O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Živá hudba, 22.02.2020, Kunčice pod Ondřejníkem
Zdravíčko, sháním příjemnou bandu hrající jak klasiku, tak moderní hitovky, pro které nebude dlouhá…
artepertutti
Před 6 lety
2
Výzdoba vyrábím sama versus nechám na restauraci
Ahoj všem, mám asi dost hloupou otázku - nicméně fakt nevím - když tady sleduji všechny ty přípravy…
kriss13
Před 6 lety
5
Prostory na svatbu, Olomoucký kraj - pronájem sálu
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o tipy na místa, kde uspořádat svatební hostinu. Prozatím plán…
mikeejla
Před 6 lety
1
Svatba v Grebovce - zkušenosti
Ahoj holky. Budeme mit svatbu za měsíc u pavilonu a jsem z toho docela nervózní. Informace ktere je…
hsphoto
Před 6 lety
2
Kde sehnat spodničku s obvodem 3 m?
Ahoj holky, neprodavate prosím některá spodnicku, která ma obvod 3 m? Ideálně 2 kruhy. Případně kde…
linda_d_l
Před 6 lety
1
Svatební catering - vše na jednom místě
Ahoj, rozhodli jsme se mít trochu "na poslední chvíli" svatbu - a to koncem září. Máme vybrané mís…
partystany
Před 6 lety
5
DJ, 5.10.19, Svachův Dvůr u Českého Krumlova
Hledáme šikovného a pohodového DJ na svatbu dne 5.10.2019 - Svachův Dvůr u Českého Krumlova (Svacho…
patasatko
Před 6 lety
3
3 týdny před svatbou restaurace nereaguje - co teď?
Hezký den všem, za necelý 4 týdny máme mít svatbu a ačkoli vše chceme pojmout nesvatebně, restaura…
video_majek
Před 6 lety
8
sponzor fóra
Malý zásnubní prsten - kde sehnat?
Ahoj mam problem. Uz jsme byla pozadana o ruku, ale bez prstenu, ktery si mam vybrat sama. Bo…
stastnevdana
Před 6 lety
3
Přiměřená cena za svatební make-up a účes v Praze
Ráda bych se zeptala, jak se pohybují ceny za make-up a účes v Praze? Máte nějaké zkušenosti nebo d…
janadufkova
Před 6 lety
8
Jaké barvy se hodí k ivory pudrovým šatům?
Ahoj, chtela bych od vas inspiraci, rada bych i obrazky, jake barvy se hodi na svatebni vyzdobu, kd…
zandaliplova
Před 6 lety
3
Snubní prsteny z titanu versus chirurgické oceli
Máte někdo zkušenost? Chceme prstýnky za rozumnou cenu, přítel snubní prsten stejně kvůli práci nos…
mirca_l
Před 6 lety
1
DJ na svatbu v okolí Boskovic, 30.5.2020
Ahoj, doporucite nejakeho DJ z okoli Boskovic, ktery by nam hral jak na hostine i ozvucil obrad v…
djhenry
Před 6 lety
5
Zoopark Zelčín - Mělník - zkušenosti se svatbou
Ahoj všem :-) Ráda bych se zeptala, zda tady někdo měl svatbu v zooparku Zelčín u Mělníka? Hledáme …
andreabn
Před 6 lety
12
Chytla jsem svatební kytici - reakce partnera
Ahojte holčiny. Chci se Vám s něčím svěřit. Jak z názvu vyplývá, chytla jsem na svatbě své sestry s…
stastnevdana
Před 6 lety
1
2
...
...
12
13
387
Místo na svatbu - Čáslav, Kutná Hora a okolí
Ahoj, na pristi rok chystame svatbu a nemuzu zatim najit dobre misto. Hledame neco v okoli Časlav…
bobona
Před 6 lety
11
Fotograf na svatbe na Mauriciu - IDO production
Ahoj holky, budeme se na konci října brát na Mauriciu. Máme předběžně vybraného fotografa z IDO pro…
iva62
Před 6 lety
5
Hotel Lotrinský - zkušenosti se svatbou
Ahoj holky, neměl jste někdo, nebo nebyli jste se informovat v hotelu Lontrinský ve Velkých Pavlovi…
miska812
Před 6 lety
1
DJ na svatbu, 1.2.2020, Nová Polana
Dobrý den, sháníme a poptáváme cenově dostupného dj na svatbu (cca 6-8 hodin), která se uskuteč…
kv_production
Před 6 lety
6
Dvůr Krutěnice u Klatov - zkušenosti se svatbou
Nevěsty, máte někdo nějaké zkušenosti s tímto místem na svatbu? Děkuji za jakékoliv info :-)
lucyre
Před 6 lety
6
Pánský koutek na svatbě - na co slouží?
Zdravím, poté, co jsem si tady prohlédla mnoho fotek z příprav i ze svateb, zaujalo mě, jak často s…
jirh
Před 6 lety
9
Angus Farma, Soběsuky - zkušenosti
Ahoj všem:) nemáte někdo zkušenosti s angus farmou v Soběsukách? Měli jste tam oběd či raut? Děkuj…
martinaloff
Před 6 lety
1
2
53
Nenávidím, jak všichni čekají, že hned po svatbě bude dítě
Jsme spolu 7 let v okolí si všichni pořizují děti a čekají to taky od nás. Mě to neuvěřitelně vadí,…
mikinkacs
Před 6 lety
1
2
...
...
8
9
243
Kapela na svatbu z okolí Třebíče, Žďáru či Jihlavy
Zdravím holky, chtěla bych poprosit, zda neznáte nějakou osvědčenou fajn hudební kapelu na svatbu z…
jaromiro123
Před 6 lety
10
Kapela na svatbu, květen 2020, Jižní Čechy
Ahoj, doporučíte mi prosím někdo kapelu na svatbu 16. kvetna příštího roku? 🙏 Svatba bude u Strakon…
jaromiro123
Před 6 lety
7
Yard Resort Předboj - zkušenosti s malou svatbou
Dobrý den nevěstinky, ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti s Yard Resort Předboj. Místo obřa…
djzdenek
Před 6 lety
2
Podobné místo jako Svatý Jan pod Skalou?
Dobrý den, plánujeme příští rok církevní svatbu a hledáme místo, kde bychom ji mohli uspořádat. Ide…
modrokvet
Před 6 lety
2
Svatební šaty Elena Morar - zkušenosti
Zdravím všechny nevěsty i vdané paní, máte některá zkušenost s koupí šatů přímo od výrobce Elena M…
karolinara
Před 6 lety
13
DJ - kapela, 7.9.19, okolí Uherského Brodu, Bojkovic
Akutně prosím o tipy nebo kontakty na DJe nebo malou skupinu na 7.9. na Motorest Rasová u Komně (po…
gujduska
Před 6 lety
3
Prsten z červeného zlata a brilianty - zkušenosti
Ahoj, chtěla bych prstýnek z červeného zlata a brilianty po celém obvodě prstenu. Přemýšlím o zlatn…
karfialovaa
Před 6 lety
13
1
2
…
304
305
306
307
308
…