O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Norethisteron a oddaleni MS?
Zdravim, holky porad se nemohu rozhodnout. svatba mi vychazi presne na stred MS, vaham co je mensi …
makyna222
Před 8 lety
19
Živá kapela / Dj Moravskoslezský kraj 2.6.2018
Hledáme živou kapelu nebo Dj na svatbu 2.6.2018 v hotelu u Holubů v Čeladné. Zatím nevíme, jestli v…
djhenry
Před 8 lety
2
Kapela na svatbu v lednu
Zdravím, budeme se brát 20.1.2018 v hotelu Plumlov u Prostějova a chceme živou hudbu, bohužel zjišť…
djhenry
Před 8 lety
3
Kapela na svatbu 21.7.2017 poradí někdo?
Ahoj, sháníme zatím marně kapelu na naší svatbu.Chteli by jsme, aby zahráli české starší i novější,…
djhenry
Před 8 lety
2
Housle/smyčce na obřad venkua
Ahoj, 8.6.2018 Máme svatbu na zámku Trnová za Prahou, venku na zahradě. Doporučíte Prosím někdo spo…
djhenry
Před 8 lety
2
Dj na svatbu 24.8.2018
Dobrý den, hledáme DJ na svatbu 24.8.2018. Hostina a večerní párty se bude konat na Praze 4. D…
djhenry
Před 8 lety
6
DJ 18.8.2018, Praha
Dobrý den, máte prosím doporučení na svatebního DJe na svatbu v Praze 18.8.2018? :-) Případné dopor…
djhenry
Před 8 lety
5
Kytarista?
Ahoj hledam kytaristu na obřad v okoli Brna 1.9.. :)
djhenry
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Kapela České Budějovice
Můžete mi, prosím, doporučit nějakou dobrou kapelu na svatbu v Českých Budějovicích? :-) Děkuji :-)
djhenry
Před 8 lety
4
Brandýs n/L - svatební DJ 15.12.2017
Prosím pomoc dnes mi odřekl náš DJ účast na svatbě je v nemocnici :-( . Délka hraní 16:00-2:00 . M…
djhenry
Před 8 lety
6
Dj na 10.2.2018 svatba okolí Slapy
Hledám Dj na svatbu i obřad . Prosím cenu i s obřadem . Obřad je od 14:00 a hraní tak do 2:00 do rá…
djhenry
Před 8 lety
9
Swing kapela na Svatbu v červenci
Zdravím všechny, Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neznáte dobrou swingovou kapelu na Svatbu? …
djhenry
Před 8 lety
3
DJ 6.1 Praha
Sháním hudební produkci od 17:00 obřad do cca 3 hod.
djhenry
Před 8 lety
8
Svatební salón Oriela v Brně. Máte zkušenost?
Nemá někdo zkušenosts tímto salonem?
veruurbis
Před 8 lety
21
Dlouhá sukně, a jak jí netahat po zemi
Zdravím, Chtěla bych se zeptat, mám šaty které mají krajkovou sukni, ale bohuzěl okraj tak cca 4-…
leesh1397
Před 8 lety
10
Jak si sednout v šatech s velkou sukní.
Vybrala jsem si šaty, krteré jsou nádhernéé ale s obří sukní. Nevíte jak se s tím sedí, chodí na zá…
ellinkasebudevdavat
Před 8 lety
5
Svatba na Rekovicich
Ahoj, meli jste, nebo byli jste, nekdo na svatbu na Rekovicich v Trojanovicich u Frenstatu pod Radh…
tereza602
Před 8 lety
1
Poraďte s množstvím jídla, které objednat na raut
Ahoj holky, nemohla byste mi nektera poradit s mnozstvim jidla, ktere objednat na raut? Budeme mi…
viky90
Před 8 lety
1
2
...
...
10
11
308
Svatba i hostina na jednom místě v Brně. Poraďte
Rádi bychom se vzali na zahradě, někde u redstaurace nebo hotelu. Zkoušeli jsme to v hotelu Atlanti…
blable
Před 8 lety
31
Svatba Brno a okolí-prosím radu
Ahojte :-) Příští rok plánujeme s přítelem svatbu. Poradíte mi prosím nějaké dobré místo a aby b…
blable
Před 8 lety
11
Venkovní svatba - Brno - kde?
Poraďte prosím pěkné romantické místo pro venkovní obřad i hostinu v Brně nebo nejblížším okolí , p…
blable
Před 8 lety
15
Originální svatební obřad v Brně a okolí. Poradíte mi?
Ahoj nevěstinky, prosím o radu, chtela bych nejake pekne mistecko na hezký civilní obřad, ale nechc…
blable
Před 8 lety
1
2
55
Svatba novojicinsko
Ahoj,jsem uz bezradna svatbu mame 18.8.2018 plno veci zarizenych ale to nejdulezitejsi ne a to HOS…
tanulinkaaa
Před 8 lety
6
Kožený pásek
Ahoj, nevěsty. Sháním pro snoubence černý kožený pásek se stříbrnou obyčejnou sponou, který nebude …
snahnah
Před 8 lety
3
Snubní prsteny Danfil
Ahoj holky. Prosím nemáte někdo tyto prsteny? Přemýšlíme že je koupíme, ale ráda bych je viděla. Ne…
lenina94
Před 8 lety
16
Stavba domku svépomocí, jak ovlivní vztah?
Nezakládám téma, že bych z budoucnosti měla obavy, ale spíš me zajímá, jak to probíhá či probíhalo …
romanka40
Před 8 lety
1
2
46
Poraďte ohledně doprovodu hosta
Ahoj holky, jsem zvědavá na váš názor. :-) Snoubenec má bratrance, který měl asi rok přítelkyn…
stastnevdana
Před 8 lety
13
Vizazistka a kadernice pro 3-4
Hledam Vizazistku a kadernici pro nevestu a 2-3 svedkyne, a to 11.8.2018. Svatba je ve 12h, Praha 1…
makymark
Před 8 lety
1
Vizazistka a kadernice pro maminky a svedkyni
Ahoj holky, potrebuji poradit. Pro sebe mam kadernici a vizazistku zabezpecenou. Muzete mi poradit…
apple2
Před 8 lety
10
Měla by nějaká nevěsta zájem o tyto svatební šaty?
Zdravím, již něco přes rok mi leží ve skříni tyto svatební šaty, kterých je mi líto. Vyhrála jsem j…
cumacikm
Před 8 lety
3
1
2
…
591
592
593
594
595
…