Svatba v Penzionu Kraus, jak jste byli spokojeni?

Můžete mi prosím napsat jak se vám líbilo a pokud jste si někdo pronajímala statek na cely víkend jak jste byli spokojeni s ubytováním, stravou atd. Myslím poměr cena/kvalita. Dostala jsem na tento statek tip, tak než budu psát poptávku tak bych rada znala názor vás, co jste měli tu možnost statek navštívit ;-)
Odpovědět
Ahoj, asi ti moc nepomůžu...ale přidávám se. Také o tomto statku přemýšlíme.. Nebyl tam někdo alespoň na obědě? :-)
Odpovědět
Ahojte :) Tak já jsem na Statku Kraus byla několikrát, a to jak na svatbách svých kamarádek, tak i na různých akcích, které Krausovi pořádají. A taky tam s přítelem už máme domluvenou svatbu :-) Nicméně Vám, děvčata, musím říct, že lépe bychom si vybrat nemohli. Krausovi jsou velmi milý a hlavně poctivý pár, který je ochotný přizpůsobit se Vašim požadavkům a snaží se za každých okolností vyjít vstříc. Co se jídla týče, tak se mi moc na tomto statku líbí, že se snaží všechno si dělat sami, tzn.domácí - například domácí nudle do polívky, domácí játrový knedlíčky (žádný mražený polotovary, kterýma se to dnes jen hemží), domácí knedlíky k omáčkám nebo čerstvě upečené housky, apod. A výsledek stojí vždy za to, vařit opravdu umí :) Kamarádce na raut připravili i sushi a obří štiku, to jsem čuměla :-D Na ubytování si taky nemůžu stěžovat, všude čisto, uklizeno.. A poměr cena/výkon je značka ideál. Takže za mě rozhodně ano 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě též ano...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidávám s ANO, svatební hostiny v tomto penzionu jsou dokonalé. Přístup personálu vynikajíci a prostředí kolem klidné a hlavně máte soukromí. Hosté nemusí být pouze uvnitř , k dispozici jsou jim i venkovní upravené prostory. Rozhodně doporucuji i vám @kapinkahaji
Odpovědět
Děkuji za postřehy. Z penzionu se mi neozývají, tak nám je souzené asi jiné místo :)
Odpovědět
@kapinkahaji Hele, já projevila zájem o penzion u Krausů a okamžitě komunikovali. Takže ještě počkej. Určitě bych to nezvdávala, myslím si, že je to škoda. Já jsem tam chtěla mít svatbu a moc, ale přítelovi se to zdálo daleko, takže jsme to nechali být, ale jak říkám, ochota jako by bylo jejich druhé jméno.
Odpovědět
Profilova fotka
@kapinkahaji Dobrý den, dočítám se zde, že se neozýváme :-) . To by mě mrzelo. Prohledal jsem znovu poštu a nikde jsem nic nenašel. Mohu se zeptat kam jste nám psala? Technika je někdy nevyzpytatelná a my budeme rádi reagovat :-).
Odpovědět
Dobrý den, psala jsem na email uvedený na webových stránkách. Zkusím tedy email odeslat ještě jednou. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@pension_kraus Dobrý den, někde jsem zaslechla, že již statek neprovozuje. Je to pravda? Moc mě to mrzí, slyšela jsem na vás samou chválu. Nešlo by si statek pouze pronajmout?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobry den, chci se zeptat, zda Krausovi funguji?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@deaadele Penzion Kraus již není, ale mají místo toho jiný objekt ve Zlaté Koruně. Bohužel ale již nevím, jak se to jmenuje. Fotila jsem tam loni, tak mrknu do archivu :-)
Odpovědět
To byste byla hodna, diky
Odpovědět
Článek se načítá
@fotografkavhm Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o kontakt na nový objekt :-)? Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?