Fotograf na svatbe na Mauriciu - IDO production

Ahoj holky, budeme se na konci října brát na Mauriciu. Máme předběžně vybraného fotografa z IDO production. Chci se zeptat, pokud jste ho některá měla, byli jste spokojené? Máme ho na ceněného i s poplatkem hotelu na nějakých necelých 17 000 Kč, tak bych chtěla vědět, zda to za ty peníze stojí :-) Moc děkuji za reakce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @kristyna03, vy znáte konkrétního fotografa? Předpokládám, že se jedná o společnost, která "zprostředkovává" místní fotografy. Cena se odvíjí od spousty věcí, je dobré zmínit, na jakých podmínkách focení, služeb jste se domluvili.
Odpovědět
Možná bych zvolila nějakého českého fotografa, specializujícího se na destination weddings, takto Vám zřejmě někoho přidělí a vůbec neznáte jeho práci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
My jsme meli IDO production na nasi svatbe v zari 2018 a vse bylo super. Nejedna se o zadnou zprostredkovaci agenturu, jak uvadi pan Vlček výše. Maji vlastní tým. Fotky v elektronické podobě jsme dostali do 2 týdnů. Veškerá komunikace i platba byla naprosto bezproblémová. Predem jsme platili jen mensi zalohu, zbytek na místě po foceni. Tym byl moc fajn a foceni bylo příjemné v přátelském duchu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Tak jsme se chtěli brát v Kolumbii máme tam kamaráda, ale nakonec nám spadly do klína více méně letenky na Maledivy za 6000 pro oba (zpáteční ) a tam je to velký problém sice sousedi se tam brali ale vyřizovali to skoro rok, moc jsem nechápala v čem je problém ale je to o tom že Maledivy mají pouze Honorárního konzula a to ještě nejblíž v Rakousku a Kolumbie má české velvyslanectví tak holt si uděláme svatbu bez papírů a předsvatební cestu na Maledivách a obřad u našich v penzionu alespoň budou všechny babičky a tetičky spokojený protože na rozdíl od rodičů kteří byli našim nápadem nadšený také se jim peníze za svatbu na klíč zdály vyhozené tak oni ne ale asi to tak mělo být, díky tomu že přítel dělá na letišti a tak to má o hodně levnější ale občas se mu povede sehnat velmi levně letenky už jsme takto byli v USA, Maroku, Švédsku vlastně skoro v Evropě apod. Tak pokud někdo víte jak si zařídit svatbu posledních čtrnáct dní v říjnu a první v listopadu letošní rok tak budu ráda Iva
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?