O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kameraman 15.9.2018 Praha
Dobry den, hledam kameramana na nasi svatbu na 15.9.2018. Hostina i obrad bude na Praze 9. De…
perkyfilms
Před 7 lety
5
Jaký závoj k těmto šatům prosím 😉
Ahojky holky, jaký by jste zvolili závoj k těmto šatům, prosím o radu a jaký by se k nim hodil účes…
verousek88
Před 7 lety
3
Svatba Brno a prilehle okoli, event. TISNOV
Zdravim, jdu s prosbou, potrebuji poradit o miste na svatbu, v Brne, prilehlem okoli, event Ti…
simsamsim
Před 7 lety
16
Spolehlivá čistírna Praha - hedvábné šaty
Ahoj, prosím o doporučení kvalitní čistírny v Praze nebo blízkém okolí. Potřebuji vyčistit svatebn…
arzi
Před 7 lety
2
Dolce Villa - zkušenosti
Hezký den, tak mám ještě jeden dotaz na zkušenosti s Dolce Villa a s cenou za svatbu, pokud máte ně…
kv_production
Před 7 lety
2
Kde bych sehnala prosím bavlněné krajkové stuhy prosím?
Kde bych sehnala prosím bavlněné krajkové stuhy prosím? Takové ty vintage jakoby paličkované v …
svatebni-doplnky
Před 7 lety
5
Svatební hostina na Jižní Moravě ... 2018
Zdravím všechny, rád bych obnovil poptávku na vaše názory ohledně vhodného a příjemného místa na us…
joossee
Před 7 lety
1
Jaké dárky pro svědky a družičky?
Prosím o radu. Budeme mít oba druhou svatbu, jen my a naše děti. Dcera a syn půjdou za svědky, druh…
mval
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Makeup + účes 22.9. Ostrava
Ahoj, hledám vizážistku (nebo případně spolupracující kadeřnici a kosmetičku) na 22.9. ideálně …
blakube
Před 7 lety
8
Voucher společenské šaty
Fakt se omlouvám, v bazaru jsem nevěděla kam to dát, ale prodám za 1000,- voucher v hodnotě 1400,- …
tarbo
Před 7 lety
1
DJ na 28.12.2018?
Ahoj, hledám DJ na svatbu v Kostelci nad Černými lesy, svatba pro cca 50 osob.. Díky za případné na…
svatebnidj
Před 7 lety
9
DJ na svatbu 22.9.2018 Těrlicko - Hradiště, okr. Karviná, Moravskoslezský kraj
Hezký den, hledáme DJ na svatbu na 22.9.2018. Děkuji za nabídky :-)
svatebnidj
Před 7 lety
3
DJ nebo kapela,srpen 2018.Okr.Louny
Dobrý den, hledám kapelu,nebo DJ která zajistí zábavu na odpoledne a večer,a zahraje tak nějak všec…
svatebnidj
Před 7 lety
9
Hledáme Dj na svatbu 22.06.2019
Dobrý den, poptáváme DJ na svatbu, co se bude konat až příští rok 22.6.2019. Svatba bude v jižních…
svatebnidj
Před 7 lety
5
DJ na svadbu
Ahoj, prosím hľadám DJ na česko-slovenskú svadbu blízko Brna - 15.9. Viete poradit? Dakujem.
svatebnidj
Před 7 lety
7
DJ na svatbu v Praze dne 15.9.2018
Dobrý den, hledám DJ (vč.vlastní aparatury) a zároveň i tak trochu moderátora svatebních her apod.…
svatebnidj
Před 7 lety
5
DJ nebo Kapela 16.6.2019
Dobrý den, ještě jsme se nerozhodli zda DJ nebo kapela. Prosím tedy je tu někdo kdo má čas 16.6.20…
svatebnidj
Před 7 lety
9
DJ 22. 9. 2018 Zlínsko
Zdravím, sháním DJ na naši svícu, která se koná 22. 9. 2018 kousek od Valašských Klobouk (v KD).…
svatebnidj
Před 7 lety
4
DJ 2.3.2019 Olomouc
Scháníme Dj na svatbu 2.3.2019 v Olomouci. Hraní od 15:00 do 03:00. Včetně komentování a nějaké záb…
svatebnidj
Před 7 lety
6
Svatební prezentace fotek
Ahoj,má prosím někdo odkaz na program,který by mi pomohl vytvořit svatební prezentaci z fotek nevěs…
anitkaj
Před 7 lety
1
Asos.com
Ahoj budoucí nevěsty, pokud stále hledáme svatební šaty za super ceny - doporučuji šaty z asos.com.…
alaw
Před 7 lety
12
Svatba Mělnicko, Litoměřicko.. poraďte :)
Ahoj :) Poradíte mi, případně podělíte se o zkušenosti ohledně místa svatby v těhle oblastech? I…
hrosikjanca
Před 7 lety
3
Hudba k obřadu na flashdisku?
Jak je to prosím s hudbou k obřadu? Můžu si donést na flešce stažené melodie a oni nám je pustí při…
giacomo
Před 7 lety
3
Nevěsty ze Strakonic, Písku, Prachatic. Kde se vdáváte?
Ahoj. Kde a kdy si vdáváte a kde plánujete hostinu?
zuzana029
Před 7 lety
1
2
...
...
7
8
211
Fotograf Tábor 8.9.2018
Dobrý den, hledáme fotografa pro naši svatbu, termín 8.9.2018. Jedná se nám hlavně o focení příje…
funkyjournal
Před 7 lety
4
Víkendová svatba
Ahoj všichni :) Stále se mi nedaří sehnat to pravé místo pro náš den D. Už jsem pročetla hromadu d…
zuzana029
Před 7 lety
1
2
34
Místo pro svatbu - Plzeň a okolí
Zdravím všechny :-) chtěla bych se poptat na typy ohledně místa na uspořádání svatby v Plzni a oko…
zuzana029
Před 7 lety
5
Zasedací pořádek u obřadu.
Ahoj Můžete mi prosím poradit, jaké jsou zvyklosti v zasedacím pořádku u obřadu? Všude nacházím …
simsamsim
Před 7 lety
3
ŽIVÁ HUDBA 22.9.2018 (Královéhradecký kraj)
Zdravím Vás, poptávám ŽIVOU hudbu na naší svatební party, která se bude konat v Uhlířích (Lázně Běl…
yvon34
Před 7 lety
4
Vizážistka, co mě nalíčí i učeše - svatba 18.8.2018 (okolí Plzně)
Dobrý den, trochu na poslední chvíli, ale sháním vizážistku, co mě nalíčí i učeše. Svatba je 18.8…
majasfancy
Před 7 lety
2
1
2
…
456
457
458
459
460
…