Poraďte co dělat, aby se mi nelámaly konečky vlasů

Profilova fotka
Mám dlouhý vlasy, a v poslední době se mi konečky vlasů začaly ulamovat a tím pádem se vlasy zkracujou... :-| Nemáte někdo radu na nějaký " zázrak " co se týká nějakýho výrobku na konečky vlasů?
Odpovědět
Mám podobný problém =-) Taky jsme uvažovala, ale ted na to nemám moc času. Možná poradí někdo nějaké zábaly, pokud poradí osvědčený, ráda vyzkouším ;-)
Odpovědět
sarinko, nemuze to byt tim, ze jsi neodchytla trepici se konecky, proces trepeni postoupil dal a ted se ulamuji vetsi kusy? Ja to tak mela, kdyz jsem si moci mermo (:-D) chtela nechat narust ty nejdelsi vlasy na svete - ta roztrepena vidlicka se posunula vyse po vlasu a pri cesani se ulomilo treba pet centimetru... Nepomohlo nic nez zastrihnout... :-(
Odpovědět
Ale ty ses ptala spis na radu zejo ;-) Ja na konecky pouzivam bezoplachovou kuru gliss kur (takova zluta rada... nutritive oil se to myslim jmenuje) a ta mi vyhovuje - neni mastna, neplihnou po ni vlasy a hezky voni... Ja to ale teda davam na cely vlasy, nejen na konecky...
Odpovědět
Profilova fotka
Začalo to spíš právě naopak po zastřežení konečků :-|
Odpovědět
Tak to nevim, mozna jsou proste jenom suche... Potom zkusit nejaky olej jen na konecky...
Odpovědět
Ja muzu doporucit Kérastase Nutritive Nectar Thermique jestli mas suche lamave vlasy. Je to sice nezmyvatelne tak sem se bala ze se mi budou mastit vlasy protoze je mam moc jemne, ale vubec se tak nestalo. Hezky to ozivi vlasy a navic je to ochrana proti horkemu vzduchu ( coz ja si foukam kazdi den).
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Sari, možná je to i barvením na blond, protože mám osobní zkušenost, že dřív jsem nosila vyloženě blond barvu a vlasy jsem měla dost zničený a už skoro rok chodím na lehké melíry a ty vlasy nejsou X krát barvený, ale jen u kořínků a tolik se vlasy neničí a samozřejmě, jak psaly holky, hodně mi pomohly balzámy a kůry, vyplatilo se mi střídat, protože si moje vlasy vždycky po čase na něco zvyknou a pak neragujou tolik...takže střídám různé kůry od Schwarzkopfu, Satinique, Elseve a tak:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měla jsem ten samý problém, vlasy si zesvětluju a navíc je mám ještě vlnité a suché. Pomohly mi tzv. "tekuté krystaly", které jsem si koupila u kadeřnice a nyní mám sérum "Feel and Shine" taky od kadeřnice. Používám to už asi tři měsíce a změna je opravdu vidět. Je to sice trochu dražší, ale vyplatí se to.
Odpovědět
Profilova fotka
Justi - ahoj zlato x-) x-) x-) já ale háro barvim jenom odrosty, jinak nee :-) Holky díky x-) Sarunátko ty krystaly jsem si taky objednala :-) a jaký máš ty? Já objednala ty fialový :-) a ještě Schwarzkopf Bonacure Sealed Ends-kúra na roztřepené konečky Schwarzkopf Bonacure Smooth Express-okamžitá regenerace 10x15ml
Odpovědět
Profilova fotka
Sarunatko - to sérum Feel and Shine nemůžu nikde vyšťourat, nemáš nějaký odkaz? :-(
Odpovědět
sarinka, žehlíš si vlasy?
Odpovědět
Profilova fotka
tak 2x do roka ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
mně se totiž začly ulamovat vlasy teď taky - že by blbá roční doba? :-N a mě napadlo, že je to žehlením...já teda patřím mezi ty, co si život bez žehličky na vlasy neumí představit. ulamují se mi na některých vlasech 2 cm konce...a to teda že používám "sajrajtů" na ně :-N spíš bych řekla, že to bude vnitřní problém - nedostatek vitamínů, zkus selzink ;-)
Odpovědět
holky, tak mě teď zase hrozně vlasy padají. ale na podzim to tak bývá, ne? mám pocit, že to není poprvé. no snad se mi to uklidní. necítím se zatím, že bych jich měla míň, i když jich vypadá denně dost. nemáte radu?
Odpovědět
len, já měla jedno šílené padací období, ale u mě to s největší pravděpodobností taky způsobila štítná žláza. naštěstí já mám hlavu plnou vlasů, takže se to vsáklo a mám jich pořád na rozdávání. Ale je pravda, že na zimu a na jaro se "přesrsťujeme". Je to blbé přirovnání - ale vidím to ve stáji na koních, taky ztrácejí teď letní srst a dorůstá jim hřejivější zimní :-N
Odpovědět
heli, tak já se asi vážně přesrsťuju! :-D opravdu mám pocit, že to tak bylo i loni. můj přítel si ze mě dělá srandu, že ze mě bude brzy Plešatá zpěvačka! ;-)
Odpovědět
len :-D aspoň ti bude moct malovat na pleš, víš kolik tam bude místa? :-D :-D nestresuj, uvidíš, že to za pár dní, týdnů přejde a jak si šáhneš do vlasů, ucítíš podrosty ;-) pokud by to bylo markantní, tak dr a to co nejrychleji - vim, o čem je řeč, máma takhle přišla o vlasy |-|
Odpovědět
Ano, to je dobre slovo, az bude zase pritel nadavat, ze jsou moje vlasy vsude, tak budu argumentovat tim, ze se presrstuju, vyborne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno :-) , ty krystaly mám v takovém průsvitném obalu, asi je toho víc druhů. A to sérum třeba tady: http://www.rudel.cz/index.php?page=ka... Nevím, jestli artego je název firmy... Nebo tady: http://www.svetkadernictvi.cz/dotyk-j...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si občas žehlím vlasy a používám na to všelijaký sajrajty, ale fakt mi pomohlo to sérum, jak jsem psala. A i můj kudrnatý zmatek, co mám bez žehlení na hlavě, s tím vypadá jaksi líp 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tak sérum Feel and Shine taky doporučuju. Vlasy jsou po něm krásné uhlazené a lesklé a krásně voní + ješte doporučuju od stejné značky RELAXING FLUID - relaxační kapalina OIL NON OIL taky paradni hlavně prřed žehlením. Vlasy ochrání a vubec je pak nemam druhy den mastné jako po všem ostatním na žehlení 8-) 3koda že se nedá sehneat na netu jen u kadeřnice.
Odpovědět
Profilova fotka
Mautanko, mohla bych se tě zeptat, kolik za to sérum Feel and Shine u kadeřnice platíš? Mně se zdá, že platím moc... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
No není to nejlevnější cca 350Kč ale vydrží hodně dlouho dávam si tak 3 dávky puppičky. Dřív bylo o něco menší ted mají nové balení a vetši objem tak je o něco dražší ale ne o moc. Ale nic lepší na vlasy neznám, mám vlnité melírované a hodně suché.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to já platím 500 Kč, tak to mě teda vytočilo! :-) Mám taky vlnité, melírované a suché vlasy. Jo jo, je pravda, že to vydrží dlouho, mám vlasy na ramena a dávám tak dvě pumpičky. Škoda, že to nejde koupit přes ten net, 150 Kč rozdíl je celkem dost.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda tak to je teda opravdu hodně, to se to kadeřnici vydělává když takhle přičte každe 150 navíc 8-) Mám i vlasy melírované touhle zanačku. Mam blond a hnědý a tu hnědou mám jem přeliv a drží opravdu super cca 4 měsíce takže na je to opravdu kvalitka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takže holky - pokud víte, kde by se tohle sérum dalo sehnat v Brně za cenu příznivější než 500 Kč, šup sem s tím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, taky mam problem s trepicima se koneckama a vysusenyma vlasama po zehleni. Hlavu si delam kazdy den, takze pro vlasy je to zahul, ale zkousim ruzny pripravky, ktere ze zacatku jsou super, bo vlasy na to nejsou zvykly, ale po chvili je to zpet.... ted mam jeden, po kterem sice vlasy nejsou vysuseny, ale zase mi elektrizujou :-( Nevite o nejakem kadernictvi v Praze, kde by se serum a relaxacni kapalina daly sehnat??? diky! lennus: s vypadavanim vlasu mam taky problem a ted zkousim sampon od Vichy a vypada, ze pomalu zacina zabirat. Pani v lekarne mi doporucila, abych zacala samponem a pokud nezabere at zkusim ampule od Vichy a kdyz ani to, tak jedine vitaminy. Sampon ted meli v akci 2 za cenu jednoho za 300 Kc, ampule stoji kolem 1500 Kc. A ted sem videla reklamu na nejaky novy serum od Vichy.
Odpovědět
http://stylingove-pripravky.heureka.c... Pro mě naprosý favorit v péči o mé suché, vlnité, merírované a ulamující se vlasy. Vřele doporučuji. V obchodě pro kadeřníky stojí cca.180,-Kč a vydrží mi vždy tak na 2-3 měsíce....stačí stříknout jen trochu. A viděla jsem ho v prodeji i v běžné drogerii.
Odpovědět
Profilova fotka
Kalo, a nevzpomeneš si, ve které drogerii jsi to viděla? Myslím jako jestli to bylo DM, Rossmann...
Odpovědět
Saru: bohužel to nebylo v těchto velkých drogeriích...byla to taková soukromá, malá, s převážně českými výrobky...Nebo v prodejnách s kadeřnickými potřebami je určitě možné sehnat. Hodně štěsti.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?