Svatební strom - barvy na prsty, co je nejlepší použít?

Profilova fotka
Děvčata prosím Vás jsem asi úplně špatná hledačka, ale nenalézám nikde info,poraďte prosím, co je nejlepší použít jako barvičky pro otisky svatebčanů na svatební strom? Klasické prstové barvy, nebo pigmentová razítka? Nechci, aby se mi hosti moc upatlali a taky bych ráda, aby otisky k něčemu vypadaly...Děkuji moc!
Odpovědět
Já budu mít prstové barvy a připravené vlhčené ubrousky na utření prstů :-)
Odpovědět
ahojky, já koupila tady na bazárku pigmentová razítka a na to, že už jsou po jedné velké svatbě, není z nich ani trochu ubrané :D :D patlání vyzkoušíme a dám klidně vědět... nicméně i u nás ve výtvarných potřebách mi paní radila spíš ty pigmentové, než klasické prstové barvy, že prý líp vydrží, pokud chcete třeba mít doma pověšený strom jako obraz... ale nevím, nejsem z oboru a tak to mám jen zprostředkovaně...každopádně je pak budu asi posílat zas dál, jsou to krásné podzimní barvy, třeba se budou někomu hodit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli barvicky od jedne uzivateky odtud jdou krasne smyt z prstu.prodava je za par korun. jestlu chces poslu ti do IP webovky @carmenz
Odpovědět
Profilova fotka
@carmenz já mám sadu razítkovacích polštářku od uživatelky Miš Maš, resp. přes její fler účet, barvičky jdou dobře z prstu dolů pouze za pomocí navlhčeného ubrousku a budou držet i na plátně, zkoušela jsem to ze zadní strany :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata díky moc, ale nakonec jsem po dlouhém hledání našla podobnou diskuzi a tam jsem našla tipy. Objednala jsem si už pigmentová razítka, teď už jen domalovat strom, který je zatím dle mého kamaráda, ehm...rozmazané h* :-)
Odpovědět
my jsme měli normálně podušky z papírnictví a pohoda:-) každý stála dvacku ;-) a těch barev
Odpovědět
Profilova fotka
@carmenz mohu poprosit o stranky?
Odpovědět
teda jsem asi uplne mimo, ale o svatebnim stromu slysim poprve...co se s nim dela? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mohla bych se zeptat proč jsou pigmentové barvy lepší?? Pigmentové jsou pomaluschnoucí myslela jsem, že nejlepší budou barvy memento, rychle schnou a dobře drží. @carmenz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@happyhelen Mohla bych poprosit o jméno té uživatelky, která má ty barvičky? Děkuji moc!:-)
Odpovědět
Mohla bych také poprosit o kontakt na paní do IP? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@zoooza a kde se dají koupit ty pigmentové? v papírnictví?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@claire90 mohla bych také poprosit o stránky kde si je koupila? a ještě otázku..ty sis strom kreslila na plátno? a když se ti lidé podepisovali tak se neprotrhlo? kamarádka mi radila čtvrtku že plátno se lehce zničí...
Odpovědět
Profilova fotka
@krumlanda ahojky, kreslila jsem, ale nakonec se svatba udělala úplně jinak, v jiný termín a tak se to ani nevyužilo, nicméně myslím, že když nikdo nebude moc tlačit, tak popisovače na CD ti to neprotrhnou - tím jsem ten "strom" obkreslovala a žádná dírka mi nevznikla :) co se barviček týče, tak jsem kupovala víceméně tady u profi uživatelky Miš Maš - najdeš v sekci Profi -> svatební obchod :)
Odpovědět
@krumlanda ahojky, já je koupila tady na bazárku, takže pravdou je, že nevím jistě, jeslti je mají i v papírnictví... měla jsem na ně namířeno do výtvarných potřeb, kdybych je nesehnala ( u nás je galerie a u ní je malý obchůdek s hrozně milou paní prodavačkou :D) .... jinak je mám pořád doma a k dispozici - oranžová, červená, zelená a hnědá barva.... strom máme pověšený v chodbě hned naproti dveřím a hrozně ráda se na něj dívám, je to moc hezká památka na svatbu...a přitom stačí jen rámeček, vytištěná A3 a barvičky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zoooza a strom sis kreslila sama? mě se tu líbil i nápad s autíkem a jako balonky nad ním....někdo to tu měl v albu... :-D
Odpovědět
@krumlanda nene, já neumím nakreslit ani rovnou čáru :D :D našla jsem na googlu hezký vzor a vytiskla si ho na A3.....a nápad s balónky zní dobře... jestli to bude auto nebo třeba zmrzlinový vozík, to už je pak asi jen a jen na vás dvou.... zrčitě jdi do toho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@happyhelen Prosím o polánní těch barviček. Děkuji...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@sarriku @sarriku podusky??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@claire90 Můžu poprosit o kontakt? děkuji
Odpovědět
@happyhelen Můžu poprosit o kontakt? děkuji
Odpovědět
Holky, my jsme si koupili razítkovací polštářky tady: http://www.svatebni-razitka.cz/654-ra... spolu s razítkem. Včera jsem to doma zkoušla a šlo to umýt i klasicky pod vodou nebo setřík vlhčeným ubrouskem. Mají docela dost barev a ty malé prstové stojí 19Kč. Snad vám to pomůže :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?