Kapela na svatbu (Vysočina) 2015.

ahoj, hledám kapelu, ale takovou, která má bicí - ne automatického bubeníka z kláves. Chceme si zatancovat polku, waltz, ale i se vyblbnout :). Máte někdo zkušnost? Máme větší prostor a v plánu pozvat hodně lidí :). Už pěkně dlouho koukám po netu, ale zatím bez výsledku. Díky za tipy a zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v tomto případě bych doporučoval naše kamarády a kolegy z kapely PROROCK Blansko. Když si "vygooglíte" Prorock2 - Blansko, určitě je najdete. Jejich hlavní parketa jsou plesy a taneční zábavy, ale rádi zahrají i na svatbě. Pokud se je rozhodnete kontaktovat, klidně se odkažte na mě :-) Jiří Sedláček - Reflex-Rock Hezký den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, pokud hledáte kapelu s komplet bicíma, el. kytarou, klávesy, zpěvačka + zpěvák, čili celkem v počtu 5 muzikantů, tak se prosím koukněte na web naší kapely. I v tomto větším obsazení hráváme svatby. Podmínky a případné pozvání ještě letos na jednu z takových svateb Vám posílám přes I.P. Děkuji Zuzka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kouknete na nas web :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nabídka kapely. Dobrý a hezký den, Pokud ještě nemáte vybranou hudbu nebo kapelu na Vaší SVATBU, rádi Vám nabídneme kapelu pod názvem - XS band - Nymburk. Duo / KLÁVESY , ZPĚV A ZPĚVAČKA / Trio + sax . Repertoár nabízíme od 30 let až po současnost / LIDOVKY, EWERGREENY, Disco, Pop, Rock , CHACHA, RUMBA, Samba aj.. CENA KAPELY 800,-Kč ZA HODINU, trio / 1.200,-Kč + DOPRAVNÉ 5,Kč, aparatura v ceně. Na produkci jsme vždy 1 hod. před zahájením. V současné době jsme se nově zaregistrovali na BEREME SE.Ukázky teprve připravujeme. Hrajeme / svatby , plesy, V.I.P. setkání a j./ Pokud by byl z Vaší strany zájem, prosím napište nám. Děkujeme i za přečtení této nabídky. Naše tel. č. 603 530755. Vše je možné dohodnout. Ukázky teprve připravujeme, máme zatím jen ukázky z volné produkce -life. Zpěvačka zpívá / ne z piva / repertoár jak našich zpěvaček, Czáková, Vondráčková / obě /, Kubišová, Janů, a hlavně K. Gotta :-) i jiných tak i zahraničních, ABBA, babička Tina Turner a j. Můžeme nabídnout hudbu i pro starší generaci skladby ze šlágru, schválně píšu s malým š. :-) Dále i současné skladby různých skupin, Mandrage, Divokej Bill, Olympic, Kabát, dále Matuška, Gott, David, Smolík Nedvědi, Petr a Pavel Novák aj. Napište nám, prosím, pokud chcete slyšet některé melodie, Váš mail, rádi Vám skladby můžeme poslat na ukázku, než je dáme na web.Náš mail je k-music@quick.cz. Ukázky budou na webu : hudebninastroje-nymburk.cz Zdraví Stanislav a Lenka Keith Nymburk P.S. Co se týká bubeníka, není to vždy rozhodující.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme netradiční smyčcové kvarteto, které hraje i s bubeníkem a zpěvačkou. Rádi Vám zajistíme hudební produkci k obřadu, hostině i večerní zábavě. Náš repertoár obsahuje jak klasické skladby, tak i rock a pop.
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme služby hudební skupiny Bosáci. Máme odehráno téměř 900 akcí, z toho přes 230 svateb po celé ČR pro českou i zahraniční klientelu. Živá produkce, profesionální přístup za přijatelné ceny. Pokud máte svatbu v týdnu, nabízím variantu tří muzikantů - Bos trio. Více na našich webovkách.
Odpovědět
@lukashsax Dobrý den, 21.7. jsem Vám psala email ... ještě mi nikdo neodpověděl...
Odpovědět
Profilova fotka
@rozinanta Vubec nic mi neprislo, jinak bych se samozřejmě ozval. :( Viz. moje soukromá zprava.
Odpovědět
Ahoj, za mě jednoznačně hudba Dvořák. Měli jsme je letos v červnu a super! Domluva parádní, hosté se bavili až do konce, cena přijatelná :-) Opravdu se vyplatí si raději připlatit, protože jsem byla i na pár svatbách, kde hudba stála za starou bačkoru a taky to tak vypadalo ... :-|
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, doporučuju kapelu Fortuna (z Havl. Brodu), nejlepší kapela na svatbu!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Slíbila jsem to video, že :-D, pošlu o víkendu, snad si vzpomenu :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
my máme kapelu Hurikán...:-) http://www.wendy-hurikan.com/hurikan/...
Odpovědět
Děkuji, již máme kapelu vybranou. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Na Vysočinu rádi přijedeme i my, Hroši z Brna, hrajeme lidovky, moderní, disco i rock, pořádáme svatbní zvyky a hry, moderujeme nejen první tanec :-) Máme vlastní dopravu, aparaturu a efektové osvětlení.. Vše, včetně aktuálních termínů najdete na našem webu. Přejeme radostné svatbní přípravy a těšíme se na setkání ve svatební sezóně 2016 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jezdím na svatby za super peníz !!! Profi služby.DJ + světelná a zvuková aparatůra vás bude stát za 4H......3500,-Kč. vše na webu, fb Dj na svatbu a vše co s tím souvisí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme hudební skupina s profesionální praxi v České republice a zahraničí - hrali jsme například v Německu, Švýcarsku, Polsku, Itálii , Slovensku a jinych zemích Eu, hrajeme na akcích jako jsou - plesy, soukromé a firemní večírky, venkovní zábavy , gala večery, svatby a jine . Profesionální vybaveni a přistup je samozdřejmostí , široká oblast hudebního zaměření - pop music, disco, rock, oldies, lidovky , dance hity 2000 info o nás najdete na webových stránkách , nebo facebook - Music band Orchestra Party
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@rozinanta Ahoj, prosím tě, můžu se zeptat, koho jste nakonec vybrali a jaký byl? jsme teď ve stejné situaci... děkuju, Eva
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?