Co dělat s malými prsy? Na operaci nechci

Ahoj holky, já vím, že toto téma je velmi choulostivé, ale vadí mi moje malá prsa mám 75A. Sice mému přítelovi se líbí takové jaké mám, ale já se s nimi cítím nějak divně :-( Poradťe mi co mám dělat, na operaci nechci
Odpovědět
Já mám 70 D. Buď ráda,za to, co máš. Ani si nedokážeš představit,jak špatně se na ty moje vnady shání prádlo. Malý obvod, velká prsa. A nebo přiber, nabereš 100% i v prsou. Já musím zase naopak....:))
Odpovědět
to se ti řekne přiber, já hubnu a ani nechci na výšku 160 mám 49kg a to jím pořád.
Odpovědět
AHOJ, příroda na mě taky hooodně šetřila, ale hlavu si s tím nelámu. Někdy sice závidím víc vyvynutějším holkám, ale nic s tím neudělám, takže si zvykám. Nad operací v žádném případě nepřemýšlím - je to drahé a jen na pár let, takže to nic neřeší. Říkám si, že jsou horší věci a varianty. Lepší mít malá nebo téměř žádná prsa, než třeba každé jinak velké atd. Holt si musíme vybírat střihy triček a plavek, které nám lichotí ;-) a to, že se přítelům líbíme, jaké jsme, je přece to nejdůležitější :-)
Odpovědět
smisek21 : souhlasim s allie. Tvýmu příteli se líbíš taková,jaká jsi. Tak buď ráda. Tak zařaď do jídleníčku víc čokolády a brambůrků a máš kila hned nahoře. Mě se totiž prsa mění s váhou. V 55kg jsem měla 70C. Ale určitě plastikou nic nevyřešíš. Naopak.
Odpovědět
Ahoj holky, moje velikost podprsenky je také 75A, nevím, jestli nám trochu neubralo změněné číslování podprsenek před pár lety, protože dřív jsem nosila 75B, a to jsem rozhodně nezhubla. Přítel se též diví, protože mu má prsa zase tak malá nepřipadají, říká, že jsem akorát do ruky a také mi ro rád ukazuje ;-) A to o něm vím, že je typický horňák, takže se u žen zaměřuje na prsa. Ale také se mu třeba líbí, když žena chodí doma v tričku bez podprsenky, a to si s mou velikostí můžu bez problémů dovolit. Prsa mám pevná i po porodu a kojení, to by velká nebyla. Na plastiku bych nešla, i kdybych na to měla. To si radši koupím podprsenku push-up. Když jsem začala přibírat, prsa mi nepřibrala ani náhodou, mám nějaké to kilo navíc a věř, že mi to v těhle partiích nepomohlo. Naopak, když jsem začala hubnout, ještě mi to malé nic ubylo. V bývalém zaměstnání jsem měla kolegyni, která byla také štíhlounká a přitom toho snědla víc než kterákoliv z nás včetně zákusků a sladkostí. A nepřibrala ani deko. Otěhotněla, porodila a nezbylo jí ani deko navíc. A jedla pořád stejně. Řekla bych, že někdo už to má prostě v genech.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Holky, jsem na tom hodně podobně. I když vím, že mému budoucímu manželovi to nevadí a mám mě rád takovou jaká jsem, tak to pořád řeším, hlavně každý léto, když mám vlíst do plavek. Říkala jsem si, že vyzkouším Decolen stojí okolo 500 Kč, ale pak jsem na jednom foru četla reakce a většinou to trošku pomohlo, ale jen po tu dobu co se Decolen bral, což se mi moc nelíbí, protože by to člověk musel brát pořád a to je za jedno mraky peněz a pak to zase určitě bude mít nějaký vedlejší účinky. Takže pokud nechceme jít na plastiku, tak se s tím budeme muset smířit, i když vím jak těžko to jde :-| Ale je fakt, že dneska ty podprsenky udělají fakt hodně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám taky prsa po tatínkovi :o) Jo, přiznám, že mě někdy napadne, že bych tam mohla mít i víc, ale prostě když není, tak není. Zase nemusím přemýšlet nad tím, jestli si můžu vzít triko bez podprdy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já jsem na tom stejně. Už od puberty sleduju, že se docela dost vymykám průměru pokud jde o velikost poprsí. Začala jsem to řešit push-up podprsenkami jako asi všechny holky tady. Přítelovi moje poprsí nevadí. Je na to zvyklý ze své rodiny. Jeho máma a sestra taky skoro nic nemají. Takže jsem vcelku spokojená. Má to i vyhody. Až budeme těhotné nebo budeme kojit, prsa budou mít takovou střední velikost a nebudeme se muset tahat s kilama navíc.
Odpovědět
taky se pridavam do klubu :-) obcas mam pocit ze aji A je me velky :-D ale uz to tak proste je a asi se to nezmeni tak se s tim prece nebudeme zbytecne nejak zalamovat ne? ;-) jo a co se tyce toho pribirani a hubnuti tak sem na tom uplne stejne jako deucatko, kdyz sem byla o par kilo (dobre o 10 kilo :-D )lehci tak sem mela uplne stejnou velikost jako tedka ale kdyz shodim ted treba 2 kila tak hadejte kde nejvic :-|
Odpovědět
holky abych vám pravdu řekla chtěla jsem zkusit dermacol ale člověk nikdy neví, tak raději zkusím push-up podprsenky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
smisek co máš dělat?Pokus se udělat něco se sebevědomím ;-) .Je to jen o tom.Pokud se příteli líbíš, tak snad není co řešit.Já mám také malá prsa, ale nijak to neřeším, push-upky nenosím, nosím klasické sportovní podprsenky a v létě bikiny bez jakýchkoliv vycpávek.Za svá prsa se nestydím, vždyť o co jde 8-) ;-) ?
Odpovědět
dobrá zkusím něco udělat se sebevědomím
Odpovědět
Článek se načítá
Podívejte se na www.siliconeworks.com/shop/nubra_self... , jsou to gelové polštářky, které se přilepí na prsa a prý opravdu drží. Firma dělá mnoho různých tvarů na různá použití, ale tento konkrétní druh vystavuje vždy na odborných veletrzích specielně pod svatební a večerní šaty. Ovšem tento druh je dost drahý, proto jsme ho nikdy neobjednávali - vím, že něco podobného prodávali i v TV shopech. Jsou střihy, které opticky vyrovnají nepoměr mezi horním a dolním objemem, např. americké průramky nebo plastické zdobení a volány na horním okraji šatů. Dobrá krejčová nebo návrhářka Vám poradí.
Odpovědět
:-) :-) :-) Taky mám malá prsa a v životě mně nenapadlo brát to jako nevýhodu. Podprdu mám někdy 75A, jindy 75B a je mi to srdečně jedno ;-) Naopak jsem ráda, že můžu v klidu chodit bez podprsenky a když jsem nahoře bez, aspoň mi nikde nic nevisí :-D 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se hlasim :-) mam jednicky a docela bych brala vetsi protoze mam siroky boky a postavu typu hruska, fakt efektni :-D pry jsou nejaky prirodni tablety po kterej by meli trochu prsa narust, nezkousel to tu nekdo? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
hlasim se do klubu :-D mam to stejny jak Mia taky hruska ale ja ty moje miniatury miluju a nehodlam na nich nic menit x-) vubec mi neva ze od pasu nahoru vypadam jak 12 letej kluk :-D
Odpovědět
Profilova fotka
muchi me ani nevadi ten vrsek jako spis ten nepomer, kdyby vazila 50 kilo i s posteli tak je mi fuk, ale pac prdel shodit nejde tak se snazim napumpovat vrsek :-D vletnich satech vypadam jako kdyby do nich nekdo hodil pytel brambor :-D taky nozky mam libovy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jsme na to dneska prisla, postavicka ala lenochod z Ice age :-D
Odpovědět
miamia: Ty jsi číslo :-) :-) . Já jsem taky číslo 1 :-D :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
no kdyz ono to tak vazne vypada, jsem nad tim premyslela a pak mi to doslo :-D manicko jsme proste jednicky :-D
Odpovědět
Jj, číslo 1 žije :-D . Já měla skoro 3, ale pak jsem vysadila HA, trochu zhubla a jsem jak před pubertou :-D :-p . Tak třeba ještě dospěju. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
no jo jenze ty jsi hubenoucka :-( to by se mi taky libilo :-D kamoska normalne kdsi mela kozy jak vozy, byla jak Dolly :-D a pak zhubla a najednou ty jo ztratila prsa, teda porad ma tak dvojky ale to je fat divny jak tam muze tolik hmoty zmizet :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Smisek21: buď ráda že máš taková prsa já měřím 160 cm a prsa mám 80C a můžu ti říct že s něma není lehký život. Když si vezmu výstřih tak každý (skoro) na mě pořád kouká a je to občas pěkně nepříjemné. Měla jsem problém i při výběru svatebních šatů, ty co se mi líbili tak v nich jsem vypadala jako štětka a nebo mě z nich vylízali prsa no hrůza. Hned bych to s tebou vyměnila. Mám šaty s výstřihem a už teď se připravuji jak při tancování mě budou chlapy koukat do výstřihu. Je to opravdu nepříjemné a to nemluvím o koupi podprsenky.
Odpovědět
Holky, řekla bych asi toto: malá nebo velká, buďte rády, že zdravá. Moji známí mají mamografii a když vidím, jak mladé ženské dnes mají pozitivní nález... :-( Aspoň se vám líp vyšetřujou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja bych nejradsi stredni velikost, tak trojky x-) vkrechlerova me zase vsechny saty odstavali, hruza, kdyz se predklonim tsk je mi videt az do kahotek protoze tam nic nemam :-D
Odpovědět
miamia: Taky jsi hubeňočká ;-) . Je to hrůza. Mě to zas tak moc neštve, ale asi přítele jo. Posledně mi MMSkou poslal foto ještě, když jsem byla 3. Tak jsem čučela jak byly hezké :-p :-D . Chci zpátky.... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
no manicko ja mam ted oproti fotkam ze svatby 19 kilo nahore :-N
Odpovědět
Holky, ani nevíte, jak vám závidim, jedničky bych teda nemusela, ale dvojky, max trojky, to by bylo super :-)
Odpovědět
miamia:Na svatbě Ti to strašně slušelo, taková romantika veselá ;-) . A to Ti ty prsa ani o kousek nevyrostly? Já jsem právě přemýšlela, kdybych něco přibrala, jestli by mi vyrostly :-p . skaf: Jo, já věřím, že když máš opačný problém, že to musí být hrůza. Mamce jak se teď mění hormony, tak ji strašně rostou prsa, ta je z toho hotová, říkala, že jí bolí záda a tak. Já byla spokojená s těma 2-3, co jsem měla, to byl takový ideál 75 B-C. ;-)
Odpovědět
Ja mam 75 A-B a nestezuju si. I kdyz nejradsi bych o cislo vetsi vzhledem ke sve postave ala Beyonce a vysce 179 cm :-D Pritelovi se libi mensi poprsi, uzounky pas a sirsi boky, coz ja mam, takze je s moji postavou maximalne spokojeny. Navic resim to vypodsivkovanymi hladkymi podprsenkami.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?