O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Poděkování rodině
Ahoj holky , mám prosbu mohla by jste my některá zaslal ve wordu poděkování rodině?Zkouším to tady …
klaraja11
Před 8 lety
2
Hudba na svatbě
Ahojky holky, prosím, jak budete řešit, popř. jak jste řešili, hudbu na obřade..? Budeme mít obr…
svatebnidj
Před 8 lety
4
Svatba na zámečku Liblice, máte zkušenost?
Moc se mi líbí Liblice, máte zkušenosti ? Jaké to tam je ? Jsou tam ochotní s pomocí ? Nevíte jak j…
modrokvet
Před 8 lety
11
Hledam fotografa na termin 12.8.2017 Severni Morava
Ahoj, Shanim opravdu sikovneho fotografa, ktery ma jeste volny termin dne 12.8.2017 na Severni Mor…
fotomaslo
Před 8 lety
11
Kosmetička Třebíč
Holky, hledám na 19.8. komesmetičku, která pěkně líčí v Třebíči. V Matrixu má dovolenou a z TDZ bez…
jojka91
Před 8 lety
1
Organizace hostů mezi obřadem, rodinným obědem a večerním rautem
Ahoj, momentálně řešíme situaci, když ve 12 hodin začne venkovní obřad, pak nějaké to společné foce…
koffen
Před 8 lety
15
Jak pěkně dát k oznámení do obálky i další karty??
Ahoj, prosím o radu. Naše oznámení je na kartě, které dám do obálky a ještě k tomu přidám kartičku …
lussi1
Před 8 lety
6
Svatba v Thajsku
Ahoj holky! Nema nahodou nektera z vas zkusenosti ze svatbou v Thajsku? Nejlepe z ostrovu Koh Chang…
kate2014
Před 8 lety
1
2
51
sponzor fóra
Svatební strom - barvy na prsty, co je nejlepší použít?
Děvčata prosím Vás jsem asi úplně špatná hledačka, ale nenalézám nikde info,poraďte prosím, co je n…
nikolf
Před 8 lety
23
Kde sehnat snubní prsteny o šířce alespoň 8mm?
Ahoj, byli jsme se dnes podívat na prsteny u Rýdla a i bychom si vybrali, ale můj snoubenec má vel…
luuula
Před 8 lety
5
Prsteny.Stříbrné nebo bílé zlato?
Ahoj, chceme v létě svatbu a chtěli bychom jí skromnou. Na prstýnkách, ale nechceme šetřit za ka…
dayisa
Před 8 lety
7
Hodiny jako darek pro rodice
Ahoj, hledam nekoho, kdo by byl schopny mi vyrobit dvoje kulate hodiny jako podekovani rodicum.…
ellabel
Před 8 lety
3
Bílé/krémové jednoduché body
Ahoj holky, chtěla bych si na svatbu pořídit sukni od Akari (ještě nevím,jestli v bílé nebo krémov…
orofarne
Před 8 lety
2
Svatební místo na poslední chvíli
Dobrý den, máme termín obřadu 19.5. a měli jsme se brát na zámku Loučeň. Jelikož se nám nelíbí jej…
kode777
Před 8 lety
7
Fotbalové téma
Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda nekdo z Vás mel fotbalové svatební téma, či máte nejake svatebni …
standamat
Před 8 lety
3
Sháním svatební šaty s dlouhým rukávem
ahoj holky, sháním na svatbu šaty s dlouhým rukávem...tady v bazaru jsem našla pouze jedny šaty...J…
vavrinec
Před 8 lety
1
2
48
Kapela na svatbu (Vysočina) 2015.
ahoj, hledám kapelu, ale takovou, která má bicí - ne automatického bubeníka z kláves. Chceme si za…
monibu
Před 8 lety
23
Nevěsty ze Šumperka a okolí, hledám místo na obřad
Ahojte, potřebuji poradit s výběrem místa obřadu a hostiny pro cca 30- 40 lidí v okolí Šumperka. N…
miz1
Před 8 lety
17
Prodávám sadu svatební výzdoby ve stylu Rustic, Vintage
Už máme po svatbě a ráda bych prodala výzdobu na svatbu v rustic ( vintage stylu). Jak se mě tu něk…
avo112
Před 8 lety
1
Organizace svatební tomboly
Ahoj, máte nějaké tipy, zkušenosti jak udělat organizačně tombolu?
jitinka18
Před 8 lety
1
Nejlepší nehtařka v Liberci
Ahoj holky nutně sháním šikovnou nehtařku, která dělá gelovky, akrylové nehty a gellakové nehty za …
kikikik
Před 8 lety
1
Doporučení kapely za JOY BOX
Zdravím, všechny nevěsty, nemáte někdo zkušenost s kapelou podobnou, nebo stejnou žánrově jako JO…
veronikazazitkovas
Před 8 lety
1
Skleničky na pečený čaj/marmeládu/med
Ahoj holky, jak velké kupujete skleničky na pečený čaj/marmeládu/med? Tápu nad tím, jak velké koupi…
jancabr
Před 8 lety
3
Stejně dobra kapela jako JOY BOX ?
Zdravím, všechny nevěsty, nemáte někdo zkušenost s kapelou podobnou, nebo stejnou žánrově jako JO…
lukashsax
Před 8 lety
2
Tisk svatebního oznámení v Písku
Dobrý den a ahoj, poradíte, kde nechat levně a kvalitně vytisknout svatební oznámení v jihočeském …
scomo
Před 8 lety
1
Snubní prsteny Litomyšl - KDE NAJÍT?
Ahoj, máte prosím někdo typ, kde v Litomyšli udělají snubní prsteny z bílého zlata za "lidovou" cen…
haanice
Před 8 lety
1
Sexuální půst před svatbou. Stanovili jste si nějaký?
Tak co holky, stanovili jste si před svatbou nějaký ten den bez sexu nebo jste na to nehráli? :-) …
blackverry
Před 8 lety
1
2
...
3
78
Mini zakákusky a kolacky Praha vychod.
Holky dobrý den. Doporucite sikovnou pani,cukrarku ktera pece mini zakusky. Nejlepe Horní Pocern…
lucira
Před 8 lety
2
Svatební cesta v česku
V červnu máme svatbu a na svatební cestu jsme chtěli letět do Řecka ale jsem těhotná a na gynekolog…
imminence
Před 8 lety
4
Líčení+účes - Bruntálsko
Dobrý den, našla by se tu paní/slečna, která by byla ochotná 16.6.2017 mě nalíčit, případně uděl…
mimonikcz
Před 8 lety
1
1
2
…
683
684
685
686
687
…