O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Obřad a hostina na jednom místě, Českobudějovicko
Krásný večer všem. S přítelem sháníme nějaké pěkné místečko na svatbu někdy v létě 2018, rádi by…
hilucie85
Před 8 lety
1
Dotaz na přípravu v kostele
Ahoj holky , chci se zeptat. Přítel je pokřtěný, já nejsem. Chceme svatbu v kostele. Kdy přibližně…
nikolacibulcova
Před 8 lety
13
Svatební sandálky/balerínky/střevíčky XXL v Praze
Prosím všechny nevěsty s velkýma nohama (já mám vel. 43) o radu, kde kupují své svatební střevíce:)…
market119
Před 8 lety
4
Jaky jste meli pri obradu proslov?
Je to asi divne tema,ale jaky jste meli pri obradu proslov,osobni a nebo spis "politicky?" Obzvlast…
jurasova84
Před 8 lety
6
Obřad i hostina na 1 místě - jak to uděláte????
Ahoj. Ty z Vás, které mají obřad i hostinu na jednom místě i se spaním. Kde se budete převlékat? Bu…
jurasova84
Před 8 lety
14
Zoopark zelčín
Ahojte nevěsty, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo plánujete nebo jste už měli hostinu v Zelčíně …
haniii88
Před 8 lety
2
Svatební šaty z Aliexpress, máte zkušnosti?
:-) Ahojte holky neobjednávaly jste osud některá svatební šaty ?jaká byla kvalita shodovaly se o fo…
subrtka
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
116
Kde sehnat barevné pánské ponožky?
Prosím o radu a nebo tip, kde bych mohla sehnat barevné (zářivě zelené) ponožky pro ženicha. Zatím …
jarkapraha84
Před 8 lety
9
sponzor fóra
Levný kameraman 5.5. 2018 ZNOJMO
Ahoj všem, jsem budoucí nevěsta a ráda bych taky nějakou vzpomínku na náš svatební den formou vid…
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
3
Kameraman - kvalitne, levne okoli Tabora nebo Pisku
Dobry den, Sháníme na 30.6.2018 kameramana. Okolí Tábor nebo Písek. Predem dekuji
aega
Před 8 lety
3
Choreograf Olomouc, Přerov, Prostějov
Zdravim nevěstinky, shanime choreografa nejlepe z Olomouc, Přerova, Prostějova a okoli. Mate prosm …
pennya
Před 8 lety
2
DJ 18.8.2017 okolí Brna
Poptávám vtipného svatebního Dj+moderování her atd. (vč.vlastní aparatury, osvětlení, parostroj) za…
patasatko
Před 8 lety
6
DJ na svatbu 21.7.2018 Plzeň
Dobrý den, potřebuji poradit s výběrem DJ na svatbu, nejlépe z Plzně. Předem děkuji za návrhy a dop…
patasatko
Před 8 lety
8
Dj na svatbu 26.5.18 Zvíkovské podhradí?
Dobrý den všem, prosím o typ na Dj/moderátora za rozumnou cenu z okolí Písku na svatbu konanou u Zv…
patasatko
Před 8 lety
15
Jaké náušnice
Prosím o radu ... jaký typ náušnic zvolit k těmto šatům? Mám krátké vlasy, nebudu mít závoj ani kyt…
luccane
Před 8 lety
5
Volný fotograf na svatbu v termínu 8.9.2018?
Dobrý den, sháním fotografa na svatbu - termín 8.9.2018 jižní Morava. Děkuji za nabidky :)
lu_cie_s
Před 8 lety
30
Statek na svatbu do 60km od Prahy, máte radu nebo nápad?
Ahoj holky, hledáme místo na svatbu nejaký pěkný statek či staveni do 60km od Prahy..Kde je možný v…
farmaheroutice
Před 8 lety
8
Kde koupit jutu
Ahoj holky, nemáte prosím nějakou dobrou stránku, kde nakupujete jutu? Chtěla bych šířku nejméně 30…
svatbacolor
Před 8 lety
13
Fotograf ruzova_azalka?
Ahoj. Mohu se zeptat na fotografa svatby ruzova_azalka? Nemáte někdo info, kdo to fotil?
fotografkaalzbetapilarova
Před 8 lety
3
Pod jakým slovíčkem v angličtině najdu vývazek?
Zdravím všechny :) celý dnešní den si lámu hlavu nad tím pod jakým slovíčkem v angličtině hledat vý…
leilai
Před 8 lety
6
Fotograf 15.9.2018
Ahojte, prosím Vás, sháním fotografa na celodenní focení svatby ve Velkých Karlovicích dne 15.9.2…
fotografkamartinaplichtova
Před 8 lety
13
Neumíme tančit
Holky jak jste to řešili na svatbě když neumíte tančit polku,walltz atd.Umíme jen ploužák :-) Nebu…
emendem
Před 8 lety
22
Kameraman 18.8. 2018 (Česká Skalice)
Krásný den, stále nemůžeme najít kameramana pro naši svatbu. Svatba se bude konat v České Skalici p…
janacka1
Před 8 lety
7
Svatební dort + minidortíky
Chtěla bych nahý svatební dort, potřebovala bych tak pro 90 až 100 lidi. Co myslíte jeden velký? Ne…
mybakery
Před 8 lety
2
Místo na svatební hostinu okolí Vyškova
Může mi někdo poradit, kde by byla nejlepší hostina v okolí Vyškova? Restaurace, chata....
video_majek
Před 8 lety
2
Svatba v Penzionu Kraus, jak jste byli spokojeni?
Můžete mi prosím napsat jak se vám líbilo a pokud jste si někdo pronajímala statek na cely víkend j…
lusesitka
Před 8 lety
14
Místo na svatbu do 100 km od Liberce
Zdravím :-) Chtěla bych poprosit o radu/ pomoc ohledně místa k uspořádání svatby pro cca 80 lid…
kjlb
Před 8 lety
4
NABÍZÍM SVATEBNÍ termín U Holubů na Čeladné!!!!
Nevěsty nabízím svůj svatební termín na Čeladné U Holubů. 22.6.2018 - více info do zpráv nebo na mo…
tereza602
Před 8 lety
2
Kameraman 21.7.2018
Hezký den, sháním kameramana na celý svatební den 21.7.2018, jedná se o Horní Heřmanice u Lanškroun…
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
9
Dj v okolí Kořenova?
Poptávám Dj na 23.6.2018 Kořenov a okolí. Děkuji
milanmiler
Před 8 lety
8
1
2
…
599