Nevěsty ze Strakonic, Písku, Prachatic. Kde se vdáváte?

Ahoj. Kde a kdy si vdáváte a kde plánujete hostinu?
Odpovědět
1
2
7
My jsme plánovali původně svatbu ve Strakonicích na hradě. Jenomže tam oddávají jen sudé soboty :-( tak hledáme jiné místo. Navíc stejně paní matrikářka řekla, že přijímají rezervace na termíny 2011 až od prosince, kdy budou mít kalendáře. Tak to asi svatební oznámení jako vánoční dárek nestihneme :-| Ach jo. ;-(
Odpovědět
Netradiční místa na uzavírání sňatků v okrese Strakonice: Strakonice - Podskalí, Kemp Milavy - svatba pod širým nebem, Rybářský ráj Jinín - svatba u rybníka, Hoslovice - vodní mlýn, Čestice - Kalvárie Netradiční místa na uzavírání sňatků v okrese Písek: Kovářov - na rozhledně Onen svět, Písecké hory - na louce u Bílého domu, Sepekov - v bývalém mlýně na říčce Smutné (Mlýn Maděrovka), Klokočín - na nádvoří tvrze u Maletic, Protivín - v zámecké zahradě, Dobev - na louce nedaleko obce, Jickovice - na sklále nad Orlíkem Netradiční místa na uzavírání sňatků v okrese Prachatice: Prachatice - na vrcholu rozhledny Libín, Lhenice - na fotbalovém hřišti, Strunkovice nad Blanicí - ve vzduchu v letadle, Kvilda - u pramenů Vltavy, Boubín - u kořene stromu v Boubínském pralese, Antýgl - u šumavské řeky Vydry (zdroj Strakonický deník z 19. 8. 2010)
Odpovědět
Ahoj, my plánujeme svatbu na konci srpna, obřad na Zvíkově, hostina v Písku. Co ty?? :-) L.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, konečně jsem našla tu správnou diskusi :-) My se chceme brát někde na Strakonicku, pravděpodobně v červnu, ale zatím nemáme vůbec nic, ani ten termín :-) Uvažovali jsme o Lnářích, ale trochu se bojím, že tam běží svatby jak na běžícím pásu, že si to tam vůbec neužijeme kvůli časovému presu, takže pátrám i jinde, ale nic moc mě nenapadá, kromě strakonického hradu, ale to bude asi až poslední možnost, jelikož se tam vdávala loni ségra, nechci to mít na stejném místě :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak koukám, že jsem přišla s křížkem po funuse, nikdo nikde :-|
Odpovědět
Ahoj lenkaduskovapolaskov a ptjj :-) Tak my budeme mit svatbu urcite nekde ve strakonickem okrese, otazkou je ale kde. Vime, ze urcite ne v kostele. Hlavne skoro nikde nemaji jeste terminy na pristi rok. Mame zarizenou zatim jen fotografku, hostinu a par drobnosti (vyzdobu aut, vonicky-vyvazky). O zbytku zatim jen uvazujeme, cekame, nez budeme mit 100% zamluveny termin na matrice.
Odpovědět
Profilova fotka
kupid6: pockej, ale kdyz zatim nevite, kde ve strakonickem okrese, tak jak muzete uz zamlouvat termin na matrice, kdyz nevite, na ktere? priznam se, ze tomu moc nerozumim :-| a ted jsi me teda zaskocila, jestli nedelame neco obracene nez ma byt
Odpovědět
tak obrad a hostina nemusi byt zrovna v jednom meste a take nechceme jet cca 50 km na obrad a pak zase dalsich 50 km na hostinu... mame na vyber obrad z nekolika malo mist v okoli naseho bydliste... proto uz hostinu mame zamluvenou :-) (snad jsem to uz lepe vysvetlila)
Odpovědět
vcera jsem videla, ze nekdo zalozil diskuzi Lnare 11. 6. 2011 (pry uz tam maji zamluveny obrad, pojedou ze Strakonic, jen nevi, kde maji mit hostinu)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, ted uz to chapu :-) tu diskusi jsem zalozila ja :-) ten obrad mame zamluveny predbezne, ale tenhle tyden to domluvime napevno, doufam......i nejake mistecko na hostinu uz jsme sehnali, jen to jeste neni 100%, ale snad to vsechno vyjde...........jinak ale nemam zatim vuuubec nic, trochu me s tim vsichni desite, kolik uz toho mate zarizeno, snad to casove zvladneme
Odpovědět
11. 6. 2011 bude hodne svateb, takze se zamlouvanim terminu bych moc necekala... navic kdyby Lnare nebyly od naseho bydliste daleko, tak moc dlouho nevaham... tak my jsme zacali netradicne s planovanim svatby.... vedeli jsme, ze svatbu chceme v roce 2011, nejlepe v lete... pak jsem nahodou navstivila stranky beremese a narazila i na diskuzi o fotografce Zuzce Scharf a kdyz jsem videla jeji fotecky, tak jsme se do nich zamilovala... a chtela mit podobne z vlastni svatby... protoze to bylo nekdy v polovine srpna... tak jsem koukla na volne terminy Zuzky a mela uz volne v lete jen nekolik patku... podle toho jsem zacla zarizovat nasi svatbu... dekorace na svatbu jsem nakoupila zde na bazaru (mam je doma teprve 1 tyden), vyvazky na aukru (jeden za 2 Kc a jsou krasne)... ted do Vanoc bych rada vyrazila do svatebnich salonu na zkousku satu... Mas uz nejake vyhlidnute saty? Pokud ano, v jakem salonu?
Odpovědět
Profilova fotka
My to meli s fotografem min slozite, bude nam fotit priteluv kamarad (teda doufame, jeste to nevi, ale je to na oplatku, pritel fotil jeho svatbu, tak snad bude souhlasit). Takze my jsme zacali od od terminu a mista obradu. Jak rikam, mame predbezne zamluveno, asi tyden, takze tenhle tyden budem domlouvat na pevno. Lnare se nam opravdu libi. Ja bydlim asi 5 km od Strakonic smerem na Prahu, takze to neni tak daleko, da se to zvladnout za pul hodinku a neco, coz mi jeste nepripada tak hrozne. Kde bydlis ty? Svatbu bychom chteli ladit do bilo-zelene, mozna jeste trochu smrncnout cervenou, ale tim si zatim nejsem jista. Se satama jsem jeste vubec nezacala, jen tak, co jsem tady trochu mrkla na diskuse, co a jak. Premyslim, ze bych si nechala usit u Madory, ale rozhodne hodlam obrazit par salonu, abych vedela, jaky strih mi nejlip sedi.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak do Lnar to mame cca 1 hod cesty (bydlime totiz na druhem konci okresu). Svatbu budeme mit v barvach lila - bila. Saty si urcite pujcim.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja prave premyslim, jestli si saty pujcit nebo koupit. Zatim nejsem rozhodnuta, cenove mi to pripada podobne, ale jeste jsem se nepidila po zadnych podrobnostech.
Odpovědět
Ahoj holky, ráda bych se přidala diskuze. V pátek jsem dostala zásnubní prstýnek a svatbu plánujeme na léto 2011. Jsme s přítelem oba od Strakonic, tak bychom rádi někde v okolí, ale zatím jsme se na určitém místě nedohodli. Jelikož jsme se kdysi seznámili ve Lnářích, líbila by se mi svatba tam, ale ještě se uvidí... Máte prosím někdo nějaký tip na to nejkrásnější místo? A kde sháníte šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj edie13, jak vidíš, tak se ta diskuse tady moc nerozjela, což je fakt škoda, protože bychom si mohly vyměňovat "lokální" zkušenosti, kdežto takhle je hledání v diskusích mnohem složitější. Ja už jsem psala výš, tak máme taky svatbu ve Lnářích, ale důvod je jiný, je to tak na půl cesty Plzeň-Strakonice a přítel je z Plzně, já ze Strakonic, takže proto. Šaty jsem ještě vůbec neřešila, plánuju to rozjet tak příští týden s kamarádkou tady v Praze, obejít pár salónů, abych zjistila, jaký střih mi vůbec sedí a dál se uvidí.
Odpovědět
Ahojky holky,také bych odcela potřebovala poradit nějaké dobré místo na obřad a ještě jsem se chtěla zeptat,jestli třeba nevíte o nějaých prostorách sálu,který je možno pronajmout na večerní párty.
Odpovědět
Ahoj, holky, co si tady tak ctu, tak pochazite spis od Strakonic, takze o Písku asi nic nevíte, co? Třeba kde udelat hostinu asi pro 60 lidí, kde jsou fajn lidi? Obřad budu mit asi na Zvíkově, ale jak píšete, termíny ještě na příští rok nemají, chtěla bych 10.září, tak snad budou :-) Lnáře jsou super, ale my bychom tam jeli asi 45 min - a to se vazne nechce:-) Jinak nemam jeste vlastne nic zarizene na pevno, porad jen premyslim :-) At to jde!
Odpovědět
Já pocházím z půle cesty mezi Pískem a Strakonicema,když vyjde hrad ve Strakonicích,udělám to tam,jinak mi zbyde Písek,Zkoušela jsi v Písku Olympii?Kamarádka tam měla hostinu a velmi si to chválila
Odpovědět
Profilova fotka
No my to máme do Lnář taky asi 35 min, je to dost, ale zase je to na půl cesty mezi Plzní a Strakonicemi, přítel je z Plzně, já od Strakonic a líbilo se nám tam a navíc jsme našli poblíž moc hezký penzion na hostinu, tak to prostě bude tam. Naši trochu nadávali, že je to daleko, ale je to naše svatba, ne? Na Zvíkově jsem nikdy nebyla, takže s hostinou v těch místech bohužel neporadím.
Odpovědět
Ahoj holky, tak koukám, že se tu na diskusi přece jen pár lidí našlo :-) Nakonec už jsem upustila od svatby ve Lnářích a vybrali jsme s přítelem úplně jiné krásné místo, prostě v přírodě. Bohužel nám zatím starosta příslušné vsi nedokázal říct, kdo by nás měl oddat, ještě to musíme zjistit. A taky pracujeme na výběru datumu (v červenci) a místa hostiny. Trochu mě děsí, kolik už toho všichni mají nachystáno, ale já ještě studuju VŠ a prostě nestíhám!Ale po Novém roce se na všechny přípravy vrhnu, už se těším! Jinak co se týká strakonického hradu, myslím že tam oddávají jen v sudé soboty, jestli se to nezměnilo, tak pozor na to ;-)
Odpovědět
Přidávám se ke svatbě ve Strakonicích,včera jsem v kalendáři zjišťovala,že mi naštěstí můj datum vychází na sudou sobotu,tak musím hned prvního zavolat a zamluvit si termín,jinak mi zbyde Písek :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@kupid6 @lenkaduskovapolaskov @andruschinka @edie13 @andruska19 Ahoj holky, tak se to tu snažím zase trochu oživit, nějak se nám to rozpadlo a já bych rozhodně ocenila, kdybychom se poradily co a jak :-) Už víte, kde si necháte uvázat kytky a hlavně, kde se necháte nalíčit? A co dort? Já jsem ještě pořádně naživo nepátrala, ale na internetu nic moc :-(
Odpovědět
@ptjj zkuste zámek v Blatné...my se tam budeme také brát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misarez to nee, my uz misto obradu a misto na hostinu mame :-) spis mi jde o ty dalsi veci okolo, kytky, vizazistky a tak
Odpovědět
ahoj, zdravím vás také po delší odmlce :-) ptjj, kytku zatím vyřešenou nemám - mám sice představu o tom, jak by měla vypadat (viz mé fotoalbum), ale zatím co jsem se ptala, tak ne všechna květinářství mi zaručí ten správný odstín fialové dopředu a navíc musím brát ohledy i na to, aby ženich to neměl ve svatební den moc daleko do květinářství kadeřnici a vizážistku také nemám zatím zajištěné (jen manikúru) dort nám udělá cukrářka, která bude péct i svatební cukroví ( jen ještě nevím, zda mi udělá dort dle mé představy), ta cukrářka je od Vodňan
Odpovědět
Profilova fotka
@kupid6 ahoj, s těmi odstíny kytek je to blbé, taky se bojím, že se v květinářství netrefí do mého vkusu, chci bílou se zelenou a do toho jen pár lehounce narůžovělých růží, ale bojím se, aby to nebyly ty klasicky sytě růžové. Ptát jsem se ale ještě nikde nebyla. Z ostatního mám taky jen manikúru (ségra se tím živí) a dort, doporučení od kámošky na nějakou paní z Chrašťovic, co peče doma, ale ještě to není napevno.
Odpovědět
@ptjj tak jsme na tom zatím podobně 8-) už máte vybrané, či objednané svatební oznámení? snubní prsteny?
Odpovědět
Profilova fotka
@kupid6 oznámení jsme si vymyseli a vyrábíme sami, nějak nám to ale stagnuje, máme zatím jen vytištěné texty a slepené obálky, chci se na to vrhnout tenhle týden a dokončit je. Prstýnky ještě vůbec neřešíme, za čtrnáct dní půjdeme na svatební veletrh a třeba tam budou nějaké slevy, takže to necháváme na potom. Šaty už mám vybrané, tady v Praze, teď koukám po bižuterii, spodním prádle, botách apod., ale zatím to nehrotím, spíš se tak rozhlížím a inspiruju. A co vy?
Odpovědět
@ptjj to půjdete na svatební veletrh v Praze do Diplomatu? Kde se v Praze nachází hotel Diplomat? My teď v brzké době chceme vyřešit svatební oznámení, prstýnky a ženichův oblek. Doplňky ale stále také nemám.
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?