Kde koupit gumové přísavky na auto?

Profilova fotka
Ahoj, nevíte, kde sehnat gumové přísavky na upevnění panenky na auto? Sháněla jsem v obchodech, ale nenašla jsem ty vhodné, tj. s dírkou nahoře (kam bych prostrčila provázek na uvázání) nebo jim podobné nebo byl kus prodáván za 20,- a více, což mi přijde dost (nejlépe do 10,- za kus). Ráda bych tip na nějaký obchod v Praze nebo e-shop (vím, že se dají sehnat ve svatebních, ale tam mi přijdou předražené). Děkuji za odpověď. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no buď budeš muset najít něco na netu, tam jsou vždycky levnější, nebo si muset připlatit. My si taky nakonec za myrty připlatili víc, než jsme chtěli, ale vyplatilo se.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem koupila obyčejný věšáčky na ručníky do koupelny. stály určitě pod 10 kč. a vytáhla z nich ty plastové věšáčky a zbyla mi právě ta přísavka s dírkou. je potřeba jít do takových těch obyčejnách domácích potřeb tam je mají. dokonce se mi podařilo koupit i dvě přísavky bez háčků. prodávájí i náhradní. ale byly jen dvě.
Odpovědět
Ahoj, v KIKu mají teď ve slevě 40ks za 15kč, jsou ale trochu menší než ta obvyklá velikost..a nevím jak drží, nezkoušela jsem je..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?