@megulka1 ahoj, já tam chodím občas na kafe a tak... nemám žádné negativní zkušenosti, ale asi ani moc pozitivní :/ kdysi tam bývala otřesná obsluha, teď trochu lepší, ale svatbu si tam moc představit nedovedu... ale možná ti někdo řekne lepší hodnocení :D
My jsme si nakonec vybrali penzion Setina v Pusté Polomi. Budeme tam mít jak obřad, tak i hostinu. Je to tam nádherné, i když ne zrovna nejblíže. Je to však první a jediné místo, které mě oslovilo jak příjemným interiérem, tak i nádherným okolním prostředím :-)
@elis_two souhlasím, my tam budeme mít svatbu 27.4, už jsme byli zaplatit zálohu, majitel perfektní přístup, klidný, řekne vše na férovku, dá se s ním jednat :-) navíc nám ukázal pokoje, sály, bar. okolí skvělé, je tam i pro děti vyžití :-)
a od ostravy cca půl hodina cesty není tak hrozné :-ú navíc je to v lese, takže nikdo otravovat nebude :-)
jinak na záguří je to perfektní taky, moje sestra tam měla svatbu a pořádáme tam pravidelně i sejšn na narozeniny a jen chválíme, personál i přístup bezvadný :-) a ceny taky, selátko upekli na raut, mají tam i parket na tanec, super
@megy My pojedeme z Petřvaldu, takže to máme ještě tak 15min. navíc, ale mě to vůbec nevadilo. Spíš v tom viděla problém přítelova strana :-p Jak říkám, u ostatních restaurací se mi buď nelíbil sál, nebo okolí restaurace. V Setině bylo vše bezvadné a majitel je opravdu vstřícný. Budete tam mít i obřad?
Souhlasím, že Na Záguří je taky dobrá volba. Mají vyhlášenou kuchyni. My jsme však chtěli obřad i hostinu na jednom místě, proto vyhrála Setina :-)
@elis_two nene, obřad kvůli dalším lidem, co přijdou na svatbu budeme mít v ostravě, tam jen hostinu a ubytování :-) už se nemůžu dočkat, my tam byli zrovna včera a c hystají se na sezonu, malují a pod., takže paráááda : při velkém sále je zahrádka, takže ta se využije taky :-)
@megy Jeee, pan Tropp pořád něco vylepšuje :-) Prosím Tě, snoubenec našel super kapelu. Je však 6 členná. Už si moc nevybavuju velikost tanečního prostoru. Ty to máš určitě čerstvě v paměti. Vleze se tam celá kapela i s aparaturou?
Taky jsem uvažovala o dubnu pro naši svatbu. Je nádhera, jak je vše v rozpuku. Nakonec však vyhrál prázdninový červenec. Já budu mít volno a nebudu se nervovat, že mi ženich odjede hrát fotbal :-D Bude naštěstí po fotbalové sezoně. Ale budete to mít jistě nádherné!!! x-)