Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
loo; tak to jsem ráda x-) . Pátek mám napaný ve svém kalendáři pro sklerotiky . Ještě se pak domluvíme, třeba po IP, kde a v kolik se sejdem a jestli třeba začnem ještě někde v osvěžovně před kinem ju :-) ?
Odpovědět
jojo, domluvíme se, i když možná osvěžovna bude lepší až po kině, ten film má skoro 3 hodiny, abych pak nemusela někam utíkat uprostřed filmu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no já dneska koukala na plakát a tam stálo 144 minut...taky mě to docela poděsilo :-N
Odpovědět
Profilova fotka
holky pádím ke kadeřnici...zatím páááá :-)
Odpovědět
ahoooj, tak ať ti dobře chytne barva či co :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nazdar krasavice x-) jedna nové nehtíky, druhá vlásky.... hmmmmmm :-D já se jdu kadeřit ve čtvrtek. za chvilku mažu domů, manža mě zve na véču, takže dneska bude virtuální mejdan beze mne ;-) ale bylo to fajn včera, jsem se nasmála x-) x-) x-) koch-neděs se-těch 144 min uteče jako nic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj větévky!!! Jdu vás jen pozdravit, abyste viděly, že taky žiju. Tedy jestli se ten stav, ve kterém se teď právě nacházím dá nazvat žitím. :-D Malá nám dává trochu zabrat. Dneska v půl šesté si počkala až rozbalím plenku, a pak mi vesele pokajdila celou kuchyň a samozřejmě, že i já jsem dostala svůj díl. Takže jsem si dala sprchu a jala se vytírat. Hezký program místo spánku. :-D Ale jinak je to naše myšička. x-) Koukám, že vy se taky dobře bavíte. :-D
Odpovědět
ahoj novako :-) Liduška se teda činí :-D :-D aspoň budete mít na co vzpomínt ;-) větvule, ráno jsem skoro zaspala, zamáčkla jsem budík, ale naštěstí jsem se vzbudila sama cca o 20 minut pozdějc, než mám vstávat :-) takže dneska žádný ponocování nebude :-D :-D mimochodem, dneska u mě byl naživo řemeslník - sklenář a místo sousedky s sebou vzal manželku :-D :-D
Odpovědět
ahoj jojo, zase sama? co povídka, ujala se? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj kozičky rohatý, jdu se váma přivítat a běžím makat. Novaka-gratuluju k tak zdatné dceři :-D :-D , mojí kámošce udělal to samé její chlapeček, když mu byl asi měsíc... hrozně jsem se nasmála... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoooj :-) novako, ještě že to neudělala po tom vytření znovu :-N jojo, takže ve třech jo :-D ? jinak účes se myslím povedl, takže zase vypadám jako člověk ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj větévky! Jsem ráda, že jsem vás pobavila. :-D
Odpovědět
čau větvule bezrohý :-D koch, bylo kafe ve třech, ty člověku :-D novako, cizí neštěstí vždycky potěší :-D :-D
Odpovědět
loony, povídka se ujala, až jsem se divila, co ve mně je :-D :-D se tím asi začnu živit :-D
Odpovědět
aaa, zviřátko moje ušatý :-D
Odpovědět
Profilova fotka
čau nádhery,leze na mne chřipajzna :-| , nos mám jako chobot, jsem prostě kus. usnula jsem u televize a teď tady čukákuju :-D co máte nového? novako-jak se sžíváte s malou? je to boj? ;-) koukala jsem na tvoje fotky na MK, je krásná x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoooj :-) jojo tak to jo. Už jsem se lekla, že si nám zvlčila ;-) . Jo a drahouška už si teda přitáhla domu jako magnet jo :-) ? aaa; vypotit na cizím těle ;-) novako neboj, však nás ten smích za čas přejde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky zvrhlice :-D :-D dneska mam volno a opet chcije a chcije :-( vcera jsme po praci grilovali az do jedne do rana a jsem jak spraskany pes =-) potrebuju povzbudit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nazdar flámovačko...teda do 1 do rána ve všední den...fuj, že se nestydíš |-| :-D . Tiše závidím ;-) . Tak když tam máte takové počasí to je nejlepší zavrtat se opět do pelíšku a dospat deficit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja mela 4 dcl vina, ale kamoska mela dve lahvinky, ta musi dneska vypadat :-D :-D dneska ma narozky :-) no ono kdyz se druhy den nemusi vstavat, tak se flamuje dobre ;-) http://www.novinky.cz/clanek/144414-n... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
čus kočky :-) adis-ty se nějak rozjíždíš :-D ten článek jsem četla, sranda... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: to vis, musim uzit svobody :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
chápu-užívej, už se ti to krátí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
neteče nám teplá voda, tak jsem absolvovala koupel a mytí vlasů v hrci na špagety :-D , no, báječnej zážitek... mám dneska noční a sakra se mi tam nechce :-(
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: tak tu vodu ti teda nezavidim =-) nocni ti utece ani nebudes vedet jak, ja mam nocni az v polovine srpna ;-) kdy jedete na dovcu? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
na dovču jedeme 26.7., pokud se toho dožiju.... :-N potřebuju volno jako prase drbání, začíná mi hrabat :-N ty už máš míň než měsíc do svatby, co? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj větvule, je tu někdo? aaa; tak vidíš, že to s tebou není tak špatný, kdzž se vejdeš celá do hrnce na špagety :-D :-D :-D adi, stříháš si metr?
Odpovědět
Profilova fotka
no, metr nestriham, mame odpocitadlo na compu, dneska 30!!!!! a sakra, uz se to blizi a blizi...pomoooooooc :-D :-D :-D jeeee, 26. priletame do cech, treba se potkame na letisti :-D :-D p.s. to mne hrabe furt :-D :-D :-D ja uz jsem se tak narodila =-)
Odpovědět
Profilova fotka
jé Adi já ti to yávidím. Ynovu bzch se vrátila o rok zpátky x-) aaa; vy letíte do toho Řecka co?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, letime do řecka, na lesbos ;-) do hrnce na špagety se vejdu.... když ho vyliju do vany :-D :-D adis, letíme v šest ráno... to tady asi ještě nebudete ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?