Originální svatební obřad v Brně a okolí. Poradíte mi?

Ahoj nevěstinky, prosím o radu, chtela bych nejake pekne mistecko na hezký civilní obřad, ale nechci mit stejne jako pulka Brna jako je zamek v Líšni, stara radnice a pod. Poradte mi prosím
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, taky jsem zamítla zámeček v Líšni. Místo toho budu mít obřad i hostinu na terase hotelu Myslivna. Je od tama nádherný výhled a terasu mají uzpůsobenou i na obřady (svatební oblouk). Navíc mají i salonek vhodný na mokrou variantu ;-)
Odpovědět
ahoj nevěsty, jako tošku netradiční bych doporučila Zastávka u Brna - Hotel Harmonie - není to sice přímo Brno , ale autem 15 min. Výborné!!!!!
Odpovědět
No zkoukla jsem ty mistečka a jsou fakt pekný, jenže mi potřebujem misto jen a jen na obřad protože místo hostiny už mame dané...
Odpovědět
já jsem se vdávala v dubnu na hradu Špilberk v přemyslovské kaply. Nádherný místo, dá se domluvit i na obřadu venku. Jinak jsem ještě přemýšlela o staré radnici v Brně, je tam sálů víc, ale úžasnej je freskovej sál. Je o něco menší než na Špilberku. Taky se dělají obřady na hradu Veveří. Poslední místo, o kterým jsem přemýšlela jsou Denisovy sady. Místo na obřad jsem v Brně hledala asi 3 měsíce, bohužel ten výběr je úděsnej, přitom tam je tolik krásných míst. Hodně štěstí.
Odpovědět
V Brně se dá obřad domluvit taky v divadlech (Reduta, Mahenka...), malá svatba by se vešla do letohrádku Mitrovských, několik hotelů, Stará radnice... V podstatě se dá oddávat kdekoliv, jen něco zaplatím, pověsí se znak republiky a přijdou úředníci (trochu to zlehčuji). Myslím, že v Brně není až takový problém s místem (kde), ale kdy (jestli se dostanu přes matriku Brno střed, je zavalená žádostmi). Právě kvůli těmto průtahům je asi nejvíc obřadů v Líšni. Hrad Veveří a přehrada zase spadají pod Bystrc a tam se celý měsíc neoddává, jen nějaké vybrané víkendy.
Odpovědět
Profilova fotka
No a co třeba Denisovy sady (pod Petrovem)? Je tam takovej kamennej altánek a prý tam svatby bývají moc pěkný...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
My se budeme brát v Technickém muzeu. Taky jsem hledala něco "netradičního" a až když jsme všem řekli zvolený termín, zjistila jsem, že představa, že čtyři měsíce předem bez problému najdu a zamluvím místo i radnici, byla hodně naivní... Takže je to ještě netradičnější, než jsme plánovali. Ale myslím, že to bude fajn a že si to užijeme. :-D
Odpovědět
ahoj holky, my mam esvatbu v Mestsjkem divadle Brno, zatim nam jdou na ruku ve vsem, tim ze to nevlivni provoz divadla tak ani nic nechteji, jen se mame s technikama na kulisach domluvit samy takze celkove naklady po upltcich kulisakum a zvukarum odhaduji na 2 tacy max :-D A hostinu amme pak v restauraci Nekonecno pod divadlem a pak i vecerni raut.
Odpovědět
Jinak na matrice Brno stred jsme nemely nejmensi problem, zaplatily jsme tacek a divadlo bylo schvaleno...termin take nebyl problem, jen si to clovek musi pohlidat a opravdu zamluvit pul roku predem pak dostane cokoliv chce....behem prvniho dne kdy jsou vypsane termin y azamlouvaji se se taky prakticky vse obsadi a zbydou jen nejake zbytky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
ahojky.nenapadá vás některou místo v Brně, které by bylo vhodné na svatbu a není úplně tradiční? Nechci žádný hotel ani obřadní síň. Raději bych ale něco pod střechou nebo aspoň v altánu, ale abych nemusela pod agenturu (jako třeba na petrově...). Nic mě nenapadá...jediné místo, které je v jednání je Veveří, ale dlouho jsem tam nebyla a nevím, zda by tam svatba byla vůbec hezká..
Odpovědět
Mahenovo divadlo, Reduta, ... divadla vůbec by mohla být zajímavá. Parník, letohrádek Mitrovských, rektorát VUT nebo dvorana FSS MU...
Odpovědět
Článek se načítá
u té reduty si myslím, že je trochu problém s parkováním. Na Zelňák nikoho nepustí, je tam zákaz vjezdu, max. jedno auto s nevěstou...dvorana FSS mě nikdy nenapadla, ale je pravda, že ta budova je nádherná. Myslíte, že tam už někdy svatbu měli?
Odpovědět
na zelňák není o víkendu zákaz vjezdu, normálně se tam může..
Odpovědět
Ahoj holky, nevíte, kde bych mohla najít nějaké info, k těm svatbám v divadle? Kolik to stojí, nějakou kontaktní osobu, případně fotky. Ta myšlenka se mi líbí, ale kde přesně ty obřady jsou? To jako složí pár sedadel přímo v divadelní síni, aby bylo místo? Nebo jak? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@misenna ahoj, já jsem teda viděla jen nějaké foto z obřadu v Městském divadle na Lidické a měli to tak že, svědci, snoubenci a oddávající byli na pódiu a ostatní seděli normálně dole pod pódiem. Mrkni se do fotoalb ze svateb, určo tam nějaké svatby v divadle najdeš. Jo, a info ti určitě poskytnou na komerčním odd. jednotlivých divadel.
Odpovědět
@jita127 měla to tam uživatelka MITOTE
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@kenndra a na kolik to vyjde finančně?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych mohla doporučit ještě Arboretum Mendelovy univerzity v Brně nad Bobycentrem. Je to nádherná zahrada (tedy spíš park), když jsem měla chvíli času mezi cvikama, tak jsem tam šla, jedna část je třeba v japonském duchu, něco jako altán tam sice taky je, ale to není vhodné pro svatbu. Ale je tam jinak spousta dobrých míst, budu mít svatbu nakonec za Brnem, ale do tohoto bych klidně šla. Navíc pokud někdo máte svatbu na jaře, tak to tam vážně nádherně kvete, všechny ty exotický kytky a stromy...vždycky jsem byla unešená :) Teď už tam svatby dokonce snad i dělají. Veřejně přístupné to není, můžeš jít buď areálem školy přes lávku (zdarma, ale víkendy a léto zavřeno), nebo ze zastávky Bieblova placeným vchodem pro veřejnost. Ale každopádně určitě nehrozí, že by se tam promenovaly davy.
Odpovědět
v Brně patří k nejoblíbenějším Špilberk a nově se také obřady dělají na Biskupském dvoře, přímo pod Petrovem, vstup ze Zelného trhu nebo v renesanční dvoraně na Husove, to je snad nejhezčí prostor v celém Brně, odkaz pošlu do IP
Odpovědět
Profilova fotka
@ivar Můžu poprosit o odkaz? Děkuji
Odpovědět
@ivar mohu taky poprosit o odkaz?? děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Hodně originální jsme měli obřad my a to v zahradě rodinného pensionu a restaurace U Němců v Domašově. Je to kousek od Brna za super ceny a opravdová romantika.
Odpovědět
Profilova fotka
@danaruj Ahoj, Veveří není nic moc. Zkus třeba arboretum na Lesné, ale je tam problém s mokrou variantou.
Odpovědět
Nenasla jste nektera nejakou louku, sad nebo uplne idealne stodolu na obrad? A jinak pokud nekdo hleda pekne, vicemene uzavrene prostranstvi i s mokrou variantou v centru Brna, tak v pulce kopce na Spilberk je rekonstruovana budova byvaleho vodojemu s altanem, patri to pod Spravu zelene a parku nebo tak nejak se to jmenuje, pronajem na cely den je 5000,-, jen na obrad to je za 2500,- (agentury si za obrad uctuji 6-7 tis.)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj. Máte někdo zkušenosti se svat. hostinou v tomto hotelu v Brně? http://brno-hotel.hotelavanti.cz/ dostala jsem doporučení, ale já vůbec nevim , neznám to.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Vázne? Takže i na svatbu by to teda bylo pěkné? Asi nejlíp udělám, když se tam zajedu podívat. Stejně vidět to potřebuji. Hlavně aby to bylo prostorné. Bude nás celkem dost. Tak točené pivo se taky určitě bude hodit:-))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Zdravím, dievčatá, znovu by som otvorila túto tému, reštauráciu máme (možno) vybranú a teraz špekulujeme nad miestom obradu :) Už sme premýšľali Planetárium a Tugenhatku (obe drahé) a parník na priehrade (Bystrc má obsadené termíny). So snúbencom točíme filmy, tak by sa nám páčila nejaká umelecká varianta, nenapadá vás niečo? Páčilo by sa mi trebárs v Scale...
Odpovědět
a co třeba toto v mahenove divadle https://www.facebook.com/media/set/?s... nebo více na našich stránkách.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?