Cena za kytici

Ahoj holky, predevsim asi floristky :) poradite mi, jaka je realna cena za takovouhle kytici? Obdrzela jsem nabidku, kde si ji pani uctuje na 2.000,- Zda se mi to moc.. nebo jsem z levneho kraje? :D Dik moc S.
Odpovědět
Měla jsem takovou a vyšla mě na cca 800 Kč i s korsáží pro ženicha.
Odpovědět
Profilova fotka
S několika květinářkami jsem občas spolupracoval na focení atd. Ta cena vždy hodně záleží i na sezóně a konkrétních kytkách a pak samozřejmě taky na jméně květinářství, jakou má pověst a poptávku, některé lepší pak mají cenu prostě trochu vyšší, protože kdyby zlevnily, tak se z toho množství zblázní :D Pokud jde o samotnou jednu kytici v podobné velikosti, ty se podobné můžou pohybovat i okolo 1500kč, ale ani 2500kč by nebylo nic neobvyklého, řekl bych že 2000kč je docela fér, ale samozřejmě klidně seženete levnější, nabídka je dneska dost široká :)
Odpovědět
@malinaphoto diky za reakci :) jsme na malem meste na Ustecku, tak se mi to zdala tak trochu “prazska” cena, no :D
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to přijde docela dost, ale fakt záleží i na sezoně. Na to by vás ale floristka měla upozornit, že na tohle a tohle zrovna v době svatby nebude sezona, tudíž to vyjde dráž a případně by měla navrhnout alternativu. Asi bych se zkusila zeptat ještě jinde... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@september2019 Dobrý den, záleží, jak zněla Vaše dohoda. Já bych Vám třeba květinu tohoto složení na půlku září určitě neslíbila - jsou tam pryskyřníky, tulipány....ty tou dobou ještě nejsou k dostání a pokud ano, tak za hodně vysokou cenu a ve špatné kvalitě. Také je v této kytici staroanglická růže, kde se cena za květinu pohybuje kolem 150-250 kč za kus......Takže za mě v září vlastně 2000,- málo.....spíš bych šla jinou cestou, kterou chodím se svými nevěstami - naposílají mi fotky květin, které je oslovily - tato se v nich taky objevuje :) - a pak z toho vybereme květiny, které jsou v té době sezónní a budou stylově odpovídat. Pak je určitě možné řešit kytici i na základě Vašeho předpokládaného rozpočtu a tomu květiny přizpůsobit. Ale pokud budete chtít třeba i ten eucalyptus co tam máte, pěkné růže, já bych přidala v září třeba jiřiny, hortenzie, tak u tohoto typu kytice stejně počítejte s cenou mezi 1500-1800,-....pokud je i toto moc, tak to floristce řekněte a vymyslíte kytici podle Vás a ne podle pinterestu ;).....přeji správný výber :)
Odpovědět
@rozkvetla_dilna Dobrý den.. děkuji za reakci :) ono je tedy hrozně brzo, ale pomalu už rozhazuju síťě a informuju se.. každopádně já tam šla s tím, že právě chci takovouhle vazbu, ale že v ní chci něco, co koresponduje s tím zářím, takže jsem netrvala vyložene na těhle květinách (dokonce jsem se ptala i na jiřiny a karafiáty, nějaké bobule - u jiřin mi bylo řečeno, že ty by nevypadaly pěkně a špatně se shání :D).. nicméně paní květinářka mi řekla, že tahle kytice v září problém není :D No, asi budu ještě chvíli hledat :)))
Odpovědět
Profilova fotka
@september2019 Co člověk, to názor, ale přesně tato kytice bude v září problém ;) To, že půjde udělat podobná stylově s tomto duchu, to zcela určitě. Já třeba jiřiny mám hrozně ráda a do svateb je dávám - klidně koukněte na mou práci. Nevím přesně odkud jste, ale kromě Prahy se pohybuji i kolem Litoměřic, Roudnice, Č. Lípy případně i Ústí - takže pokud byste nebyla úplně z jiného konce, nebo někdo se svatebčanů, který by Vám mohl květiny dovézt, nabízím Vám své služby :). Přikládám trochu podobmé vazby tomu Vašemu stylu z mé dílny. První byla z půlky srpna, druhá z listopadu. A pak jiřinka ve váze....:) Zdravím z Rozkvetlé dílny
Odpovědět
@rozkvetla_dilna nádhera :) určitě si Vás uložím a až zas budu mít čas, tak si prohlídnu Vaši práci a kdyžtak se Vám potom ozvu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?