Hubneme společně

Zobraz úvodní příspěvek
Je tady spousa diskusí o hubnutí, cvičení, celulitidě. Napadlo mě ale, že my všechny, které se snažíme zhubnout rozumným způsobem, bychom se mohly scházet v tomhle tématu, dělit se o své zkušenosti, radosti i starosti s hubnutím, vzájemně se podporovat a tak podobně. Už jsem na vlastní kůži poznala, že když hubne více lidí najednoua společně, ta to jde lépe a motivace je také větší, protože člověk nechce před ostatními selhat, právě naopak, chce ukázat, že to zvládne. Budu ráda, když se někdo přihlásí a pustí se do toho se mnou. Jinak jsou vítány ženy a dívky všech váhových kategorií, protože i někdo, kdo se ostatním může jevit tak, že vůbec hubnout nepotřebuje, může vnitřně cítit něco jiného.
Odpovědět
máme tu takové celkem příkré schodiště, šli s kolegem za mnou a ouplně sem cítila jak se mi propalují záda a zadek :-D)
Odpovědět
No Ivi :-D
Odpovědět
???? =-) :-D )) mi tu nechal i svoji vizitku a prý až š dorazí tak ho mám prozvonit - to je finta co? :-D) ale dělá to fikaně! ještě že sem šťastně vdaná, bože to je nástrah v tom městě ;-)
Odpovědět
No moc se netvař...Takové slušné děvče :-D ale aspoň je motivace... :-D
Odpovědět
čau holky, právě jsem dorazila do práce a snídám :-N už mám za sebou ale dnes 6km na bruslích a včera plavání s výřivkou x-) koukala jsem dneska do zrcadla a já ráno měla ploché břicho x-)
Odpovědět
Jj proč nebýt atraktivní pro opačné pohlaví že?! ;-))
Odpovědět
To si tak někdo užívá v pracovní době :-D
Odpovědět
Heli ahojky ;-) fíha takhle brzy a 6km na bruslích??? Kde pracuješ že chodíš až na 10? Nebo to máš pružnou prac.dobu? Já měla taky skoro ploché bříško ;-)) ale teď po těch šokách a volání z FÚ mi ouplně splasklo. ááá šééf
Odpovědět
Tak v mojí práci na mě žádný manažer čumět neude...musím asi zaútočit v tramvaji :-D :-D
Odpovědět
To mě zas pozval na kafe instruktor spinningu :-)
Odpovědět
No ty vogo já to prdím...já nic =-)
Odpovědět
no ale taky trapas, já odmítla že nemám čas a ani nevím jak to zjistil, další týden mi gratuloval opožděně o měsíc že jsem se vdala, a že už chápe prej že už tak často nechodím na spinning a na maratony :-) a tím to vůbec není, hihihhi
Odpovědět
:-D no holky...
Odpovědět
Profilova fotka
:-D teda holky ... Vy snad ani nemusíte hubnout, jste přitažlivé tak jak jste ;-)
Odpovědět
Já potřebuji, sama pro sebe, :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Medan to chápu, já taky ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
není to moc příjemné když se do ničeho nevlezu, nebo když na kurtu mám pocit že po 10.min. tam umřu
Odpovědět
Prostě aspoň 10kg musím dát dolů :-)
Odpovědět
ivi, mám pružnou pracovní dobu ;-) jinak chodím do práce podle toho, kdy vstanu :-D většinou se snažím brzy...ale někdy to nejde... já byla před týdnem na diskotéce s kamarádkou a kamarádem a nějakej borec mě tam chtěl klofnout, prej bydlí kousek :-D
Odpovědět
ivi, jindy dávám 8 km, ale dneska to nešlo :-S med, tak to máme stejný cíl...jen to bych se teď nesměla cpát milkou, že... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to mi povídej. Dnes ráno jsem opět řešila dilema co na sebe, abych v tom nevypadala jako pytel a nelezli mi špeky ven.. Mě osobně to při pohledu do zrcadla přijde nechutný.. :-S Pomalu už nemám z čeho vybírat, takže s tím musím něco dělat a už se snažím.. Uvidíme v pondělí, jestli to má aspoň nějaký účinek
Odpovědět
tak to já se taky snažím, ale zatím se vážit nebudu zas by mě to dodělalo, a musím se dokopat cvičit i doma
Odpovědět
nemue: A Ty máš jaké "rozměry"?
Odpovědět
Heli, Milka jo? Fíha já bych si dala karamelovou x-) ale nechám si zajít chuť!!! Jo a ještě sem se dověděla že je přímo z Tr ;-)) ženský, pro dnešek se loučím za chvíli mizím na nákup a pak šups zasednout do volební komise :-) ojoj to bude nuda! no ale snad si vymyslím sestavičku cviků ;-) Heli, fíha já mám též pružnou nepravidelnou pd. Podmínkou je že od 8-12tu musím být ;-) 8-) přeji všem hezký víkend a v pondělí se těším na zúčtování ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 94-77-103, nic moc, na 172cm mám 69kg 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Medan - já se zas chci vážit každý týden, abych buď měla lepší pocit, nebo se na sebe zdravě naštvala a byla na sebe přísnější.. Denně se vážit nechci, ten týden je pro mě akorát
Odpovědět
Pořád jsi na tom lépe než Já :-)
Odpovědět
ivi, a co děláš? nějaká ouřednice? no jám kravičkovou :-D
Odpovědět
Hm, tak to jsme na tom podobně...i medan a ještě kdosi se mi zdá...dáme soutěž? Třeba kdo dá více do konce prázndin nebo tak něco? :-N Mě by to motivovalo, když se s někým hecnu :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak mi manžel dal svolení, a můžu si objednat tu váhu :-D mi sice jednu digitální doma máme,ale bez těch vymožeností ohledně tuku a vody :-N tak ji dám asi tchýni :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?