Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
fsv, jé...to musela být nádhera v tom Salzburgu x-) . Úplně si mě navnadila. Přesně takhle si představuju krásné vánoční trhy s atmosférou a ne to co je vidět každý rok v Praze i jiných městech ]-( .
U nás je třeba už několik let za sebou vždycky jeden víkend v prosinci vánoční trh na zámku. Všechno v dobových kostýmech, tradiční a stylové zboží a nádvoří provoněné svařákem a medovinou. Sice je to jen jeden víkend, ale stojí to za to :-)
aaa, taky závidím :-) . Koukám, že rakouský advent je v kurzu ;-)
koch - vždyť vy to máte kousek do Německa, v Drážďanech to musí být určitě taky super :-) je pravda, že adventní trh bez Vietnamců a ruských matrjošek je o nečem jiném :-)
aaa - neříkej, že bude v pátek ostuda, vždyť v práci určitě všichni vědí, co dokážeš :-D ;-)
u nás bude vánoční večírek tradičně až v lednu nebo únoru... my jsme v tomhle trochu jiní :-D
fsv: tak moc děkuju, zkusím to ;) dneska jdu pro kalendáře, tak jsem na to zvědavá. Chtěla jsem jít min.týden, ale nějako jsem nestíhala :-N měli jsme tu rodiče od muže, ale bylo fajn :-)
Koupili jsme robota co jsme měli poukazy jeste ze svatby do elektrow. :-)
ahoj kočičandy,
zdravím vás z noční, hrozně tady vysírají portugalci ]-(
fsv-jasně, že všichni vědí, co dokážu :-D , ale já stejně překvapím nějakou novinkou :-D
ahoj holky :-)
aaa už si určitě užívá dlouhého, vytouženého volna 8-) a vymyšlí novinky na páteční večírek, určitě to bude zlatý hřeb večera :-D
my dneska po dlouhé době možná vyrazíme do kina, neviděla jste některá Nestydu? je to dobrý?
nazdárek, normální hosté se u nás vyskytují velmi zřídka :-D
volno užívám, to jo. chci se dneska podívat na staromák na stromek a projít se po centru, dlouho jsem tam nebyla a mám ráda vánoční výzdobu.
na večírek nic neplánuju, ono to přijde samo :-D
Nestydu jsem viděla, docela se mi to líbilo.
tak asi na Nestydu vyrazíme; na Staromák zajdeme možná o víkendu a spojíme to s U2 v IMAXu
kdyby jste se chtěly podívat na pár fotek z adventu, tak mrkněte na http://honzaapavla.rajce.idnes.cz/
aaa - takže překvapíš vždycky nějakou spontánní akcí - takový jsou nejlepší ;-) 8-)
tak to tě budu muset v práci někdy navštívit, aby tam krom zaměstnanců byl někdo normální :-D
já se taky přemlouvám na výlet do města, ale venku je pěkně hnusně a nejspíš mě veškerý elán přejde a raději pojedu prvním busem domů :-p
ale pak se nám pochlubíš cos na večírku vyváděla viď ;-) ?
já letos na našem večírku budu o nealko, jelikož chci jet autem a být brzy doma. Loni jsem se tam s kámoškou trošku zpumprdlíkovala a pak při tanci bořila židličky, takže letos to přenechám někomu jinému :-D
fsv: koukala jsem na fotečky... bááááječné :-) takové romantické. Hned bych jela. No mě se mooooc líbila i ta kačenka :-) Jo a kde jste to byli, že jste se oblíkali do těch černých mundůrů?
koch: jak tak vidím tak ty jsi taky dobrá pařmenka :-D
pandama - v těch černých mundůrech jsme šli do solného dolu - Salzbergwerk v Berchtesgadenu, docela zajímavé, jede se tam nejdřív vláčkem, pak jsou tam 2 dřevěné skluzavky, pak lodí po jezírku, samozřejmě expozice o soli, včetně takových perliček jako že 20dkg naráz zkonzumované soli je pro člověk o váza 70kg smrtelné, kolik lze max. rozpustit soli v 1litru vody...
holky to u nás jsou teda vánoční večírky hodně decentní ;-)
pandama - nám něco málo řekla naše průvodkyně, ale jinak tam mají v několika jazycích audioprůvodce, takže u každé expozice místní průvodce něco řekl německy pro německou část skupiny a pak nám tam pustil výklad česky
Ahoj větvule! Koukám, že si užíváte. :-) Večírky, pitivo ... kdeže loňské sněhy jsou. :-D A máte recht. :-D Teda, ale na ten romantický víkend bych se nechala ukecat. Ovšem kam bychom dali Lidušáka. My bychom teď potřebovali romantický víkend pro dva s chůvou. :-D
Fsv: Ty solné doly zní hodně zajímavě. Chystali jsme se do nich, ale nikdy nedojeli. :-)
fsv: no aspon něco řekli... :-)
aaa: pěkná fotečka... asi bych taky měla jít do změny 8-)
no jinak ten romantický relaxační víkend byl holky super,... ale jeste by to tak chtělo 1 den volna :-N spala bych to je děs hi hi .
ohledně fotostaru... jsem to chtěla obj. online, ale nešlo mi to :-( nechtěly mi ty fotky skočit do košíku a psalo mi to chybu pomocí pismen a číslic. Ach jo... nevim jestli se na to už nevyprdnout, vsak akce budou i během roku... fsv: tobě se to nakonec povedlo obj. do online?
pandama - já fotky ještě neobjednala, o víkendu jsem to nestihla - v sobotu jsme byli v Praze, v neděli jsme s mamkou pekly... sednu k tomu večer a uvidíme ;-) nijak to nehrotím, klidně počkám na další akci
fsv: no já asi taky počkám na další akci... není to první ani poslední ;-)
aaa: ty jsi byla taky na nějaké relaxaci? No já jsem po víkendu taky nějaká ztrhaná :-D a to si člověk řekne, že po relaxaxi by měl být OK :-N a to jsme se i hodně vyspali :-D :-D :-D
fsv - tak jo, dáme si vědět navzájem. :-)
co ostatní holky? asi pečou nebo shánějí dárky co? :-D no já si musím napsat asi seznam co jeste komu koupit, nejak se mi letos moc nechce ... ani chodit po obchodech, nic vymýšlet... ke vsemu v obchodech hodně lidí - no klasika ale v obchodech velké prd, docela mě to zklamalo.
pandama - já většinu věcí objednala přes net, taky by se mi teď něchtělo prodírat se těma davama lidí, všichni nervózní, naštvaní... :-| včera večer jsem už část dárků zabalila, musela jsme využít toho, že má manžel noční, dárky jsem měla poschovávaný všude možně a určitě nějaký objevím až po vánocích :-D
a cukroví už máme taky skoro hotové, mamka napekla, já to dneska slepím marmeládou, to, co se bude s krémem necháme až na příští týden ;-)
jj to mám taky tak... že něco objevím až po vánocích... nemůuzes napsat do IP cos poridila muzi?
no já to budu lepit krémem... takze az pristi tyden, jdu jeste v PO a UT do práce, muz jen v PO, tak v ut muze udelat bram.salat a treba taky lepit :-) uvidíme. No a plánujeme uz ted v so nazdobit stromek, protoze 25.12. uz jedeme do Kromerize a v půlce svátků zase do Ostravy a 30.12. vecer zpet do Phy... je to náááročné .. no a hlavně abychom si uzili stromečku :-)
ahoj holky.
Koukám, že tu řešíte Vánoce, no jak jinak že :-) . Já včera do půlnoci dodělávala cukroví i se zdobením. Dneska ještě dozdobím jedno poslední a tím končím. Vůbec mi to letos nešlo...dokonce jsem i jeden plech úplně zkazila, což se mi jindy nestává. Asi mě nechytla ještě ta správná vánoční atmosféra ;-) .
Dárky taky ještě všechny nemám, ae přes net už to neriskuju, takže se budu muset objetovat a udělat nálet na obchody. V po a ut mám dovču, tak možná v pondělí ráno zajedu do města a snad seženu to co potřebuju.