Nechceme slavnostní nástup. Je to vhodné?

ahoj nevěsty, prosím Vás o zkušenosti a názory. Nikdy jsem netoužila jít slavnostně k oltáři a s přítelem jsme se na tom tak nějak shodli. Máme malou svatbu v přírodě. Přítel nebude mít na svatbě matku, tetu a podobne pribuzne. Tudiz me nenapada kdo by ho k oltari vedl. Me by odvedl tatka, ale zas nechci aby pritel uz na miste stal a jen ja sama prisla s tatkou, Je moc hloupe kdyz vsichni proste pujdeme na misto oddani a nepujdeme zvlast jak to byva zvykem? Vím, že je to nase vec jak to citime a udelame, ale spis me zajima jestli se nektera z Vás setkala s podobnou situaci. Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím že chlap může jít klidně sám .... ale ty by jsis měla užít odvedení tatínkem .... já osobně se na to strašně těším a tohle beru jako poctu odvést nevěstu k oltáři a určitě se na to těší i tatka
Odpovědět
@elaniee Nevhodné mi to nepřijde. Ale pobavila bych se o tom s tvým tatínkem, jestli mu to nebude líto...
Odpovědět
Myslím, že můžete nastoupit spolu anebo to celé vynechat, proč ne. :-) Ale určitě bych to předtím probrala s tatínkem, je velmi pravděpodobné, že s tím počítá a aby se necítil odmítnutý. Moje zkušenost se svatbami je, že během příprav je dobré každému z rodiny dát nějakou funkci, lidé se pak cítí ocenění a cítí se, že vám na nich záleží. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elaniee Nevhodné není nic. Je to vaše svatba. My také přemýšleli, jak to udělat. Můj otec na svatbě nebyl, mohl mě odvést bratr, nebo manželům otec, ale nakonec jsme se domluvili, že půjdeme k oltáři společně. Pro nás to byla do jisté míry i symbolika.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka šla prostě ruku v ruce s nastávajícícm. A proč ne, že :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?