Vizazistka a kadernice pro maminky a svedkyni

Profilova fotka
Ahoj holky, potrebuji poradit. Pro sebe mam kadernici a vizazistku zabezpecenou. Muzete mi poradit nejakou kadernici a vizazistku z Vysočiny pro maminky a svedkyni pripadne babicky? A otazka, kdo by to mel platit? Dikyy :-)
Odpovědět
@luckabruny Ahoj. Já měla domluvenou vizážistku a kadeřnici pro všechny - já jsem šla na řadu jako poslední, všechny ostatní se česaly a líčily přede mnou. Obřad byl až od 16.hodin, takže nebyl spěch. Platila jsem to nakonec já a vyšlo to se vším všudy na 3.500Kč pro všechny. Každopádně ta paní je z Ludgeřovic u Ostravy, takže to je kapánek z ruky. Tak šťastnou ruku při výběru a případně se zkus dohodnout se svojí vizážistkou, zda má kapacitu i na jiné hosty (u mě začínala líčit a česat ostatní v 8.hodin ráno).
Odpovědět
Profilova fotka
@luckabruny Dobrý den, nenapsala jste datum. Jinak s placením je to různé, většinou vše platí nevěsta, ale záleží, jak se doma domluvíte. Také si někdy vše platí klientky každá to svoje.
Odpovědět
Profilova fotka
O jake se jedna datum a konkretni misto ?
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, jaké místo přesně, kvůli vzdálenosti? Termín zatím volný mám. Děkuji za odpověď a přeji hezký den :) Alice LA DEKOR
Odpovědět
Profilova fotka
Místo a termin zatim nemame upresneny. Urcite pristi rok. Ale presneji nevime.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckabruny Až tedy budete vědět místoa čas, kontaktujte mne (doporučuji si mne přidat na facebooku) a já Vám zašlu přesnou cenovou nabídku :-).¨ Přeji hezký den, Alice
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý večer, taky vám můžu nabídnout své služby, vše potřebné v případě zájmu naleznete na mém profilu.
Odpovědět
Profilova fotka
@apple2 ahij, mohal bys mi dát kontakt na tu paní co vás líčila? taky bych potřebovala hromadné líčení..
Odpovědět
@pennya Určitě :) http://www.kristynadvorackova.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?