Reklamace kosmetiky. Jde to?

ahojky holky, chci se zeptat jestli lze reklamovat kosmetiku, koupila sem si make-up a vubec nekryje, myslite ze by mi ho vzali zpatky?
Odpovědět
Profilova fotka
podľa mňa nie..veď nato sú v obchodoch testery, aby si si najprv vyskúšala, či ti vyhovuje.. :-|
Odpovědět
no jasne ale nemuzu si to napatlat na ksicht vsechno, a krom toho ja teda do drogerkyy chodim nalicena.) tjen si make-up maznu na ksicht a zkouknu jestli sedi odstin, ale z toho kousku nepoznam jestli to bude kryt nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
to je logické, ja si tiež skúšam všetko maximálne tak na ruke..ale nikdy ma nenapadlo ísť reklamovať napr. tiene za to, že mi robia na očiach mapky..holt smola..nie každá kozmetická serepetička človeku sadne, ale či sa to dá brať ako objektívny dôvod na reklamáciu, to dosť pochybujem..
Odpovědět
Tak já se vám svěřim se svým "tajemstvím" - jsem si nedávno koupila rtěnku, ne úplně nejlevnější, asi 230 stála. A ačkoliv jsem zkoušela dva odstíny snad hodinu, nakonec jsem si vzala blbej. Teda v tý drogerce vypadal fajn, ale venku jsem zjistila, že na normálním světle neni vůbec vidět. Oni v těch drogérkách maj takový osvětlení, který snad jinde neni - ten druhej odstín tam vypadal moc výrazně. No, došla jsem domů, zkontrolovala v koupelně pod zářivkou - blbý. Tak jsem si vynadala, jak jsem blbá, vyhodit peníze za něco, co ale fakt naprosto vůbec neni vidět... Pak jsem se naštvala a nakráčela zpátky do drogerky s provinilym výrazem "jsem sáhla vedle, jak to máte nahoře, jsem si nevšimla pořádně toho čísla..." No, vyšlo to ;-) A víte, co je nejlepší? vycházim z obchodu a u pokladny slečna s nějakým potravinovým doplňkem či co to bylo a provinilej výraz "já sáhla vedle, jsem chtěla čokoládový a tohle je vanilkový..." :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nepredpokladam, ze by vsechny prodavacky vzaly zpet jiz pouzity vyrobek. Pokud by neslo jen o pouhou vymenu odstinu netknuteho zbozi nebo primo vadu - zmena konzistence, expirace... Jde o velmi choulostive zbozi, ktere uz nemohou vratit do obehu za puvodni cenu. Takze si myslim, ze uznani reklamace zde neni na miste, ac to mozna reklamacni rad umoznuje. Sama nevim...To je jako byste si koupily rohlik, kously si a chtely ho vratit, ze vam nechutna...ale nic by mu defacto jineho nebylo...
Odpovědět
luckabud, velmi pekne napisane. Ano, to je riziku nakupovania v drogerii, tam si to treba vediet odskusat, a ist s tym von, nie iba a len tam, co velmi vela ludi nerobi a potom na to takto doplatia. Ja osobne by som pouzity ruz z dovodu zleho vyberu zakaznicky nikdy nevymenila... Vedela a videla, co kupuje.
Odpovědět
Nemuzete srovnavat prece rohliky s make-upem ....Ja si taky myslim, ze je to blbost. Ale zas na druhou stranu, kdyz pisou ze ten make-up je kryci tak by mel byt kryci....to je obelhavani zakaznika...ale zjistila sem ze neni zas tak spatny:)
Odpovědět
kozmetiku by som urcite nemenila ani neprijala ako obchodnik spat, skuste sa vzit do koze cloveka, ktory si to kupi po vas, raz skuseny ruz, ci makeup, tiene, tak to nie... nechcem nikoho urazit, ani sa nikoho dotknut, ale nie kazdy pouziva urcite zasady pri aplikacii kozmetiky, a potom to ma pozivat niekto iny?je to velmi haklivy tovar, a tiez testery k vyrobkom nie su na srandu, pri nakladnejsej kozmetike radsej 3krat skusim, popremyslam a az tak kupim... a ked aj kupim zle, hold smola, mala som moznost skusit, moja chyba, ked som vybrala zle... a tiez mala by vediet poradit aj odborne predavacka... zial u nas to je skor len v luxusnych parfumerkach
Odpovědět
Jen abyste mě neměly za čuně - já tu novou rtěnku vůbec nepoužila, než jsem ji vrátila. To, že ten odstín je blbej, jsem viděla už z toho testeru, co mi zbyl na puse. A popravdě jsem ani nevěřila, že mi to vezmou zpátky - ale vzali (a to se ani slečna nekoukla dovnitř!). Což je pro mě super, ale je fakt, že na straně obchodníka já bych to zpátky nevzala. Jsem byla připravená, že asi spíš budu muset koupit obě. Ale holt jsem měla víc štěstí než rozumu - příště rozhodně nebudu líná a vyběhnu ven, ty jejich zářivky fakt zkreslujou!
Odpovědět
Tak to sa divim, ze sa ani nepozreli. TAk, to si mala potom stastie. A ano, drogeriove svetla su horsie ako zle... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?