo jich fakt hodně, takže pro dva stačí asi polovina brambor a jedno vajíčko. Tak hezky trénujte. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
fsv: nekecej tak na happy foto jsem se nekoukala... a to ti ale prijde domů ze? To si nemuzes vyzvednout v nejaké fotosběrně? loony: a to jsou jako takové plné knedliky jo? A s čím se to jí? Já myslela, ze jsou plněné.. ale receptík zní hodně zajímavě. jinak přeji dobré ranko :-) v koupelně to celkem uschlo, ale flek tam slabý zůstal a v kuchyni to nějak neschne. Tak uvidíme dneska. Ale nejhorší mame za sebou, uz jsem myslela, ze půjdeme shazovat sníh ze střechy paneláku :-N
Odpovědět
Pando, ne chlupaté knedlíky jsou takové menší nepravidelné, protože se vykrajují lžící a hážou rovnou do vody, přirovnala bych to k velkým haluškám. A jsou tedy takové oslizlé, takže někomu nechutnají, někdo je miluje. Jako holka jsem je moc nemusela a teď, když mi chutnají, tak je mamka skoro nedělá, si je musím vždycky objednat. :-D A jí se se zelím a buď s moravskými vrabci nebo s uzeným, prostě jako bramborové knedlíky. A s osmaženou cibulkou, mňam. Ty plněné jsou z klasického těsta na bramborové knedlíky, z tohodle by to udělat nešlo, na to je to řídké.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?