Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?

Zobraz úvodní příspěvek
Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě? Jste zastánkyně tradičních jmen nebo spíše něco pikantnějšího? A zaobíráte se tím, jaké se ke jménu váže jméno? Je pro Vás důležité, jak se bude na děti volat nebo prostě dáte jméno podle úvažení? Pojďme se poprat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jinak ta kombinace s gabrielou zní hezky,to zase jo... našla jsem teď jméno anabella.taky zajímavé
Odpovědět
no my moc pocizovat nechcem takže mě bude stačit Sára..... a co Thia Anna Kalvar? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Však jo,prpto říkám,že sára je ok:-)pro holčičku máme mia natali kalvar,ale ten kluk...pusto prázdno:-(
Odpovědět
denisska: to je nádherný jméno pro holčičku!!!!! s klukem neporadím, též mám pusto :-)
Odpovědět
Alessandro kalvar
Odpovědět
Profilova fotka
to jsem ráda,že se líbí,mě teda strašně!!!!!!!a teda se chválím,.jak jsem si ho vybrala a i miláčkovi se líbí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co Damian?
Odpovědět
Profilova fotka
nooo.lucenek,to by šlo,dokonce jsem jednoho znala:-)a co třeba niko,nebo nico?a druhé třeba andré?já nevíím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kristi:od damiana má být prý odvozena Mia
Odpovědět
Profilova fotka
aha, no vidis, to me nenapadlo....klucicich hezkych je zalostne malo....tak jeste Denis, Eric
Odpovědět
denis a proč takové jména ?jakože vyložené úplně pocizené? jen se ptám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je fakt,říkám úplně to samé,v jakém koliv kalendáři.denis asi ne,já jsem denisa a k denis mě teda hned něco napadá,co děti určitě rádi použijou :-D ,a erica znám takykamarád,krásný kluk,taťku má z madagaskaru,tak je mulat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucenek:no napadá tě hezké české a neokoukané?
Odpovědět
Profilova fotka
Oliver, Nathan, Max
Odpovědět
Profilova fotka
jo ten eric,z madagaskaru,ten bude mít teda krásné dětiiii,tmavé,plné rty,čokoládové oči,výrazný a nepřehlednutelný typ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no vidis, tak kdzy je nositel prijemnej, tak to doma nadhod :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
kristi nad maxem jsem taky uvažovala,je to docela krátké,tak by to chtělo ještě k tomu něco:-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak dej Maxim, to uz tak kratky neni....
Odpovědět
Profilova fotka
nositel je i hezký a miláček ho zná,dělali jsme spolu přehlídky a plave závodně,šikulka:-)
Odpovědět
Profilova fotka
to mi už nějak moc nesedí,ten maxík je hezčí,ikdyž je to jak na štěňátko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme chteli Alexe, a mame Miu....no, jeste se mi libi RObert, Norbert, Albert a tyhlety....
Odpovědět
Profilova fotka
robertek:-)norbertek taky,albert s tebou mě baví svět :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
lucenek:kdy bude mimi? ;-)
Odpovědět
no jmen je spousta jen si vybrat já to beru tak že jsem češi tak budem mít české jméno jiné variaty u nás nechcem, mimi bude v červenci
Odpovědět
denisska: Zlatica, Xenia, Vivien, Vilma, Violet, Vesna, Valerie, Vanda, Timea, Telma, Tatiana, Tamara, Stefania, Charlotta, Stella, Selena, Selma, Saskia, Samantha, Samuela, Sabrina, Rosita, Rosalie, Roxana, Robyn, Rita, Rachel, Radana, Patricie, Odetta, Naomi, Noemi, Nora, Nina, Nikita, Niobé, Milena, Medea, Melanie, Melinda, Marta, Matilda, Marina, Marianna, Marika, ............
Odpovědět
Profilova fotka
jeste mi prijde ze hodne dobry jmeno je Kajetan x-)
Odpovědět
lucenecek: taky budu Hořínková, takže mě docela zajímá co vyberete:) My máme jasno v Tomáši Benediktu Hořínkovi a Magdaléně Hořínkové.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Robyn na holku se mi libi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Much :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sasha:nikitu má moje setřenka:-) jinak gotta nesnáším ,ale jméno charlotte ella se mi líbí:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?