Bailine - přístroj na hubnutí. Máte s ním zkušenost?

Znate to holky. Mate pred svatbou a s kilama ne a ne hnout. Ja mam problem jinej. Mam po svatbe, od te doby jsem pribrala asi 30 kg..v pomerne kratke dobe a ne a ne s nima dolu. Dnes jsem brouzdala na internetu a nasla nekolik prispevku tykajici se Bailine, pristroje, ktery cvici za vas. Mate s tim nekdo zkusenosti? Funguje to?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
uz se to tu kdysi myslim resilo. Ja osobne to doporucuju, byla jsem na tom celkem 3x. Ale neni to zrovna levny, to je potreba si taky uvedomit. Udelaji ti analyzu postavy, kam az se jako muzes dostat, kolik cm pres kterou partii bys mohla ztratit. No a doporuci ti pocet navstev. Kdyz jsem na tom byla poprve (asi pred peti lety, kdyz jsem se vratila z USA s pekne narostlym zadkem), tak jsem se dostala az do "minusu"., cili jsem tim ztratila vic cm, nez pristroj rekl, ze je mozny :) Ale je dulezity to brat jako soucast diety, neni to samospasitelne. Pokud budes jist hodne, pit alkohol atd, jen ti to zpevni postavu, zlepsi celulitidu, coz samozrejme taky neni k zahozeni, ale kdyz uz do toho das ty penize a cas, je skoda nevyuzit maximalni potencial. ja teda ted spis presla na klasicke fitko a pilates, ale pro nastartovani hubnuti, pro to, aby clovek videl ty vysledky brzo a byl motivovany pokracovat, je to dobry. Kdyztak se me klidne ptej, myslim, ze o tom vim dost :)
Odpovědět
No to je super. Gratuluju ti k uspechu. Ja se z USA vratila taky s nejakyma kileckama navic....asi 20 :-N Vzdycky se mi to podarilo zhodit, ale ted uz jsem nejak zlenivela. Mam sedave zamestnani a tech mych 30 minut pohybu denne proste nestaci...no a rada si dam sladke. Ach jo. Koukala jsem se na internet, 20 terapii stoji cca 5600. Ja bych to obetovala a je jasne, ze k tomu ta dietka by musela byt at to ma efekt. Zajimalo by me, kolik cca kilo za tech 20 terapii muzes zhodit a v jake dobe? Jak casto po sobe muzes na terapii chodit? Boli to? Citis se po tom vycerpana jako z fitka? Mooooc diky za odpovedi
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u me neslo o kila, ale o par centimetru navic. Ono to ani nejde posuzovat podle kil, protoze ti to meni tuk na sval. Ale formuje to postavu, ubira cm v mistech, kde to jde tezko. Vetsinou byva prvni terapie zdarma, tam ti reknou, co bys mohla dosahnout, za tech dvacet terapii tipuju tak 2 konfekcni velikosti. Chodi se idealne 3xtydne. Boli to? no zalezi jak silne si to das, cim silnejsi, tim vic to stipe, ale je to ucinejsi. Me to bylo dokonce prijemny, trochu to kouse, ale citis, jak ten sval maka a to se mi libilo :) S fitkem a poradnou hodinou treba spinningu se to neda srovnat co se endorfinu a unavy tyce,ale jo, trochu unavena pak jsi. Tady v Praze delali a myslim jeste delaji to,ze si jako objednas tech 20, ale zaplatis zalohu jen 3900 za 10 s tim, ze kdyztak si dokoupis dalsich 10 za 2000. To je podle me ferovy.
Odpovědět
Tak to zni skvele. 3x tydne to je idealni. Chapu, ze je to s kazdym jiny. No jsem fakt zvedava. A je fakt, ze i kdyz jsem byla stihla, nektery partie proste ne a ne se zformovat. Tak toto snad bude ta spravna cesta :-) Chodis na to stale, sem tam?
Odpovědět
Profilova fotka
uz jsem tam dlouho nebyla. Udrzuju se normalnim cvicenim :)
Odpovědět
Můžeš mi prosím dát tip, kam jsi na to chodila? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V Praze je to ted na Nadrazni, naproti metru Andel. A pak pry jeste na P3, Velehradska, ale to osobne neznam. kdyz jim reknes, ze jsem ti to doporucila ja, budu taky rada, dostanu pak nejakou slevu nebo co :) ale kvuli tomu to nedoporucuju, jak uz jsem psala, chodim cvicit a uz bailine nepotrebuju. kdyztak mi rekni, pokud bys tam sla, napisu ti jmeno do IP.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky, mate jeste nekdo s timto zkusenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
...nikdy jsem o tom holky neslyšela, možná že to je tím, že se o nějaké takovéto metody příliš nezajímám :-) přijde mi to hrozná spousta peněz, spíše souhlasím s jasnenka27 a moc jí fandím, že přešla na sport. Sport to samozřejmě nahradit nemůže a ten dobrý pocit, že jsem si pořádně mákla asi taky ne. ;-) nikdy jsem nebyla úplně hubená, prostě jsem měla tvary, od puberty jsem chodila cvičit, držela diety atd. a nikdy jsem nějak extra nehubla. V průběhu období kdy jsem měla stres, jsem přibrala na 64 kg a při mé výšce 165 cm jsem byla fakt kulatá...až co jsem začala s pravidelnou stravou a pravidelným civčením tak se mi podařilo zhubnout 11 kg a pořád se držím a ještě hubnu. Ono je potřeba uvědomit si, že je to o životním stylu, o změně stravovacích návyků, o tom že jednorázové diety apodobně k ničemu nevedou. Jasnenka27 to napsala přesně, takovéto věci nejsou všespásné ;-) Mě docela mrzí, že spousta lidí hledá různé přístroje a léky které hubnou za ně než aby třeba alespoň trošku sportovali...na preventivní prohlídce mi včera doktorka řekla že má ze mě radost, že vidí že cvičím, že mám minimum tuku a hodně svalové hmoty, že to se dnes velice málo vidí :-S a že s těmi svaly co mám na břichu se mi bude rodit jedna radost, člověka to pěkně nakopne :-D ...omlouvám se jestli jsem se Vám tady nějak vetřela do tématu, jen jsem chtěla napsat svůj názor a ukázat že to jde i trošku jinak a rozhodně ne za tak drahé penízky. Všem přeji ať dosáhnou svých cílů v hubnutí nejlépe tou zdravu cestou ;-)
Odpovědět
Ahoj Kajsav. Moc dekuji za prispeve. Souhlasim s tebou ve vsem, co si napsala a myslim, ze vsichni ti, co se snazi zhubnout toto vsechno vedi. Kazdopadne, nekteri z nas si k tomuto potrebujou nejak pomoc a to hubnuti trosku urychlit a je jim jedno kolik penez za to utrati. Tato methoda je overena, ze pomaha odbouravat celulitidu a zpevnovat telo. Pred tim vsim predchazi vstupni prohlidka, kde ti poradi jak se stravovat a doporuci i cviceni. Bylo by naivni si myslet, ze stroj vse udela za vas a neboj to si nemyslim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
banninka: jj, chtěla jsem se podělit o názor :-) bohužel jak píšeš, spousta lidí si myslí, že jen toto jim pomůže k jejich vysněnému vzhledu, občas mě i zaráží jaký odpor mývají lidi ke sportu. Holčiny se občas vymlouvají, že nemají s kým chodit cvičit atd. já bych se na to vybodla, chce to se vyburcovat a vyrazit, třeba sama, já jsem chodila cvičit vždycky sama a nijak mi to nevadilo, člověk si zvykne a za ten dobrý pocit to určitě stojí :-D jinak neodsuzuju přístroje "na podporu" toho všeho ale jako jediný způsob jak dosáhnout svého cíle ano.
Odpovědět
Ahoj holky, tak s bailinem mám zkušenost, absolvovala jsem dvě kůry (20 návštěv) a musím říct, že to fakt stojí za to, výsledek byl úžasný, hlavně se mi krásně zpevnila postava, dietu jsem moc nedržela, takže jsem zhubla jen asi 4 kila, ale kdybych se držela, tak bych určitě zhubla víc:-) já jsem taky líná chodit do fitka a vrchol sportu je u mně plavání v bazénu :-D mně totiž po porodu zůstalo 13 kilo nahoře a na návštěvy fitka jsem fakt neměla chuť ani náladu, takže jsem to vyřešila takhle x-) a navíc to mám kousek od místa, kde bydlím x-) a protože se budu v létě vdávat, tak do toho půjdu asi zase, aspoň jednu kůru na zpevnění :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Jana, tak to si me potesila. Ja chci tento mesic zacit. Asi si koupim 25 terapii a uvidim. Drzim u toho dietku a snazim se sportovat, tak doufaaaaam fakt doufam, ze mi to pomuze :-D Urcite dam vedet :-) Preji te vse nej nej ke svatbe, at se vse vydari podle tvych predstav x-)
Odpovědět
banninka - já jsem vlastně taky měla 25 návštěv, já si pak připlatila ještě za 5, je fakt, že peněz to je dost, přítel dost brblal, ale co může vědět chlap, když už ženská neví, co se sebou, že :-p :-D a taky mi to dost pozvedlo sebevědomi, takže už jen kvůli tomu pocitu to za to stojí x-) a jestli k tomu budeš držet dietu, tak výsledek bude super, uvidíš x-) tak dej pak vědět, jak se ti to líbí ;-) a děkuji za přání, snad se všechno vydaří x-)
Odpovědět
Dekuji moc. Hrozne se na to tesim :)))))
Odpovědět
Tak jsem se objednala. Ve stredu jdu na prvni sezeni :-D
Odpovědět
Ahoj, a jdeš hned na první hodinu bailine? já jsem měla štěstí, že mě přeměřili, zvážili a hned jsem si šla lehnout a "cvičit", měli volno x-) napřed to bude trochu nepříjemný, ale zvykneš si ;-)
Odpovědět
No uvidim. Pujdu v Brne a jen najit volny termin na tu prvni vstupni kontrolu dalo zabrat. Snad budou mit volno, tak bych hned sla na to :-) Chtela bych zacit co nejdriv.
Odpovědět
Tak jsem dneska byla poprve a muzu vam rict, ze super! Citim se tak prijemne unavena. Kupuju si 25 terapii a uvidime kolik se mi podari dat dolu. Ze zacatku to bylo neprijemny, ale pak jsem si pridavala intensitu. Ale k te nejvyssi jsem nedosla. To uz hranicelo s bolesti :-D Svaly si na to musi nejdrive zvyknout. Fakt super!
Odpovědět
banninka - úplně ti to závidím :-D taky na to v létě budu chodit, je to paráda, že? jen tak si ležet a ono to cvičí za tebe x-) :-D na úplně nejvyšší si to ještě nedávej, já po těch 25 terapií dosáhla myslím čísla 34, pak už to bolelo, taky jsem zvyšovala postupně, každou hodinu o něco víc x-)
Odpovědět
No ja bych to na tu 40 nedala ani nahodou. Myslim, ze jsem dosahla 27. Pak uz se to nedalo. Taky jsem to nechtela pretahnout hned od zacatku. citim se tak hezky unavena a citim trochu svaly na zadech, nohach i brisku :-D A to jsem mela jen 20 min (zdarma). Co pak v patek az budu napojena celych 45 mini :-o Uvaaa...ale je to fakt parada.
Odpovědět
banninka - a jak často budeš chodit? mě se někdy povedlo i 3x týdně, to bylo super, to pak vidíš ty změny skoro hned x-)
Odpovědět
Prave, ze 3x tydne :-D Proste musim, i kdybych nechtela chich
Odpovědět
banninka - jukla jsem ti do albíčka a četla tvůj příběh - seznámení atd., to je tak krááásný x-) a fotky ze svatby máš taky nádherný, vypadá to na velkou lásku x-)
Odpovědět
Jani....dekujiiiii, to ses hodna. Jj Franky je super chlap a klape nam to :-) Tesim se na tvoje albicko :-D
Odpovědět
banninka - to je super, že vám to pořád klape, jste moc hezkej páreček :-) jo moje albíčko, já se tady zatím inspiruju, jinak ten velký den bude v září x-) do té doby musím ještě tak 5 kilo zhubnout, v červenci chci taky začít chodit na bailine:-)
Odpovědět
Ja jeste k tomu drizm 90ti dnovou dietku. Mam 5kg dole za 3 tydny. Jenze hubnu z velke nadvahy. Toto tema je tady taky. Zkus se na to mrknout :-)
Odpovědět
Jani, tak dnes jsem dala 33 :-D Priste zkusim na 35
Odpovědět
baninka - fakt? tak to bych teda poprvé nedala, radši jsem to zvyšovala postupně a pomalu, nechtěla jsem to přehnat, ale jestli se na to cítíš, tak do toho :-D x-)
Odpovědět
No ona mi to pustila a hned tam bylo 40. Tak si rikam, hm docela sila. Myslela jsem si totiz ze tam mam 23. Pak dosla a divila se, ze mam 40. Ja se divila jeste vic. Tak jsem to honem dala na 30 a zvysila na 33. Bylo to v pohode. :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?