Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
houby nerostou
hele, my se na dovolené s klukama (v jedné místnosti) snažili je utahat, jako ve S tebou mě baví svět a taky to jako v tom filmu dopadlo - my padali únavou, chtěli jsme jít spát a kluci řádili
to, že nerostou, nemusí vědět ;-)
s dětmi to je těžký, tomu rozumím, už se nám párkrát stalo, že jsme zapli v tv pohádku a šli do ložnice (mám tam jenom šoupačky, takže se nedá zamknout) a taky jsem furt koukala, jestli nekouká :-D :-D
no my to už taky párkrát dělali se - snad - spícími dětmi v místnosti ;-) a zamknout se tady? tady nejsou nikde klíče :-D
nebudu tě zdržovat, nechám si vysvětlit o co v tom filmu jde, vystrnadím kocoura a nahradím ho na místě po boku manžela, když vydržím, tak možná přijde i ....
dopiš si povídku a ať přijde i ten tvůj workoholik
a po večerech když se budeš nudit, tak se ohlaš, možná tu budu, manžel se tak do devíti věnuje synkovi
teda větvulky, vy jste se přes víkend pěkně rozjely ;-)
těch 20 stránek nemám šanci dočíst, co jste probíraly zajímavého? i když poslední příspěvek od aaa dost naznačuje :-D
teda ženský, člověk tu chvíli není a vy se takhle rozkecáte...že Vám to není blbý beze mě :-D . Jdu dočítat.
jinak víkend byl moc fajn. V sobotu nás známí pozvali na večeři, takže jsme strávili velmi příjemný večer a ještě se skvěle najedli. No a včera slavil Petrův strejda Abrahámoviny a pár účastníků oslavy se tam pěkně zpumprdlíkovalo, takže bylo o zábavu postaráno . Dneska se jdu po práci zase zkrášlit ke kamarádce kadeřnici, takže budu mít pěkné pokračování víkendu
koch - já se jdu dneska taky zkrášlovat, jdu na opravu gelových nehtů, doufám, že to dopadne lépe než první pokus :-D
jinak holky dostávám depky ze svatby, je za 2,5 měsíce a hodně věcí ještě nemáme (prstýnky, ženich oblek, já boty, kytky, dort...) :-| pořád jsem měla dost času, ale už by jsme měli začít shánět
teda babušky že se nestydíte...tady se sáňkovalo, rozmrazovalo a zamrazovalo o sto šest a já to musela prošvihnout :-( :-N . Vy jste dračice :-D
jo adi, dodatečně všechno nej, nej, nej a ať je manželova hemživost v co nejlepší kondici, aby ses za chvíli mohla radovat z malých adísátek :-D
ste mi připomněly to focení. Škoda, že to asi neklapne...měla bych pro drahouška v září nej dárek k výročí svatby ;-)
fsv; budu držet pěsti. Snad si dá tentokrát paní záležet
a neboj, za 2,5 měsíce se dá připravit celá svatba, takže těch pár věcí už zvládnete ;-) . Hlavně bych si co nejdřív zajistila prstýnky, protože u těch se ta dodací lhůta úři objednávání občas může protáhnout. A pak hned naběhnout do nějakého vyhlášeného květinářství a cukrárny a větší část máš za sebou ;-)
koch - na ty nehty jdu k jiné manikérce než jsem byla prvně, k tam té už nikdy
my na to zařizování nemáme moc času, jen víkend a teď jsme si zrovna plánovali zařizovací sobotu a pak jsme zjistili, že je vlastně svátek, tak jsme se na to vykašlali; tak snad tuhle sobotu něco zařídíme
se tak někdo má, když může práci předstírat, to mně bohužel neprochází
Jinak ten můj muž je fakt děsnej a má hroznou sklerózu - v pátek dávali Sex ve městě v TV, tak si vzpomněl, že by měl jít teď někdy v kinech, prý kdy a že synka tam asi nepustí. Tak jsem se divila, jako jestli by šel - prý jo. Tak jsem mu musela připomenout, že když jsem o tom mluvila před pár měsíci, tak říkal, že jako seriál to je dobrý, ale sedět na tom celý večer v kině nemusí a proto jsem se domluvila jinak a má prostě smůlu. Fakt na zabití. ]-(
loony; klasika ne? Ty naše drahé polovičky jsou někdy fakt na zabití :-) . Ale jestli bude mermomocí chtít s tebou do kina, tak já to oželím, abys kvůli mě neměla ještě odluku od stolu a lože ;-)
fsv, tak to je blbý, že máte jen ty víkendy. Ale naštěstí nás dneska zachraňují hypermarkety s téměř nonstop otvíračkou :-) . Ty dortíky a kytky bych si možná předběžně "zadrápkovala" zatím třeba po mailu nebo telefonem, aby s Vámi na víkend počítali.
Ne Koch, na to zapomeň, tedy nezapomeň na pátek. ;-) Já se tak těším, že tady v Děčíně konečně vyrazím s někým jiným než s ním. Jsem tu zatím pořád odkázaná jenom na něj. A on mi své akce fakt jen oznamuje. A jeho skleróze ustupovat taky nebudu.
Fsv - u nás tedy stačilo kytku i dort objednat pár týdnů - tak dva tři - předem. Nejhorší a nejdelší jsou fakt ty prstýnky, ale i ty většinou tak měsíc.