Svatební salony v Hradci Králové 2016

Ahoj holky, založila jsem novou diskuzi, protože jsem bohužel dala otázku na svatební salony a tam se nemohu zapojit do diskuze a reagovat. Ptala jsem se na Hradec, protože Pardubice mám projité. Byla jsem i v Be Staru a tam mají šaty polské značky Agnes za 12.000,- bez doplňků a to si je za tu cenu mohu koupit. Byla jsem i ve Style mode a tam bylo pár šatů nových, ale většina viditelně starších a obsluha ne právě nejpříjemnější. To v Be Staru byla slečna super a velmi ochotná. Na Palackém byla obluha také fajn, jen málo šatů podle mé představy. V Pardubicích se mi líbilo v salonu Astrid, ale zálohu ještě dát nechci, mám čas.a mám strach, že jsem neviděla i jiné možnosti. Zvažuji ten Hradec, ale mám to tam nyní dál, navíc jsem po operaci, tak proto uvítám každý příspěvek o salonech v Hradci:-). Děkuji všem :-).
Odpovědět
V HK mě nic nezaujalo. Nakonec jsem si šaty koupila přes internet, nicméně jsem narazila na tenhle salon v Jaroměři, fotky super, ale nebyla jsem tam. Holky tu uz salon v diskuzích chválili, tak bych to zkusila :) http://salon.lemonika.cz
Odpovědět
No, nevim prý to má nějaká Číňanka. Neumím si představit, že by měla v Jaroměři originály.... V Hradci toho ale asi opravdu moc není.... Ještě mám dotaz, zda ti už ty šaty přišly. Neměla jsi strach?
Odpovědět
@berusenka11 Slečna je podle mě z Vietnamu, ale je to normálně češka, profesionální fotografka. Neznám původ jejích šatů, ale netřeba hned soudit na základě předsudků. V Jaroměři jsem ještě slyšela o salonu Renata.
Odpovědět
Profilova fotka
@berusenka11 jak si muzete vubec dovolit napsat neco tak otresneho,kdyz jste ani salon Le Monika nenavstivila.Salon vlastni profesionalni fotografka,ktera pochazi z Vetnamu.Ma prekrasne neokoukane saty a podotykam originalni,ktere vozi,ze spanelska a USA.
Odpovědět
Profilova fotka
Salon LeMonika velice doporucuji. Venuji se vam s maximalni peci po celou dobu,uzasny vyber novych krasnych a originalnich satu za velmi prijatelne ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporučuji LeMonika, opravdu luxusní přístup, ještě luxusnější šaty!!!
Odpovědět
Já zase byla spokojená v Astrid, kde se mi líbilo hodně modelů a ceny okolo osmi za nové šaty včetně doplňků a to se mi zdá solidní. Rozhoduji se tady mezi dvěma modlely.Ale i Renáta má dobrou pověst, pokud už pojedeš do Jaroměře. Jinak v Hradci jsem byla v tom svatebním a květinovém centru a pokud chceš šaty nabrané z pasu, tak mají plno nových a krásných a to i na pobočce v Pardubicích. V Pardubicích se mi líbilo i v Be Staru, ale odradila mě cena. Na Perštýnským jsem byla také a jen málo šatů by za to stálo, ale ani cena ani obsluha mě nenadchly. A ve Smilovce je krom Astrid i Weding design, kde mají šaty Maggie Sottero a moc hezké. Ty asi za tu cenu stojí.....Záleží, kolik chceš investovat. Já měla strop osm :-).
Odpovědět
Já toho prošla strašně moc, Chrudim, Pardubice atd..... a nejvíc jsem byla spokojená v Astrid, mají pobočku i V Hradci a za mě teda rozhodně nejlepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě svatební salon v Novém Městě nad Metují - Jitka Brandejsová. Jsem z Hradce, ale ceny hradeckých půjčoven jsou často zbytečně přemrštěné. Paní Brandejsová má v salonu spoustu krásných šatů, neustále kupuje další nové modely a ceny půjćení jsou cca 3000 Kč až 6000 Kč. Určitě se vyplatí se zajet podívat. Jsem poměrně náročná a vybrala jsem si úžasné nové šaty za 4500 Kč :) Ne nechejte se odradit webovkami, paní je úplně nejvíc neaktulizuje :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já jsem vybírala jen v Pardubicích. I tak je toho tady dost. Nakonec jsem zvolila salon Amoroso na 17.listopadu. mrkni na web. Skvělá obsluha a hlavně jsem taky nechtěla moc utratit za šaty. maximální ceny pujčovného měli do 7000 kč a šaty krásné. nabízeli mi i zakázkové šití, ale do toho se mi zas tak nechtělo.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste si domluvit zkoušku v Kozojídkách u paní Rosůlkové. Já jsem prošla Pardubice (BeStar, StyleMode na Perštýnském náměstí i Astrid) a nic se mi tam nelíbilo (vel. 32-34), na brouzdání po HK už jsem neměla ani chuť. U paní Rosůlkové jsem si vybrala troje :) a nejdražší jsou za 2.500 Kč. Je to sice dál, ale já jsem spokojena.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, to nevím, že by měli v Astrid jen velikost 32-34. Sama mám 42-44 a byl docela slušný výběr a vybrala jsem si tam opravdu moc hezké za 6000,-. Jinak ceny jsou rozdílné všude. Na Perštýňáku v Pardubicích ve Style Mode mají šaty MS MODA s rukávem za 12000,- bez ničeho a v Astrid v Pardubkách ty samé za 8500,- ale se všemi doplňky. Jinak paní z Astrid má ještě salon doma v Roudnici a tam má také plno šatů za 2500,-. když už byly vícekrát půjčené, tak kdo má limit na šaty, tak se dá jet i tam :-). Mně se v Hradci líbilo i v Belle, příjemná obsluha a šaty se dají objednat i z jiných poboček a je tedy velký výběr. Ale ceny třeba pro mě vysoké, v průměru 15000,- bez ničeho. Pak jsem byla v Adelli a tam sice super ceny, ale pro mě malý výběr a z žádných jsem si nesedla na zadek. Spíše starší modely. A u muzea, teď nevím, jak se jmenují, tak šaty bílé, hezké, ale dost na jedno brdo. V Hradci toho zase moc není a v Pardubicích jsem byla jen ve dvou. Ještě v Be staru a tam obsluha fajn, ale ceny také 12000,- a to jsem dát nechtěla. Pak už jsem upřímně měla zkoušení dost....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@smileee11 Jé já jsem to myslela naopak, že právě pro velikost 32-34 (= já) tam toho moc neměli. Paní (mimochodem velmi sympatická) mi zkoušela větší (36, 38), ale samozřejmě se to moc nedalo..
Odpovědět
Taky jsem prošla Pardubice i Hradec a upřímně vybrala bych si v Be Staru v Pardubicích (ale byly tam vyšší ceny), nakonec od nich mám aspoň střevíčky, šatky mám zamluvené v salonu na třídě Karla IV. v Hradci, mají tam krásný výběr, ochotná obsluha (v ceně veškeré doplňky a sleva 1000.- na prstýnky pokud si vyberete u nich).V Astridu mi to přišlo jako v hrabáku, šaty zašedlé, nevoňavé, navíc pro mě dost velké....ale byly levnější.
Odpovědět
Také jsem prošla "všechny" tři salony a můj dojem je následující. Dojem z prostředí mě nenadchl na Karla IV, kde je to mrňavé a jde se dolů, jako do sklepa. Šaty hezké, ale ne můj styl. Krásný a vzdušný mi pak připadal salon Astrid a moc se mi líbily i šaty, ale bohužel v mé velikosti 52 skoro žádný výběr. Tak i přes veškerou snahu paní majitelky jsem si nevybrala. Jediné, které mi seděly, byly v šampań :-( Pak jsem dorazila do Belly, kde se mi líbilo nejvíc a měly pro mě připravené hned troje šaty, které jsem si před zkouškou objednala z jejich stránek a za mě tedy jednička :-) Jinak obsluha ve všech třech salonech byla příjemná.....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?