Používáte sporttester? Máte s ním zkušenost?

Profilova fotka
Používáte při cvičení nějaký sporttester? Na měření tepové frekvence a kontrolu výkonu. Uvažuji o jeho koupi a ráda bych věděla jestli s tím má někdo zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám sigma onyx fit a jsem spokojená. Podle váhy, věku a pohlaví spočítá cca jednotlivý hladiny, ukládá jednotlivé tréninky (pamět na 10 posledních), počítá spálené kalorie, ukazuje jak dlouho už vykonáváš sport, kolik je hodin, průměrná a maximální tepovka, kterou jsi dosáhla. Používám na spinning a kondiční procházky (nasadím sporttester a jdu tak hodinu a tep se snažím držet kolem 120 tepů). Mně se osvědčil, mám přehled, v jakých tepových hladinách jsem se pohybovala a kolik jsem spálila.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já mám osvědčený polarový hodinky a přítel teda nedá dopustit na tyhle http://elektrocoleti.cz/navigace-a-gp... :-) mě se teda víc samozřejmě líbí ty moje, protože aspoň vypadají pěkně, tyhle se mě uplně nelíbí, ale on je s těma funkcema spokojený, ten na vzhled moc nehledí 8-) Já je teda používám na běh, na kolo i třeba na golfu když jdeme a musím říct že je to supr, hlavně z cyklo výletů když pak vidíš tu trasu kudyma si jela je to parádní :) (když k nim teda máš GPSko)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?