AAA Auto - klamavá reklama

Profilova fotka
Holčiny- tak jsme včera byli v Brně pro octavii a stála 120000 a my jim chtěli dát hned 50000 a pak splácet.Jenže- po 3 hodinovém čekání konečně přišla řada na dohodu placení a po nás chtěli celkově zaplatit 220000 a prý už se slevou!!!! Otočili jsme se a šli.Hrabe jim??? Přeplatek víc jak 100 procent- to si přece nemůžou dovolit- když slibují 0 procent navýšení- napište jestli někdo má od nic auto a jak to probíhalo u vás.Já jsem na prášky.
Odpovědět
1
2
5
Leniik1, strejda si koupil v bazaru, tedy jiném, původně chtě tady, ale nakonec jim moc taky nevěřil :-D , ale stejnak naletěl :-D , jo jo, kupovat auto v bazaru, tak mít sebou suprového člověka co tomu perfekně rozumí a projet to....Já osobně na autobazary mám názor kritický, takže si autíčko budeme kupovat přímo u výrobce ;-) , ale dokážu si představit, že to naštve, ale zajímalo by mě, která reklama není klamavá :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moje máma si koupila před několika lety auto právě tam. Nejdřív jí přítel dal zálohu na felicii a když jí přišli druhý den doplatit a převzít, tak jim řekli, že to auto prodali, protože na leasing za něj dostanou víc. ]-( A moje matka, místo aby šla jinam, tak vzala opela astru (prý za stejných podmínek - stála o cca 20 tisíc víc) A týden po koupi se jí zlomila poloosa. Auto bylo údajně v kvalitě A, ale když tam šla reklamovat tu osu, tak jí řekli, že A je vlastně B. Takže blbec, kterej neví, že kvalita A je vlastně kvalitou B byla ona... Ale to můžete rodičům několik let říkat: Nechoď do Áček, nechoď do Áček... A oni tam stejně jdou. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
My už tam nepůjdem, ale chápete, že chtějí potom cenu dvakrát vyšší za to bychom měli 2 auta- nebo jedno nové!!! Je mi z toho hrozně.Jsem smutná. :-( Z tama jsme se dostali až v jedenáct v noci.A nechali nás tam čekat kolem 3 hodin.A chlápek se tvářil, že je to ok.
Odpovědět
Profilova fotka
Klamavá ještě- ale tohle je do nebe volající- taková banka být přece nemůže!!!! A ještě prý v tom máte zahrnutou slevu- to je vtip?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky muj tatka delaval u vysetrovatelu a rikal, ze na Acka maji tolika zalob, ze by tam nesel pro auto ani zadarmo. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já mám auto z AAA a jsem absolutně spokojená. pokud nebudu mluvit o kvalitě prodávaných aut (to je u ojetin vždycky sázka do loterie, pokud sebou nemáte znalce aut), tak s ostatním servisem jsem byla spokojená. líbilo se mi, že jsem si ihned mohla koupit potřebnou povinnou výbavu (lékárnička, trojúhelník...) a že jsem ihned mohla uzavřít povin. ručení a tím pádem bez jakýchkoli starostí si autíčko odvézt po vlastní ose. taky jsem spokojená s certifikací o původu auta. taky jsem slyšela spoustu negativních zkušeností po e-mailu, ale osobně neznám nikoho, kdo si tam kupoval auto, že by byl nespokojený. ps: nejsem jejich zaměstnanec ani osoba spřízněná :-D jenom jsem popsala mojí zkušenost.
Odpovědět
známý u nich koupil ojetinku za 120000,- rovnou s ní odjel a nedojel ani domu!!! druhý den ho tam odtáhli a řekli mu že to auto od něj odkoupí zpět, ale už jen za 70000,- takže známého vyšla cesta domů (asi 120km) na 50000,-
Odpovědět
Profilova fotka
vercaberco: Ty jsi kupovala hotově, nebo na splátky s tím, že jsi složila nějakou částku?
Odpovědět
Profilova fotka
leniik1, hotově. možná proto to bylo bez komplikací.
Odpovědět
Profilova fotka
o tak to je hustý, asi zasáhla opravdu vyšší moc, abychom si nic nekoupili u nich.Ale..Mrzí mě to.Vercaberca: No to jistě tím, taky těm lidem dávali přednost a nemuseli tak dlouho čekat jako my.No blbý, že máme před svatbou- jinak bychom na něj měli hotově.Ale auto potřebujem.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám auto z AAA, a zkušenost podobnou jako Verča. Původně jsem chtěla auto (cena 159 000,-) ne splátky, když jsem si to sečetla, vyšla mi konečná cena 210 000,- což se mi zdálo hodně, ale je pravda, že v tý ceně už bylo havarijní pojištění na 4 roky. Teď už si nepamatuju kolik to pojištění vyšlo... Ještě mi slíbili slevu 9000,-. Já jsem si zaplatila zálohu na rezervaci a jela schánět hotové penízky. Protože hav.pojistku jsem nechtěla a tolik přeplácet taky ne. Za dva dny jsem se do bazaru vrátila s hotovostí. Dozvěděla jsem se, že v případě platby v hotovosti se sleva neposkytuje - jenže oni chudáci nevěděli s kým mají tu čest - nakonec jsem si slevu uhádala :-D :-D Autíčko slouží k naší spokojenosti už čtvrtý rok, klidně bych tam šla nakupovat znovu. Ale asi bych to udělala touto menší lstí - slíbit jim splácení a další den si přivést hotovost.. Teď jsem uvažovala, že bych tam auto vyměnila na protiúčet. S tím zkušenost zatím nemám..
Odpovědět
Profilova fotka
no já nevím, můj bejvalej v áčkách pracoval (jako IT specialista), a historky, co domů nosil... my od nich sice auto měli (samozřejmě vybrané podle interního seznamu "lepších" aut a skrytých vad), a bylo to relativně v pohodě, ale bez toho bychom asi byli splakali nad výsledkem. Jo, a ty jejich leasingovky, ty jsou taky dobrý. My museli hned uzavřít havarijní pojistku, zaplatit ji na místě, ale aktivovala se teprve po pískování skel, k němuž nám poslali výzvu až po měsíci! Jenže my hned za týden bourali (bylo to v zimě a dostali jsme smyk), no a samozřejmě nám to pojišťovna neuhradila…
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My to uděláme tak, že si těch 70 nebo kolik půjčíme přímo v bance a pak koupíme hotově, ale ne v AAA auto.To mě dostali.
Odpovědět
Profilova fotka
emko, ty slevy se dávají i na hotovost - usmlouvala jsem z 125000 na 117000. ale chce to bystře myslet - můj manža by už dávno ucukl. ale měla jsem štěstí, protože jsem tam smlouvala s tím klukem, co bývá dost často vidět v TV a docela ho to se mnou bavilo. ;-) trissie, pracovní prostředí tam vůbec není dobré. manža se v autech pohybuje a tak se z toho oboru zná s hodně klukama a opravdu ty historky jsou dost hustý. ale oni si útočej i sami na sebe. taky ty skřeky, co se jim ozývaly z vysílaček, mluví za všechno. na druhou stranu si tam vydělají hezký peníze. a pokud se nenechá člověk strhnout někam, kam nechce, tak se to dá přežít.
Odpovědět
Profilova fotka
leniik1, chtěla jsem ti navrhnout, ať se zeptáte i v bankách jiných leasigovkách, ale ty už jsi to vykoumala sama :-D ;-) trissie, je zvláštní, že vám o tom pískování neřekli - to už téměř u všech pojišťoven (pokud ne u všech) povinnosti - hlídají si tím opět původ auta.
Odpovědět
Profilova fotka
Verco: A jak jsi smlouvala?? Ten boreček nás podrobil při zkušební jízdě nehoráznýmu výslechu- si to smlouvání s ním ani nedokážu představit.
Odpovědět
Profilova fotka
leniik1, už si to nepamatuju slovo od slova (bylo to přej 1,5 rokem), živila jsem se smlouváním cen (= dobrá životní zkušenost) a taky šlo o moje peníze (= už jsem jich v životě svojí stydlivostí promrhala dost), takže to smlouvání šlo celkem jednoduše. a nic mě do koupě nenutilo.
Odpovědět
Profilova fotka
leniik1, ale abys něměla pocit, že jsem super domlouvačka, tak to taky ne. když jsme byli v tunisku, tak jsem byla zoufalá. manža je světlý typ a tak si všichni mysleli, že jsme z německa. a němci přece mají spoustu peněz, takže s námi nechtěli smlouvat. dokonce se s náma ani nebavili, když jsem zkusila snížit cenu. tak jsem je div na kolenou neprosila, aby mi něco prodali za tu prní vyvolávací (drahou) cenu. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Někde jsi začínat musela.Ale jak je vidět u těch aut ti to vyšlo pěkně- klobouk dolů. Já to umím jen u ťamanů a většinou když jde nakopuvat někdo jiný a já smlouvám :-D :-D U ťamanů nenakupuji.Dřív jo- ale samé mi smlouvat přišlo blbý.A teď nakupuji jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ale pořád mi je z toho mizerně- už jsme ho dnes mohli jet projíždět a prostě depka.
Odpovědět
Profilova fotka
My teď plánujeme koupi auta a do AAA rozhodně nepůjdeme. Pracoval tam přítel mojí kamarádky a jeho historky byly děsivé :-( Prostě tam nikdy!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ty historky mě právě zajímají- i nám lhali u toho našeho auta.Nejdřív- že má najeto je 18 tisíc- což se nám zdálo za tu cenu divný- pak z toho vylezlo 180 tisíc- což je ještě ok, dále- prý to měl jeden majitel.Jasně nám ten boreček řekl, že jich bylo víc a předtím v knížce bylo zapsáno 150 tisíc najetých a pak najednou 180- musel to někdo ještě mít.A bylo toho víc.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, ja muzu vrele doporucit, abyste si na koupi ojeteho auta najaly nekoho, kdo se v tom vyzna, pokud nikoho takoveho nemate primo v rodine nebo mezi znamymi. ja bych bez toho do ojetiny nesla. meli jsme sikovneho chlapka, ktery sam po bazarech vybere auto, jake si predstavujete (to mu predtim vsechno samozrejme sdelite), pak jeste zkontroluje, jestli nebylo bourane - je to profik, poznal i vymenovany blatnik, proste vsechno a v bazarech casto tvrdili, ze to nikdy bourane nebylo a az na usvedceni to prozradili - a pak jeste treba na zaklade nejake prkotiny smlouva o cene. Bere si za to vetsinou polovinu castky, o kterou to usmlouva, nebo mene, podle narocnosti hledani auta. Nam si rekl o 5tis za fabii kombika, usmlouval cenu o 20tis, ale hledal kratce. Fakt doporucuju, nedejte na toho sveho, ze si mysli, ze se v autech vyzna, pokud neni vylozene mechanik nebo neco podobneho!
Odpovědět
Profilova fotka
Ducik: Měli jsme sebou automechanika co se v autech vyzná- auto jsme si proklepli.Dokonce ještě 2 krát po dobu čekání- až se nás chlápek ptal- jestli je to naše koupené. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Sami bychom nešli ani za nic.
Odpovědět
Duciku: a kde takového člověka seženu? Poradíš mi příp. kontakt? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Známá mého kolegy u nich kupovala auto, cestou domů urazila zrcátko a kuk - vypadly na ni náhradní klíče... :-o :-o :-o Proč asi??? ]-( ]-( ]-( Bratr mé kamarádky taky u AAA koupil auto a nedojel ani domů. Celý motor v háji 8-( 8-( 8-( V AAA nikdy ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
martik: To nechápu s těma klíčema. :-N
Odpovědět
Martik tak to je mazec ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Kal: Ty chápeš ty klíče?
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?