Nevěsty ze Šumperka a okolí, hledám místo na obřad

Ahojte, potřebuji poradit s výběrem místa obřadu a hostiny pro cca 30- 40 lidí v okolí Šumperka. Na obřad mám zatím jen zámek Velké Losiny nebo radnici v Šumperku a navím, co je lepší. Na hostinu nevím, chtěli bychom restauraci, kde je možné být i venku a večer si dát třeba něco na grilu. Máte někdo dobrý tip? Předem děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Velke losiny jsou moc pekne ;-) zamek je hezci nez radnice (aspon podle meho nazoru) S hostinou ti asi moc nepradim. Jsem z Mohelnice a Šumperk moc neznam co se tyce restaruaci a moznosti venkovnich oslav Ja mam obrad na Bouzove a hostinu pak tady v Mohel.
Odpovědět
Ahoj holky, zkusim ozivit tuto diskuzi, i kdyz vidim, ze moc nevest z okoli Sumperka asi nebude. Ja se taky budu vdavat tam, a pritom odtamtud nejsem. Taky potrebuju poradit s mistem na hostinu, nebo spis garden party, v okoli. Meli jsme zalusk na penzion v Losinach, ty opravdu jsou pekne, ale asi je maly, nas bude taky tak kolem 40 a potrebujeme misto, kam by se nas veslo az 50. Nevite nekdo o nejakem penzionu? Muze byt vzdalenejsi okoli Sumperka, idealne s nejakymi pokoji, kde by hoste rovnou prespali, stejne jich vetsina nebude ze Sumperka. Diky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky všichni poradím vám super restauraci,která se mi zdá,že je na svadby jak dělaná :-) jmenuje se restaurace Terasa a je ve Velkých Losinách kousek od zámku ;-) takže by jste to měli hnedka po ruce.Kdyby jste měli zájem tak tady jsou internetové stránky ;-) . Jsem kousek odtamtud takže to dobře znám :-D Tak snad jsem Vám trošku poradila ;-)a snad se bude líbit. Přeji do manželství hodně štestí a lásky Vám všem :-)
Odpovědět
Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda jste se nektera nevdavala na zamku v Novych Losinach. Ptali jsme se tam na svatebni obrady a bylo nam receno, ze standartne se delaji v obradni sini mestskeho uradu, ktera je u vstupu do zamku, pak uz jeidne na nadvori. ta obradni sin je podle meho nazoru uplne silena, stara socialisticka mistnost. A na tom nadvori si musite zase vsechno donest, vcetne zidli, stolu a jeste se normalne konaji prohlidky. Ptali jsme se tedy jen v pokladne, neb pani kastelanka tam nebyla, ale prijde mi silene, ze neumi vyuzit tak krasny zamek. dalsi varianta je v Sumperku na radnici. nemate nekdo jeste tip, kde by se mohl konat obrad? Diky
Odpovědět
Ahojky, já ji měla v špk na randici, koukni na foto v albu, je to tam vcelku pěkný a hlavně dost světla:)dobrý prý i v Bludově na zámku, mi udělali chybu, furt jsme rozmýšleli kde a pak přebrali. Ale výhoda je to, že se na radnici můžeš nahlásit a teprve 14 dní před svatbou jdeš potvrdit termín, zda ho opravdu berete. Do té doby ho normiš drží a platí se to pak, až to přijdeš potvrdit:)tak jsme to měli jako zálohu a hledali volný zámek. No ale jelikož jsme na to měli 4měsice, tak krom radnice jinde volno nebylo. Prý je pěkná kaple nad Grandem v špk vedle obchodky a taky u průmyslovky.
Odpovědět
ahoj holky ja sice ze sumerka nejsem ale pritel ano tak jsme meli svatbu tam, a udelali jsem dobre :) obrad jsme meli stejne jako zeuwicka na radnici ktera je opravdu nadherna, pristup skvely, obrad nam pripravili nadherny, nezapomenutelny, hostinu jsme meli v penzionu "pod Tramkama" ve Vikyrovicich. Ubytovani bylo take tam, hoste prijeli uz v patek vecer /jsou tam moc hezke pokoje/ rano jsme si vsichni dali snidani a pak krome me a manzela vsichni jeli objednanym autobusem na radnici a pak zpet, maji tam i venkovni posezeni ale jeslti se da vyuzit i pro celou svatbu nevim, v pripade zajmu poslete do Ip a ja poslu web nebo fotky, mam jich plno :) neco i v albu ale tam neni vsechno :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Nevěsty ze Šumperka....nešly byste některá někdy obejít salony a zkoušet šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
@irennn Jestli Ti můžu poradit, jeď do Uničova. Já jsem se tomu bránila a udělala jsem chybu. Nakonec jsem tam byla minulý týden a vybrala jsem. Jen už jsem měla omezený výběr,náš termín je hodně žádaný. Jinak jsem byla v Šumperku v Desiré a v Zábřehu ve Snu. Mají tam i některé pěkné šaty, ale hlavně množstvím šatů se nemůžou srovnávat s Uničovem ani náhodou..
Odpovědět
Taky jsem měla šaty z Uničova a můžu jen doporučit! Sice je to trošku z ruky, ale nelitovala jsem ani chvíli :) Tak přeji spokojený výběr!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Čaute, pokud některá chcete mít svatbu venku, tak je krásné místo v Loučné. Je tam teď poměrně nově zrekonstruovaný skleník a překrásný park. My budeme mít svatbu v Loučné Na staré poště a celou venku i s obřadem. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nanuskat a kde to budete mít,když bude pršet? my se tam totiž taky informovali, ale řekli nám,že to dělají jen venku a když bude pršet,tak prostě smůla. Uvnitř se ty stojly prý nedají nijak srazit. Takže to nás absolutně odradilo. A navíc, teda by jsme se tam nevlezli, takže to byl druhý důvod. Ale jinak to tam vypadá nádhrně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
je tam ten přístřešek, takže to řešit nebudeme...a kdyby bylo chladněji, tak to budeme řešit těma ohřívacíma lampama :) to je prostě riziko svatby venku ten déšť :) :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj nevěsty ze šumperska, neznáte prosím nějakou chatu v okolí Šumperka k pronájmu. Měla by mít vybavenou kuchyni tak, aby v ní šlo uvařit cca pro 30 lidí a také možnost ubytování.
Odpovědět
Ahoj holky, mohla by mi některá z vas pomoct? S přítelem chystame svatbu v Loucne v tom skleníku,chceme si všechno chystat sami, aby nás to moc nestalo a potřebovala bych poradit,jestli nevite, kde se da půjčit ten pojizdnej vozik s tím jídlem?děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@ajinka12 díky moc za tip na Terasu, vypadá skvěle, už jsem tam bookla termín
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Tak já znovu začnu téma... Nejsem ze Šumperka ale budu se tam vdávat, potřebuji ubytovat moji rodinu, nějaké místo hezké na obřad a na oběd a večerní párty. Oběd tak cca 40 lidí a párty to bude asi určitě víc :D přesné číslo zatím nevíme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?