Co dělat když nemůžete z nastydnutí mluvit?

Ahoj nevíte někdo co dělat když nemůžete mluvit?Včera bylo moc krásně,chodila jsem jen v triku s krátkým rukávem,dala jsem si studené vinko a dnes nemůžu skoro mluvit.Už jsem zkoušela čaj s medem,prášky a pořád nic.Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý je popíjet vlažný čaj po doušcích - nechat si ho sklouzávat do krku.
Odpovědět
Tak na to jsem odborník, se zánětem hlasivek jsem bohužel nej kámoška. Nemluvit, šetřit hlas. A Vincentka, Vincentka, Vincentka. Nejlépe inhalovat teplou a zároveň pít, taky existují různé pastilky na hlasivky. Zaběhni do lékárny. Někomu zabírá Homeovox cucací tablety, mě teda bohužel ne. Já mám inhalátor na Vincentku, ale to je bohužel drahá záležitost, ale stačí ji rozehřát na kamnech.
Odpovědět
Cucávala jsem Panthenol - pomáhá i na chraptění. Teď ho dělají už i s příchutí ;-)
Odpovědět
děkuji za rady.Bohužel se nemám jak teď dostat do lékárny tak jsem doma našla pastilky Propolki.Používala jsem je i v těhotenství tak je zkusím znova.Jinak jsem si uvařila velký hrnek čaju s medem tak uvidíme.
Odpovědět
Ten panthenol je prý dobrý, ale mě taky nepomohl, ale je pravda, že záněty mívám úporné. Lepší je nechat si píchat milgammu, je tam i ten panthenol. Chdila jsem na to měsíc, dvakrát tejdně, když jsem se nemohla zbavit chrapotu. Pokud nemůžeš do lékárny, tak hlavně hlasový klid. To pro mě byl vždycky největší trest :-D , přítel pak říkal, že máme tichou domácnost.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě pomáhá cucat Homeovox. A nebo si dej vyluhovat nakrájenou cibuli do medu anebo cukru a ten lák po lžičkách užívej. Stará klasika, i když ne každému chutná... Zato pomáhá... ;-)
Odpovědět
Se mě si doma dělají srandu že na ně nemám tak moc řvát a že neumí znakovou řeč.Volala mě kamarádka a a řekla mě že na ní nemám do tel tak moc křičet.Zítra se chystám k doktorce.Vypila jsme asi dva litry čaju a pořád mluvím potichu.
Odpovědět
ja piju vincentku a pak mi vzdycky zabere toto: http://www.just.cz/produkty/perla-just/, to je primo zazrak :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
..tak to je dost nepříjemný..taky jsem byla nemocná, ráno jsem jela do práce, chci si koupit jízdenku a ejhle, nemohla jsem promluvit..(před tím jsem nemluvila, tak jsem to nevěděla).. no ale pak jsem se trochu rozmluvila, ale hrůza...Propolki jsem cucala taky..a pak jsem dostala takový ústní sprej Tantum verde, co se stříká přímo do krku, docela dobrej. (U mé maturity nemohl mluvit internista, jen šeptal a já řekla nějakou blbost a on na mě vyloženě ječel..ale jen šeptem :-D a bylo vidět, že lituje, že mě nemůže seřvat hlasitě..chudák, bylo mi ho líto) No tak ať se brzy uzdravíš.
Odpovědět
ahoj tak jsme byla v pondělí u lékaře.Obeznámil mě že jsem si zadělala na pěkný zánět spojivek a hrtanu.Dostala jsem antibiotika a už je to lepší.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
existuje aplikace na ktere napisu text a počítac text prečte děkuji za odpoved :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?