Angus Farma, Soběsuky - zkušenosti

Profilova fotka
Ahoj všem:) nemáte někdo zkušenosti s angus farmou v Soběsukách? Měli jste tam oběd či raut? Děkuji:)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Prosím prosím, nemáte někdo nějaké recenze na Angus Farmu? :)
Odpovědět
V roce 2008 se tam vdávala tchýně, strávili jsme tam celý víkend a před dvěma lety jsme tam byli na večeři. Oboje bylo úžasné. Co se týče svatby, byla malá, asi 15 lidí. Obřad měli přímo tam, nahoře je malinká zimní zahrada, bylo to tam moc pěkné. A je tam pár pokojů, kde jsme spali. No a co se týče jídla, tak lepší steaky jsem v životě nejedla! Personál byl taky moc milý. Akorát je to tam menší, takže jen pro malé svatby no...
Odpovědět
Profilova fotka
@martulka6188 my prave planujeme 60-70 lidi, ale maji tam psano, ze nejvetsi mozna kapacita je 80 lidi. Chtelai bychom jen raut, ale bojim se, ze i tak to bude drahe :( v ceniku maji obed za 260, teply raut za 295 na osobu a studeny raut take za 295..a nevis prosim, jestli se tam plati nejaky pronajem?
Odpovědět
Tak to opravdu nevím. Jak říkám, je to 8 let, co jsme tam byli na svatbě. Možná od té doby přistavěli nějakou další část, nebo tam už byla, akorát jsem si nevšimla. Protože v té části, kde jsme byli my, by se 80 lidí opravdu nevešlo. Jídlo tam mají opravdu drahé, to jsme poznali, i když jsme si tam zajeli na tu večeři. Ale je to opravdu kvalitní a výborné. Veškeré možné suroviny mají vlastní domácí (maso, párky, vajíčka, bylinky, máslo, ...), na přípravě si nechávají záležet. Řekla bych, že tam to bude jedna z dražších variant svatby, takový rustikální, ale co do gastronomie luxusnější styl. Ale nejlepší asi bude, pokud se optáš přímo tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já viděla fotky ze svatby a je to tam teda opravdu dokonalé, ale obávám se, že cenově to bude mazec, nicméně nejjednodušší bude, když si zkusíš zavolat a můžeš nás tu pak poinformovat ;-) My chceme mít hostinu také ve stodole, ale ty Soběsuky jsou už pro nás bohužel dost z ruky..
Odpovědět
Profilova fotka
nasla jsem jeste Hostinec na statku, ten je cenove pristupnejsi, tak tam zkusim napsat :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@anyroxy Můžu se zeptat, jestli jste se v Angusu v Soběsukách nakonec dozvěděla, kolik to tam stojí? Taky o tom uvažuji, ale mám obavy, že při našem počtu hostů bychom se nedoplatili...
Odpovědět
Profilova fotka
@isabelafuentes Nakonec jsme se rozhodli kvuli cene pro Hostinec na statku v Jakubově :) Můžu ti poslat ceník na ty Soběsuky, co mi posílala paní majitelka, jestli mi dáš email :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu kousek od Soběsuk, na Statku Újezd. V té době jsem o Angusfarm ještě nevěděla, ale koupili jsme si v blízkosti chatu k rekonstrukci a od té doby jsme v Angusfarm pravidelnými hosty. Můžu jen doporučit, jídlo skvělé, prostor krásný a obsluha příjemná. Jen nemají žádnou velkou zahradu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@anyroxy Ahoj, mohla bych poprosit o poslání ceníku do zpráv? předem děkuju :)
Odpovědět
@klear Dobrý den, zaslala jsem Vám ceník pro letošní rok, který mi poslali z Angusfarmy. Hezký den.
Odpovědět
Dobry den, mohla bych take poprosit o zaslani ceniku pro Sobesuky? Moc dekuji
Odpovědět
Článek se načítá
@market993 Poslala jsem do zprávy :)
Odpovědět
Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o zaslání ceníku Angusfarmy? Moc děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj holky, mohly by jste mi prosím taky někdo poslat ceník na angusfarm? Děkuji moc!!!
Odpovědět
Ahoj holky mohu poprosit také o ceník?? :-D :-) ;-)
Odpovědět
Ahoj holky :-) . Mohu i já požádat o aktuální ceník do zprávy? :-). Mít svatbu tam, to je sen :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, muzu o ten cenik take pozadat. Predem dekuji. 🙂 Je to tam fakt nadherne.
Odpovědět
Ahoj nevěsty, i já bych chtěla požádat. Je to tam opravdu nádherné. Pošlete mi to některá? Děkuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, mohla bych taky poprosit o ceník? :-) Díky moc!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky, přidávám se s prosbou o ceník? :) Budete některá tak hodná? Díky ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj holky, ráda bych obnovila diskuzi, našla by se nějaká hodná duše a napsala, jak se jí tam líbilo a hlavně poslala ceník?? Moc díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my máme svatbu v červnu na Angusfarmě. Příští týden tam jedeme kvůli hostině, ceníku,ubytování a vše doladit. tak když si vzpomenu tak pak pošlu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapa1 Ahoj, my tam máme svatbu v květnu, tak pak taky můžu dát vědět jak jsme byli spokojení :-) ale zatím se hrozně těšíme, teď zrovna mají nově zrekonstruované prostory včetně zahrady, kde může být obřad :-)
Odpovědět
Ahoj, mohu také poprosit o ceník? Už jsem s hledáním toho pravého místa opravdu zoufalá :-| Předem děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapa1 Ahoj, tak za nás má Angusfarm jedničku s hvězdičkou. Krásné prostředí, skvělé jídlo a úžasný přístup paní Silovské. Jako obrovskou výhodu vidím to, že dělají jen jednu svatbu za víkend, takže stodolu jsme měli k dispozici od pátečního odpoledne (na vyzdobení) až do nedělního dopoledne (na snídani a posezení s kamarády). Obřad může být na jejich zahradě, na louce, nebo v případě deště/zimy i přímo ve stodole, takže mají i mokrou variantu :) V penzionu se ubytuje cca 16 lidí + mají takovou podkrovní místnost kde může na zemi na matracích přespat ještě dalších tak 20 lidí. My ji využili pro kamarády a nikdo si nestěžoval :-) Cena je asi vyšší než v jiných stodolách nebo penzionech, ale za nás to byly rozhodně smysluplně vynaložené peníze, zvlášť to jídlo bylo perfektní :-) @mdee Ahoj, napiš jim e-mail, pošlou ti kompletní ceník včetně podmínek apod. Od letoška se měnil majitel, takže dost pravděpodobně nastaly i nějaké změny v ceníku, tak bude jistější mít aktuální přímo od nich :)
Odpovědět
@anyroxy hezký den, prosím Vás jak jste byli spokojeni? a jestli se mohu zeptat cenově jak to vyšlo? děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj všem nevěstám, přidám se se svým příspěvkem :-) Minulý týden jsme měli v Angusfarm svatbu a bylo to naprosto perfektní. Pan manažer a jeho asistentka neuvěřitelně mílí, ochotní, nic nebyl problém, všechno s námi řešili. I ostatní personál obsluhující ve stodole naprosto v pořádku. Jídlo úplně luxusní, nechápu jak to dělají, že mají všechno tak dobré :-D Prostředí také moc krásné. Rustikální, přírodní a přece na úrovni. Pokud chcete takovou uvolněnou svatbu, která bude na pohodu, žádný nóbl zámek, je Angusfarm ta správná volba. Všichni byli spokojení, nikdo si nestěžoval :-) Byla to skvělá volba a lepší místo jsme snad nemohli najít :-)
Odpovědět
@sonacoati ahoj, mohu poprosit o zaslani infa, na kolik vas svatba vysla? Moc dekuji!:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ninuskap jasne, poslu do zpravy ceniky.. ale mam jen pro rok 2018 ☺
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?