Víkendová svatba

Profilova fotka
Ahoj všichni :) Stále se mi nedaří sehnat to pravé místo pro náš den D. Už jsem pročetla hromadu diskuzí a prolistovala hodně stránek, ale nemůžu na nic vyhovujícího narazit. Tak třeba mi pomůžete. Svatbu bych chtěla příští rok (2018) v červenci a sháníme vhodné prostory k pronajmutí. Moje představa je pronajmout statek, mlýn, chalupu, chatu apod., kde by bylo možné ubytovat 40-50 svatebčanů přes celý víkend (vč. pejsků). Chceme si zařídit vlastní stravování a přivést si vlastní nápoje vč. alkoholu. Nejlépe bych si místo i sama připravila a nazdobila. Chtěla bych venkovní obřad u rybníka, pod stromem, na louce u lesa apod. Hledám něco, kde bude možnost v pátek přijet a nachystat, v sobotu mít v okolí pronájmu obřad, oběd, grilování a v neděli v klidu poklidit a odjet. Je nám úplně jedno v jaké oblasti pronájem bude, žijeme v zahraničí a cestujeme. Nechci svatbu na klíč, protože limit na celou svatbu vč. šatů, kytek, prstýnků, pronájmu a jídla/pití máme 100 tisíc. A mám takový pocit že při pronájmu objektu, který vše zařídí se cena vyhrabe mnohem výš. Prosím, poraďte pěkné místo v přírodě, kde bude svatba v naší režii.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Samota u houpacího koně
Odpovědět
Profilova fotka
@fanino Mockrát děkuji za tip :) psala jsem jim už email (čekám na odpověď) a jsou zatím na pozici favoritů
Odpovědět
Moc krásný je Penzion v Polích u Prahy.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkam89 děkuji za tip, bohuzel to je pro nas male (36 mist pro hostinu a 25 mist na ubytovani) A bohuzel Samota U Houpaciho kone ma celou svatebni sezonu (cerven-zari) na rok 2018 plnou.
Odpovědět
Profilova fotka
@lasenkav už teď v červnu i celé září? :-. Teda to koukám, jaké jsme měli tehdy štěstí.
Odpovědět
@radkam89 souhlasím! a proto tam také budeme svatbu mít:-) tady si vše zařizujete sami (výzdobu, fotografa atd), ale i tak se do 100 tisíc určitě nevejdete. My budeme mít 40 hostů - oběd+raut a počítáme tak cca 140 tisíc. Také jsem prolezla snad všechno, a něco najít je fakt těžký. A také jsem si naivně myslela, že když chci svatbu obyčejnou, tak se do 100 tisíc vejdu i s šaty atd. Ale! je to jen jednou za život:-)
Odpovědět
Ahoj, koukni na Ekocentrum PALETA Oucmanice (pardubický kraj ), měla jsem tam svatbu 3.6. - pár fotek mám i v albu a klidně i pošlu do zprávy nebo najdeš na FB/web. Kapacita 48 lidí, možnost pronájmu kuchyně, krásný venkovní dvůr.... My jsme si vše organizovali sami ( manžel je kuchař, rak s kamarády v pátek a v sobotu ráno kuchtil :-D a celke nás svatba při 55 lidech vyšla na cca 76 tis Jidlo cca 18.200 pití 12.200 Ostatní 45.700 ( a to v tom jsou moje šaty za 7tis a oblek od Bandi za 7.500 ) Ale je to o tom, že si hlavně mažel máknul v kuchyni a já s výzdobou a ostatním a pak uklidem - je to něco za něco ;-)
Odpovědět
Podvesky mlýn u Domažlic
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste mrknout na Starý mlýn u Bysic, tam by se Vám mohlo líbit. Jen přesně nevím, jak je to tam s ubytováním. https://m.facebook.com/starymlynubysi... A paradoxně by Vám možná mohla nějaká agentura, která svatby dělá na klíč nějaké peníze ušetřit, kor když bydlíte v zahraničí. Mají kontakty a všemožné slevy u dodavatelů. Případně kdybyste chtěla pomoct, tak já se zabývám výzdobou, na příští sezónu plánuju půjčovnu dekorací a manžel fotí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak z té víkendové asi nic nebude, když vidím ty ceny. Víc za to dát nechci a i tak mi to přijde dost :/ To Ekocentrum Paleta vypadá zajímavě, ale nedokážu si představit jak nám rodiče a prarodiče spí na palandách. Starý Mlýn u Byšic je nádherný, ale ubytování jen pro 20 lidí. A podle jejich stránek jsem vyrozuměla že dělají pouze svatby na klíč. O té agentuře popřemýšlím.
Odpovědět
Statek Salajna u Chebu
Odpovědět
Mlýn Davídkov =)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@alassia Mlýn Davídkov do 100 tisíc asi nééé :D. To je tak na zaplacení nájmu v sezóně.
Odpovědět
Profilova fotka
ja co jsem obesilala tyhle mlyny a chalupy, tak vsude chtel byt majitel nejakym zpusobem zainteresovan do deje - at uz vlastnim cateringem, chlastem, vyzdobou apod...Nikde mi nedali statek na vikend a delej si co chces...to me odradilo totalne, vcetne premrstenych cen....my meli svatbu u rybnika Bolevak v kempu, ubytovani v chatkach a naprostou volnost v tom, co si jak zaridime....
Odpovědět
@gabous91 jé no jo, já to brala jako za nájemné a nějakou tu výzdobu :X blbě jsem si to přečetlaa :D ale jinak jen za nájem by tam tolik nedali, pokud to nějak radikálně nezměnili;) loni jsme tam měli svatbu přes 100 lidí v srpnu =)
Odpovědět
Doporučuji Modrý mlýn - Lejkov-Byšice. Za celý víkend zaplatíte 35.000 za pronájem celého areálu. 1 sál, 2.sál s barem, dvůr, veliká zahrada a stanovací loučka. Od majitelů si můžete nechat doporučit nějaké služby, ale nemusíte, není to podmínkou. Máme tam svatbu za měsíc a nemůžeme se dočkat.
Odpovědět
Profilova fotka
Na Mlyn Davidkov jsem koukala (dokonce jsem jim napsala i email, bez odpovedi) , ale to je taky dost drahy a stylem na klic :-D @mr_falko Mockrat dekuji za tip, to by nemusel byt spatny napad s tim kempem a chatkama. Obrad chci venkovni v prirode takze nejaky rybnicek by byl idealni. @sarahine Modry mlyn se mi moc libil, maji nadhernou zahradu podle fote, akorat nemaji poradne ubytko a babicky s rodicema do stanu tahat nechceme.
Odpovědět
Taky jsme hledali podobné místo pro stejný počet svatebčanů, ale ceny za pronájem začínali kolem 40 tisíc, s tím, že budget jsme si stanovili 150 tisíc a už jen z předběžného počítání nám bylo, že by jsme se nevlezli. Ale tak třeba budete mít štěstí a najdete něco podle vašich představ a za přijatelnou cenu. Držím palce:)
Odpovědět
Profilova fotka
@alassia To je zvláštní. My ji tam máme letos v září a cca taky pro sto a platíme za pronájem 90 tisíc :(.
Odpovědět
Profilova fotka
@lasenkav kdyztak mrkni do alba, je to tam vazne pekny, my meli hodne free svatbu a vsichni byli spokojeni....kdybys neco potrebovala, tak ti dam kontakt na holcinu, co zarizovala ubytko a catering
Odpovědět
@gabous91 tak to pravděpodobně zdražili :/ my platili za pronájem okolo 70tis
Odpovědět
Zkuste statek Kloubek. Byla jsem tam na svatbe bratra a meli to presne tak, jak pisete vy. Kdybyste potrebovala vice info, napiste mi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@aanetka83 Dobrý den ,můžu poprosit o více informací? Kam můžu napsat ? Nikde na jejich stránkách nemohu najít že by pronajímali na svatbu či něco podobného :-) =-)
Odpovědět
S tímhle cenovým limitem pro tolik lidí a na celý víkend mi to přijde jako scifi ;-). Myslím, že spíš než hledat typické svatbové lokality bych se podívala po nějakých penzioncích, turistických ubytovnách, skautských základnách, ale taky asi zaleží, jak moc reprezentativní to tam chcete. Podle mě atmosféru dělá výzdoba, nálada a lidi mnohem spíš než bílé potahy a zlaté kliky, ale spousta lidí v tomhle se mnou nesouhlas;í-).
Odpovědět
Profilova fotka
@bloesty nejdřív mi to jako jako scifi připadalo taky a s víkendovou svatbou jsem se pomalu loučila, stále jsme nemohli nic najít.. ale poštěstilo se a našla jsem cenově přijatelné místo kde bude vše na jednom místě vč. ubytování pro všechny a kde si budeme vše zařizovat sami.. a kvůli nesmyslným podmínkám u typických svatebních míst jsme se právě po takových místech koukali (chatky, základny, rekreační oblasti). Takže já s vámi souhlasím. U nás to bude spíš taková zahradní nenucená páty s grilovačkou, žádná organizovaná zábava ani nic podobného, ať si všichni užijí víkend v přírodě pryč od každodenního shonu :-)
Odpovědět
@lasenkav muzu se prosim zeptat, kde jste takove misto našli? Jsem na tom se vším, co popisujete stejne a nic se nam nedarí najit. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@renkabery hodiny a hodiny hledání na internetu a procházení všech možných stránek.. jedno místo jsme našli přes google a druhé místo přes FB.. první místo se jmenuje LDT Bílá Skála a druhé místo je Yachtclub Pardubice, které jsme si nakonec i vybrali ;-) a i výše zmíněný rybník Bolevák je krásné místo, akorát pro nás z ruky..
Odpovědět
@anetkor Ahoj, oni to na stránkách nepíší... kdybytam němel svatbu známí, tak o tom místně ani nevíme. V kontaktech je uvedeno telefonní číslo, tam zavolejte a myslím, že tam je i email. Radeji bych ale volala a trochu se obrnila trpělivostí :-) tím, jak tam mají školní akce přes týden, tak nejsou vždy v kanceláři :-) Jinak jsme byli ještě na v Přívratě na svatbě - jmenuje se to statek u Kubu a je to tam také moc krásné :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@lasenkav Dobrý den, ráda bych se zeptala na Yachtclub Pardubice. Představujeme si naši svatbu podobně a místo mne zaujalo. Bylo tam vše v pořádku, bylo středisko uzavřené pro Vás nebo tam byli i další hosté? Budu ráda za jakékoliv podrobnosti, klidně do zprávy. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.google.cz/search?q=chata+...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?