Obřad i hostina na 1 místě - jak to uděláte????

Ahoj. Ty z Vás, které mají obřad i hostinu na jednom místě i se spaním. Kde se budete převlékat? Bude Vás vyzvedávat ženich doma, tak jak se to normálně dělá nebo se sejdete v klidu všichni na místě a převlečete se až tam? Poraďte prosím, jak na to :)
Odpovědět
My máme všechno na jednom místě :-) já tam budu už dva dny dopředu, další někteří a přítel den dopředu. Převlékat se budu v "novomanželském" pokoji, kde pak budeme i spát.. Vyzvedávání bude možná... Ale radši bych až před "oltářem"..
Odpovědět
Profilova fotka
my taky máme vše na jednom místě... Taky tam budu den dopředu, i se snoubencem, uděláme si tam ve welnessu krásný večer, bude tam i můj bratr (svědek), trochu popijem, abychom se odreagovali.... Převlékat se budem každý v jiném okoji a sraz si dáme někde dole v hale asi... ještě jsem to takhle podrobně neplánovala :)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžou tam spát oba, ale běžnější je, že tam spí nevěsta třeba s nejlepší kamarádkou (svědkyní) a ženich přijede až ráno a zařizuje vše potřebné, vítá hosty atd. Nevěsta se může buď připravovat v pokoji (ten se během obřadu uklidí a připraví na svatební noc), nebo v nějakém separátním místě, ideálně rovnou s východem na obřad. Hosté přijedou rovnou na místo, sednou si, ženich projde uličkou a pak jdete vy a vyšichni vás vidí poprvé :) My jsme to takhle měly minulý rok na jedné svatbě, kterou jsme organizovaly v Brně. Koukněte na video: https://www.youtube.com/watch?v=yLyJw... Určitě tento způsob doporučujeme a to hlavně, pokud většina hostů zůstává na celý den a nejen na obřad a pak večer na zábavu. Neztrácí se čas přejezdy a máte možnost si den víc užít společně s hosty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vše na jednom místě-nejlepší volba :-) Převléká se každý ve svém pokoji a zbytek je na dohodě, jak komu vyhovuje. Někdy si jde ženich nevěstu vyzvednout, jindy se sejdou na některém místě a nebo klasika-ženich čeká u místa, kde se bude oddávat a nevěsta přijde po něm na svoji hudbu. Je spousty variant, je jen na Vás, jak si to budete chtít udělat :-)
Odpovědět
My máme vše v jednom místě. Máme to tak, že nevěsta je z jedné vísky u Ústí nad Orlicí. Já se svými rodiči a sestrou budu spát v tom hotelu, kde to budeme mít, už den předem. Dopoledne se nazdobí hostina, pak pojedem k nevěstě nazdobit auta a tak. Vyzvedneme spolu se všemi svatebčany nevěstu a pojede se na obřad. Ale tak, abych nevěstu neviděl. Uvidím jí, až se vedle mě postaví přímo u "oltáře" :)
Odpovědět
Profilova fotka
Na hotelu jsme meli k dispozici pokoj od rana, takze tam probihala priprava a hoste tam prijeli az pred obradem.
Odpovědět
My to měli tak, že na místě svatby jsme den předem nespali (ale jinak tam proběhl obřad, celé svatební veselí a my tam i spali, zbytek hostů o pár km dál, v našem místě už bylo obsazeno vše kromě 1 pokoje). Ráno jsme vstali, ženich mě odvezl ke kosmetičce a kadeřnici, to jsme byli oba ještě v civilu. Pak mě vyzvedl, to už byl nachystaný (jemu se ale v obleku líbí, tak v něm netrpěl, jak spousta jiných chlapů), jeli jsme na místo, kde jsme měli náš pokoj a v něm jsem se připravovala já. On i všichni kromě bab, co mi pomáhaly do šatů, mě viděl až při obřadu, na který jsem šla rovnou z pokoje... Náš pokoj pak byl po celý den i večer přístupný všem ostatním, když se chtěli převléct do něčeho pohodlnějšího atp.
Odpovědět
@andreja17 my jsme měli vše na jednom místě - na statku. S manželem jsme měli svůj pokoj - v přízemí, který je určen pro novomanžele a ráno jsme se osprchovali, nasnídali, manžel se oblékl - zatím civilně a šel ven řešit věci. Já přivítala kadeřnici a vizážistku a ty začaly nejprve dělat účesy ostatním a líčit ostatní a já řešila přes okno s manželem co a jak a pak aniž bych se nadále bylo najednou 10 dopo (v 12 h byl obřad) a začaly holky líčit a česat mě, pak navlékat do šatů, obouvat, kytky zastřihnout apod. a bylo 11,45 ....ze stavení mě vedl táta k manželovi, který čekal na zatraveném nádvoří, kde jsme měli pod ořešákem obřad...My jsme měli svatbu v sobotu a v pátek tam dorazila už rodina takže jsme v klidu přespali a dále jak výše uvedeno. Je to nejlepší řešení.
Odpovědět
Profilova fotka
my budem mit tako vse v jednom , obrad na 11, ale bydlim tak 10 min pesky a 5 autem :) tak si ozdobime auta a pojedem pomaloučku v male kolonce, a hosté dorazí asi až tam pak cca na 13-14 obed a volna zabava a vecer na 17 pak raut až do .... myslim zeto bude ok kytky i dort dovezu den dopredu a stoly se taky mohou pripravit dopredu .) takže to bude super, pak kdyžtak napisu verdikt, jak to dopadlo :)
Odpovědět
Taky budeme mit vse na jednom miste. Budeme tam uz den pred tim vse chystat. Cast rodiny prijede taky uz v patek. Prespime na miste. Kadernice prijede za mnou, kytky mi taky privezou. Pritel mozna prespi u svych rodicu (ma to 10 min autem), to jeste zvazime podle toho zda bude treba neco dovest. @maikanyx vy budete mit obrad v 11 a obed az v jednu? Cim zaplnite ten cas mezi tim? Mame taky obrad v 11 a vaham na kolikatou dat obed.
Odpovědět
Profilova fotka
taky mame all in one a planuju tam prijet rano a budu se pripravovat tam - prijede za mnou i vizazistka a tak...asi tam pojedu hned rano jen se svedkyni a zenich dorazi pozdeji....nebo vsichni dohromady..jeste vubec nevime :-D kazdopadne rozhodne nechci v satech prejizdet autem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
my to máme také na jednom místě..ale předpokládám že rodina se sejde u nás na baráku. A že se já budu připravovat také doma. ženich u sebe doma a pak buď přijede k nám a pak se společně pojede na místo, nebo jestli si to bude přát tak mě teda uvidí až při obřadu..pokud někdo přijede z větší dálky už den předem pak by teda spal už na hotelu a připravoval se tam. K nám by už samozřejmě nejel..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zenich me nevyzvedaval. Videl me prvne v satech az jak jsem sla k olari. Nachystana jsem byla doma u rodicu, on taky, sraz na miste.. ostatni uz ta provozu - prevlikani do pohodlneho na pokoji v hotelu... rodina z Polska, mela pokoj drive, takze dojeli nachystali se tam pred obradem
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?