O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vizážistka 4/2018 Karlovy Vary
Prosím, nevíte někdo o nějaké vizážistce v Karlových Varech?
vercak14
Před 7 lety
1
Místo pro svatební obřad
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat zdali nemáte někdo nějaký nápad na svatební obřad. Chtěli jsm…
svatebnistodola
Před 7 lety
4
Kadeřnice Ústí nad Orlicí a okolí
Zdravím, prosím doporučte mi kadeřnici v okolí Ústí nad Orlicí na svatební účes. Nechci nic složité…
katiiik57
Před 7 lety
1
Místo na svatbu okr. Jičín, Český ráj, Krkonoše, Liberecko
Ahojky, hledáme místo na svatbu. - 20 - 30 hostů - cenově přijatelné do 50max. strop,cca 3…
zanetkamodrooka
Před 7 lety
1
Svatba v nějaké zahradě Praha-Východ, Říčansko a okolí, nevíte o něčem?
Ahoj všichni :-) Tak už taky začínáme plánovat. Přítel všechno nechal na mě, protože svatby miluj…
svatebnistodola
Před 7 lety
2
DJ na svatbu 16.6.2018
Ahoj všem, sháníme DJ na svatbu, termín 16.6.2018, místo: Zaječí Jižní Morava. Umíte někoho dopor…
martinasimvan
Před 7 lety
8
DJ na svatbu 30.6. Čáslav
Zdravím, sháníme DJ s vlastní aparaturou na svatbu blízko Čáslavi. Prosím o nabídky včetně cenové…
djliborek123
Před 7 lety
4
Netradiční barvy obleků, kde sehnat?
Ahoj ahoj, máme mít žluto-modrou svatbu. Přítel si vymyslel, že nechce klasický oblek, ale nutně p…
mefi01
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Jmenovky aliexpress
Ahojte, nevíte nahodou zda jde na takovy už hotovy jmenovky tisknout,nebo je to spíš jen na nadepsa…
lydieg
Před 7 lety
5
Fialovo-zelena
Hezky den,je tu prosim nekdo kdo mel svatbu v barve fialovo-zelena? Kdyztak mi prosim ukazte fotky …
rosmarino
Před 7 lety
5
Penzion Slunečno Český ráj zkušenosti
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti se svatbou v penzionu Slunečno v Česk…
aaajuska86
Před 7 lety
10
Cena za kytici
Ahoj holky, predevsim asi floristky :) poradite mi, jaka je realna cena za takovouhle kytici? Ob…
september2019
Před 7 lety
9
Svatební líčení Jablunkov 12.8.2018?
Ahoj, hledám šikovnou vizážistku, která by mě v můj svatební den nalíčila přímo v místě svatby :) …
nicolevisage
Před 7 lety
2
Dj na svatbu Vitkov 12.5.2018
Dobrý den hledám dj na svatbu 12.5.2018....bohužel zamluveny dj nemůže. Prosím nabídněte? Deku…
svatebnidj
Před 7 lety
5
Svatba 9.6.2018 - Kapela nebo DJ na svatbu
Dobrý den, na naši svatbu sháním kapelu nebo DJ. Svatba se koná 9.6.2018 kousek od Jindřichova Hrad…
svatebnidj
Před 7 lety
2
Kdy jste rozvážely svatební oznámení?
Mohu se zeptat, kdy jste rozvážely svatební oznámení? Jak dlouho dopředu? Děkuji za jakoukoliv odpo…
katiik
Před 7 lety
6
Hledáme DJ 30.6.2018 Praha a okolí
Hledáme DJ který je profesionál,který dokáže zahrát na přání,má kvalitní aparaturu a efekty atd. J…
daniel17
Před 7 lety
9
Množství dezertů ve sladkém baru
Ahoj všem, na svatbě chceme mít sladký bar (cup cakes, mini dortíky, dezerty v kelímku apod) a nyní…
maresovasofie
Před 7 lety
7
Krejčovství Medulka Praha, vaše zkušenosti?
Hezký večer, hledám spolehlivou švadlenku, která by mi upravila šaty na míru. Narazila jsem na toto…
lokesa
Před 7 lety
1
Květinářství Aranžérie
Ahoj máte někdo zkušenosti s květinářstvím Aranžérie Praha 4? Chtěli by jsme kompletní květinovou v…
lindamarkova
Před 7 lety
1
Profesionál nebo kamarád?
Ahoj, svatbu máme za dlouho, ale trápí nás otázka fotografa. Ti profesionální jsou většinou dal…
pani_k
Před 7 lety
13
Jídlo na svatební hostinu
Ahoj holky, zajímalo by mě, jaké budete podávat menu na svatební hostině a ještě víc by mě zajím…
fleur_coeur
Před 7 lety
7
Co doprostřed vývazků
Vy, co si vyrábíte svatební vývazky sami doma, co dáváte doprostřed na ozdobu. nechtěla bych jen šp…
jamaicaverca
Před 7 lety
2
Svatba na zámku v Opočně
Dobrý den, měla jste některá svatbu na zámku v Opočně v tabulnici? A byly jste spokojené? Rozhoduji…
gabi999
Před 7 lety
1
Šaty z Light in the box
Ahoj holky, máte prosíííím někdo zkušenost s šaty z lightinthebox.com? Sestra měla z tidebuy.com, a…
monulililonka
Před 7 lety
1
2
...
3
77
Kadeřnice (HK, RK, NA)
Ahoj, stále se mi nedaří najít šikovnou kadeřnici ve východních Čechách. Máte prosím nějaké tipy? …
strelenka
Před 7 lety
2
Levné svatební šaty - Praha a okolí
Doporučte mi, prosím Vás kde sehnat co nejlevnější svatební šaty v Praze a okolí, Děkuji Petra Ch…
vavrinec
Před 7 lety
10
Svatba v Havířově a okolí. Posílejte tipy, rady
Ahoj holky a nastávající nevěsty, tak která to bude mít v Havířově nebo v blízkém okolí?? Tipy a ra…
mendy_
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
106
Kameraman 27.7.18 Praha
Zdravím, moc bychom si přáli svatební video.. Točilo by se ve Viničním altánku od 15h kdy začne o…
mariehd
Před 7 lety
14
Statek u Horkých (Kokořínsko)
Zdravím všechny, Máte někdo zkušenosti se Statkem u Horkých? Dostali jsme na něj doporučení od zn…
september2019
Před 7 lety
2
1
2
…
537
538
539
540
541
…