Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
adi já znám Míšu osobně přes moji nej kamarádku co v Dublinu taky žije a se kterou před tím bydlely v Praze. Je to fajn baba z Moravy :-) . Znám i jejího nastávajícího. Když jsem byla za kámoškou v Irsku, tak jsme všichni společně táhli na chrtí dostihy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
koch: no vidis, jak je ten svet malinkej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no já to furt říkám...jedna velká postel :-)
Odpovědět
Profilova fotka
koch: tak to jsem jeste neslysela :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no jasně, že mne "to" bolí z kola..... :-D :-D :-D vy kozy rohatý :-D :-D :-D většinou to zvládám bez následků, ale tentokrát byl instruktor brutální ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: neco jako sado maso, jo???? :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa; to byl asi instruktor hodně silnej :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja dycky rikala, ze aaa je zvire :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Fuj já bych na spinu umřela. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
loony, ale třeba aaa má krásného, svalnatého a silného instruktora, který rád sádlo-máslo :-D ;-)
Odpovědět
Sádlo máslo? Jako na sedle? Tak to bych se z něj akorát tak sesula a už bych se nezvedla. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak tuk na sedátku zrovna ne...to mělo být jen decentnější vyjádření sado-maso :-D
Odpovědět
Já to pochopila, ale masochistka nejsem. Ani sexuální, ani sportovní. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
loony:treba se ty pudy v tobe nekdy probudi :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
koch-sádlo má rád určitě, protože se mu tam nahrnula hromada tučných novoročních předsevzetí :-D :-D :-D a na sedlo to mazat nebudu, stačí, že se mi prdel potí, ještě bych na ní měla mastnej flek :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
koch: no tak to já si zase představila do sádlo :-D :-D :-D a musela tu větu číst 3x
Odpovědět
Profilova fotka
loony-jen se nedělej.... :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: proc se loony za to tak stydi??? :-D :-D :-D
Odpovědět
Co co co, za co se mám stydět? Nebo tedy nemám? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky větvulky, dobré ranko :-) tak už tu máme půlku týdne .. za chvilu tu bude víkend coby dup... máte uz nejaké plány?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my máme v sobotu "vánoční" firemní večírek ;-) a taky mám v plánu poslat už konečně ty fotky do HappyFota 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky :-) tak my zatím žádný konkrétní plán na víkend nemáme. MM se asi bude šprtat na zkoušky a já budu pendlovat od poklízení k nicnedělání ;-)
Odpovědět
No já mám super plány, manžel bude celý víkend přeinstalovávat server, takže se budu tak různě plácat. Pracovat, zajdu asi k našim na oběd... uvidím. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj kočky, plány na víkend? PÁ-SO-NE makám, mám tři denní :-D :-D :-D volno mám dneska a zítra :-) , dnes něco nakoupím, zajdu na solárko, večer jdeme s kámoškou na thajskou masáž x-) . zítra pojedu na celý den ke kamarádce za Prahu a večer ještě na spinning... fsv-užij si večírek a né abys tančila na baru :-D loony-to je otrava :-S
Odpovědět
Profilova fotka
adis :-D :-D :-D :-D :-D :-D ten mail jsi mi poslala schválně, když jsis tady přečetla, že jdu na masáž, co??? :-D :-D :-D :-D doufám, že takový překvapení pod masérským stolem mě nečeká :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: sem hned vedela, ze se ti bude libit :-D :-D :-D :-D uz te tam vidim :-D :-D :-D no tak ja stejne jako aaa budu v praci |-| aaa:vsimla sis, ze ted mivame volno stejne, prehodili me na druhou smenu x-) stejne ty si zijes, sama masaz, samy spinning=samy chlap :-D :-D :-D no nebyl ten manzelsky zivot do ted nuda ? :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
tak vetvicky, jeste 5 prispevku a zdolame 9000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Pět!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
čtyři ;-) :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?